Sziasztok!
Nos eltelt lassan 4 év, és a probléma változatlan. Az itt ajánlott dolgok közül még használok párat, mint a cicaplast vagy a hámlasztó, viszont a probléma ott tart, hogy a kis túlzott faggyútermelésem mást is okozott, nevezetesen egy csodálatos gyulladt puklit a hátamon, amitől nem tudok aludni egy hete rendesen 
Persze voltam bőrgyógyászaton, még a pattanásosság miatt is fél éve, akkor kaptam krémet, viszont mivel a hátam és a mellkasom is érintett a gondban, nem mondom, hogy szívesen költöttem volna rá így, hogy ekkora felületen kell használni (akneroxid, és egy gyógyszertárban kikevert sztori, most sajnos nem tudom megkeresni a receptet, de eléggé olyan illatra is, mint a gipsz).
A puklival is voltam, itt már másik bőrgyógyász gyógyszeres kezelést javasolt, ami viszont brutálisnak hangzik, nevezetesen a Medinacot. Még el is gondolkodtam volna rajta, hiába szárítja szanaszét még a szemem is konkrétan, de az, hogy esély van rá, hogy 1-2 év múlva miután befejeztem a hónapokig tartó kúrát ismét előjön a probléma… biztosan nem vállalom.
Viszont ekkor jutottatok eszembe Ti, mint rettentően kedves segítők, akik a múltkor is elláttatok eszméletlen sok hasznos és bőven kifejtett segítséggel. Szeretném teszt alapján kipróbálni a szárítást, de valami borzasztó módon. Tudom, hogy ez a termelést még nem fogja megoldani, azt belülről kéne, viszont mivel annak csak ilyen brutális módjai vannak úgy tűnik, legalább külsőleg megtennék mindent, ami tőlem telik ahhoz, hogy kiszárítsam a bőröm.
Tehát a kérdésem ezúttal az lenne, mik azok a termékek, amik a legalkalmasabbak lehetnek erre? Létezik-e esetleg hámlasztóval ellátott lemosó, amit ajánlanátok? Bevallom, a hámlasztást művelem, csak nem értem, és tutira rosszul csinálom
Persze azóta öregedtem én is, a bőrgyógyász szerint 40 éves korig is eltarthat ez, de nekem nincs kedvem még majd’ 10 évig tűrni. Hiába nem látom, hogy nagyon olajos lenne a bőröm, úgy tűnik, belülről igenis munkálkodik ez a kis szemét termelősdi, és nem akar leállni vagy csillapodni.
Az általatok ajánlott Cerave habzó lemosót is használom azóta, persze épp pár napja olvastam, hogy a habzó lemosók lehet, hogy nekem pont nem a legjobbak, szóval ehelyett is szívesen fogadok más alternatívát, illetve a legbrutálisabb hámlasztót, szérumot, mindent amit el lehet képzelni, akár smirglivel is rámegyek a bőrömre, annyira elegem van ebből a dologból 
Válaszaitokat előre is nagyon köszönöm!