Nekem is több van. Nem baj, nem mennek hamar tönkre, olcsóbb se lesz, mindig akad egy tiszta.
DM-ben vettem ugyanilyet. Igazából eldörzsizgetem vele az arcom, tisztításban biztos segít.
Én igen, de túl szigorú, matektanáros kontyom lesz tőle A kócosabb kontyokat jobban szeretem, de azok meg hipp-hopp szétesnek. Még az irodában párszor használtam a hajfánkot, ha komoly külső kellett, de tényleg nagyon McGalagony professzor voltam tőle, csak szemüveg nélkül
Én is csak Invisibobble-t használok, amióta kipróbáltam (kb. másfél éve). Nem töri meg annyira a hajamat.
Egyébként én minden TT-t neten vettem, sokkal olcsóbb, mint boltban, és gyakran van akció is egyes színekre. Notinon és Mall.hu-n, de úgy látom, hogy a Notinon már nincs. Mall.hu-n viszont a Salon Elite (nekem ez a kedvencem) nagyon jó árban van, 2240 forint.
Én úgy szoktam csinálni, hogy alapnak használom a fánkot csak, nem rászorítom a hajat, hanem tincsenként rendezgetem, tűzögetem ide-oda.
Kipróbálom úgy is, köszi a tippet! Csak nekem olyan kis vékony szálú, csúszós hajam van, hogy a legtöbb frizura komoly kihívás
Ha ilyesmit csinálok, mindig 2-3 napos a hajam, frissen mosva nem marad meg, annyira csúszik.
Sziasztok, elore is bocsanat, de mar most tudom hogy hosszu lesz a bejegyzes.
Invisibobet hasznalok en is evek ota, megvan az eredeti is, meg az olcsobb verziokat is probaltam. En nem sok kulonbseget erzek a ketto kozott, az eredetinek az anyaga erosebb kicsit, viszont az olcsobb is ugyanugy megtartja a hajam es ha kiszedem a gumit, nem latszik a helye. Derekig ero vastagszalu hajam van, munkam miatt szinte mindig magasan van felcopfozva. Ha kitagul, akkor forralok vizet es 1 percre kb beledobom, hagyom megszaradni, es olyan mint ujkoraban
Foreo play plusom van nekem is. Igazabol nem akartam megvenni, karacsonyi ajandeknak szantam a hugomnak, de karacsony elott 3 nappal irt, hogy vett egyet. Stresszes idoszak miatt nem volt idom visszakuldeni, meg ugy, hogy ott volt az asztalon, nagyon ki akartam probalni… es milyen jol tettem, nagyon megszerettem. Eleinte napi 2x hasznaltam, mostmar csak estenkent. Ha nem hasznalom, hianyzik remdesen…
Foreotol egyebkent megvettem azt a kel fenyes pattanastalanitojat, mert kozel 30hoz meg igy is szenvedek toluk rendesen. Azt nem vennem meg ujra. Ha erzem h jon egy patti, nem csinal vele semmit. Szadizas utan szoktam hasznalni, abban viszont tenyleg segit, hamarabb eltunnek a hegek. Viszont ezt az eredmenyt lehet egy sima aha-val vagy bha-val is hozni, ugyh mondhatni penzkidobas. (Kiveve ha meg kb 50 evig mukodik, mert akkor jobban jartam vele anyagilag, mint a hamlasztok ujravasarlasat😅).
Szegyenlem a fejem, de elcsabultam ezeknel a most nagyon reklamozott porustisztito keszelekeknel is, rendeltem egyet amazonrol. (Nem tudom milyen neven futnak otthon, nalunk Gesichtsauger-nek hivjak). Per pill meg szeretem, heti 1x hasznalom es nagyon szepen kiszivja a porusokbol a nem odavalo dolgokat, viszont rettegek tole, hogy hosszutavon nem tesz jot a bornek ez az eros szivas…
Mas kiegeszitom nem nagyon van, ami emlitesre melto lenne, ezekre az arckutyukre vagyok rakattanva a problemaim miatt.
Próbálta már valamelyikőtök ezt a rejtett szemhéj emelő tapaszt? Én ma próbáltam ki. Reggel 9kor tettem fel, még most lassan este 8kor is tart. Nem mozog, nem zavaró, és annyira nem nehezíti meg a sminkelést, mint gondoltam. Viszont az eredmény nem biztos, hogy ér ennyi macerát. Kb. 1 mm-ert “emel” az eredeti állapoton. Viszont ha pislogok látszik. Barátnőm meg is kérdezte mi van a szemem, pedig még szemüveg is volt rajtam, így azért elég feltűnő lehetett.
Én csak videókon láttam ázsiai lányoknál főleg, meg is lepődtem. Amúgy szerintem az lenne a lényege, hogy a felső részére is rátapadjon a bőr, nem? Úgy nem is lehetne észrevenni talán pislogásnál sem. Akkor lehet a tiéd mégsem tart annyira. De ez csak tipp, nem értek hozzá.
Nagyon jó felvetés. Viszont ez csak egy oldalon ragad. Sokféleképp próbálgattam, de egyedül ebben a formában tölti be a funkcióját. Mondjuk olcsó kínai cucc, lehet “hamisítvány” és az eredeti tényleg hasznosabb. Azért is raktam fel ide, hátha van valakinek ötlete hozzá.
Fonokom hasznal neha ilyet, o joval feljebb szokta ragasztani, mint Te. Felhuzza a szemhejat, es kb a szemgolyo fole helyezi. Ugy egyaltalan nem latszik.
Köszi a tippet, kipróbálom:).