Melyik fényvédő volt ez?
Aaaz SPF39-es A’pieu, ami nálad most a másik topikban a jelöltek között van. Csak már nem írtam rá komit, mert annyit promotáltam már ezt a terméket itt fórumon, hogy a végén azt hiszitek a szekrényem Narnia helyett Koreába vezet a szeretőmhöz, aki részesedést ad a reklámomért. Pedig semmi ilyesmi, nekem tényleg ennyire bevált a cucc.
Akkor lehet ez lesz a befutó, nem túl népszerű a kérdésem
A többi jelöltet nem ismerem (vagyis nem használtam még magamon), azokhoz sajnos nem tudok hozzászólni. Nem vagy az illóolajokra érzékeny, igaz? Picike van benne, engem egyáltalán nem bánt.
Nem vagyok
Akkor bizti nem lesz gond, ha azt választod. De azért aludj még rá egyet, hátha írnak még nálam okosabb emberek a kérdésedre.
Nem szoktál írni? Mindig jókat mosolygok az írásaidon
Köszönöm szépen. De, és nagyon megtisztelő, hogy észreveszitek (azért a többes szám, mert korábban már @Bella is rákérdezett ). Nyolcéves korom óta írok tulajdonképpen, és azon vagyok teljes erőmmel, hogy ez materializálódjon is. Fentebb is erre vonatkozott a sokat-gép-előtt-ülés, mert wordben pötyögöm a kis irományomat.
Megrendeltem Látom már rózsaszín a csomagolása.
Tényleg? Hozzám kb. 3 hete érkezett meg a 2. tubus, az még nem volt rózsaszín. Nagyon-nagyon remélem, hogy be fog válni, írd majd meg mindenképp, szabályszerűen izgulok.
Most így néz ki, látom megújították, remélem az összetevőkön nem változtattak, ezt elfelejtettem megnézni.
Oo jaj, valami félrement a kommunikációban. Én az SPF39-es A’pieu-t használom, azaz ezt: https://kremmania.hu/kremek/a-pieu-madecassoside-sun-cream-spf39-pa. Írtam is tegnap, hogy az SPF39-es. Ez viszont az SPF32-es, amiről most képet küldtél. Ne haragudj, ha én nem fogalmaztam elég tisztán, pedig tegnap is azért írtam le a faktorszámot, mert a 4 jelölted között csak egy volt 39-es. Mindenesetre nem aggódom, mert a másik topikban @Anheszenamon azt válaszolta neked, hogy már próbálta ezt, amit megrendeltél, és bevált neki, szerette. Ezek után méééég jobban remélem, hogy be fog válni és a Jó Ég szánta neked ezt a kis rózsaszín cukit, amit végül megrendeltél.
Juj, én voltam figyelmetlen Sebaj, ez is jó lesz remélem, úgyis wishlisten volt már. Majd legközelebb megrendelem az SPF39-est
Kedvet kaptam hozzá én is, honnan rendelitek?
Ebayről
Nagyon köszi!
Fene egye a 20 karaktert
Reméleem én is, szorítok érte!
Szintén ebay. Csak azt csekkold mindenképp, hogy tuti Koreából érkezzen. Tök cukik egyébként a koreai eladók. Korrekt időben megérkezik a rendelés és még egy-egy másfajta termékmintát is csomagolnak hozzá.
Rá is szabadultam az ebay-re és egy csomó mindent bepakoltam a kosárba hihetetlen milyen jó cuccokat árulnak, és ráadásul tök elérhető áron
Most már csak válogatni kell, hogy mit próbáljak ki először…
Igen, én is nagy ebayhuszár lettem az utóbbi időben. Azt szeretem benne, hogy rengeteg free shippinget lehet kifogni. Leld örömöd a kutakodásban!