Szép napot!
27 éves férfi vagyok, a bőröm sosem volt túlzottan pattanásos, de nem is szép. Általában 1-2 gyulladt darab megjelenik, majd mire elmúlna az utána lévő folt is már jön a következő, ennek szeretnék véget vetni.
A felkaromon és hátamon is problémás néha, főleg nyáron, amivel bőrgyógyásznál is voltam, 3 hónapig használtam a zindaclint és a bioderma sebium-ot amiket felírt, minimálisan hatott, de a várva várt csoda elmaradt, így el is hagytam őket (zindaclint főleg mert papírja szerint nem ajánlott tovább használni egyhuzamban).
Nade vissza az arcra, annyira kezdő vagyok, hogy a fentebb említett dolgokon kívül maximum vizet használtam mindig egy kis szappannal, a kombinált bőrről most olvastam először ahogy böngésztem fórumon, és nem tudom, mi a különbség a reggeli és az esti rutin között.
Egyelőre szeretnék megpróbálkozni egy alap arctisztítással, ami túlmutat a szappanos vízen, legyen az bőrradír, maszk vagy akár házilag kotyvasztható praktika. Próbálkoztam tájékozódni, de ahogy látom tíz emberből kilenc másképp csinálja, és csak jobban összezavart, mint előtte
Előre is köszönöm a válaszokat!