Köszönöm a választ! Kb. félig van még az emluzióm, úgyhogy mire elfogy, hellyel-közel már tavasz lesz, így a te tapasztalataid alapján is jól fog kijönni a lépés. Állandóan használom, minden este, minden nap. Látom az eredményt, mint ahogy fentebb írtam, “minőségibb” tőle a bőröm, egyenletesebb, és a pattanások is elég jól elkerülnek. Szóval tényleg nem az elégedetlenség vezérel a szkvalános felé, hanem a kíváncsiság. Az könnyen meglehet, hogy egy 5%-os már a párnagyűrődéssel is elboldogulna, de először még elhasználok majd egy 2%-osat a biztonság kedvéért.
Igen, Cheer Up 7/6, a 7. nap pedig a TO AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution. Tudom, durván hangzik, de egyszerűen ennyire vastag és ellenálló a bőr a képemen, genetika örökség. Próbálgattam az elején kétnaponta hámlasztani, de nem, kell neki a napi használat. Sőt, mióta a retinolos emulzió bekerült a rutinomba, úgy használtam a kettőt együtt, hogy este feldobtam a Cheer Upot, aztán elővigyázatsságból vártam minimum fél órát (de sokkal inkább egyet-kettőt), mielőtt jött a nia és a retinol. Aztán múlt hétvégén az egyik nap már nagyon késő éjjel (vagyis hajnal) volt, mire eljutottam az arcápolásig, és úgy voltam vele, hogy felpattintok mindent egymás után, mert kizárt, hogy még fél óra várakozás belefér. Így is történt, a hámlasztás után rögtön jött a nia, utána rögtön az emulzió. És másnap reggel meglepően szép bőrrel ébredtem. Rögtön eszembe is jutott, ahogy Judit az egyik videójában azt mondja, hogy az egyik kutatás szerint tök hatásos a hámlasztás és a retinol együtt. Azóta a fél-1-2 óra öt percre csökkent.
Egyedül a kis C-Glow az, ami ki tudja ütni a bőröm, ha ráfolyik az arcom olyan részeire, ahová nem kéne. Úgyhogy golyóálló mégsem vagyok.