A profilon hogy tudok keresni? Mert ha keresőbe simán beírom, hogy #zulu akkor mindent kidob nem csak a tiédet
Legjobb döntés volt, minőségi termékbe fektetted a pénzed!
És igen, ahogy @Natulcien írja, rájössz majd, hogy ezután nem kell más. Vagy legalábbis, hogy minél több Juvia’s palettát meg kell szerezned. Pedig még én is csak egy hónapja használom őket, de mondhatni szerelem első találkozásra.
Köszönöm a tippeket! Alig várom, hogy hasznàlatba vegyem
Húha tényleg, nem tudom ez lehetséges-e. Akkor viszont azt ajánlom a sminkes képek alatt ha rápillantasz a #-ekre, könnyű kiszúrni a zulut, hogy azokat keresd esetleg.
Nem, a kék és a zöld még kimaradt, és a rosegold meg a barn kivételével mind az alsó pillatőbe ment.
Sok palettám van, na.
Ez tényleg egy fertő… Mostanában csak néha feljövök fórumra olvasgatni titeket, írni már nem sok energiám marad.
Viszont! Megfertőztetek, nekem is kell egy JP paletta, már csak az a kérdés, hogy melyik.
Most a The Saharan és a The Magic Mini között vacilálok. Akinek esetleg megvan mindkettő, javaslat?
Magic.
Azzal önmagában is rengeteg féle smink készíthető. Érdekes, mert először a Masquerade-ot rendeltem meg, aztán a Saharant, és a Magicet csak azért, hogy meg legyen az ingyen szállítás a Beauty Bayen (30%-os akcióban vettem), aztán talán a Magic lett a kedvencem, éppen a színösszeállítás miatt.
És a mini teljesen elég, még az is nagy.
A legutóbbi képeden látható sminkedet is ezzel csináltad?
Nagyon szép színek vannak benne, hasonló színeim szerintem nincsenek is.
Én a Saharan-ra szavazok:D Üdv, a klubban:).
Nagyrészt igen, de van benne a Saharanból is, a külső V-ben. De a látványos rózsaszínes színek, azok a Magicből vannak.
Egyébként honnan szállít a JP? Leginkább az áfa miatt kérdezem. Lehet volt már róla szó, ez esetben bocsi.
USA
Ha csak egyet rendelsz, akkor a 40% kedvezmény miatt most szállítási költséggel elvileg határ alatt maradsz.
Vagy a Beauty Bayről rendeled (nekem az eddigiek onnan vannak), és megvárod, amíg leakciózzák. Én - 30%-os akcióban vettem őket.
Már belinkeltem a külföldről rendelős topikban, de hátha nem láttátok. Egyébként tényleg működik, kipróbáltam.
Szuper, köszönöm az infókat.
Igazából még nem próbáltam ki ezt, amit küldtél @Amadea, ezért is tartok tőle kicsit, de ha te már próbáltad és nem volt semmi gond akkor lehet bevállalom én is.
De ez tényleg mekkora hülyeség, hogy beleszámolják a postaköltséget is…
En is a Saharan palettat rendeltem meg tegnap, mert a Nubian nincs raktaron. A Warrior tetszik meg, de van egy UD Naked palettam amit meg nem is hasznaltam, hasonlo lehet hozza a legtobb szin benne. Most igy biztos vammentes/afamentes lesz. Az elso JP palettam lesz.
Ez csak egy levél, nem közjegyzővel hitelesített akármi, max. figyelmen kívül hagyja a posta (de nem fogja), de a blogbejegyzésben is ott van a blogger lefotózott vámmentes kezelési megbízása, szóval egy próbát megér.
Ugyanúgy egy automata levél jön válaszként. Lehet, hogy ha rendelsz pl. 35 dollárért, és nem írnád meg a levelet, csak kitöltenéd a vámkezelési megbízást, nem raknák rá az áfát, de ki tudja.
Belefutottam egy számomra új márkába, Karity a neve (amerikai), ti már lehet hallottatok róla. Angolul van itt néhány érdekes infó róluk: https://www.karity.com/pages/our-story
A cég filozófiája szerint pénztárcabarát módon is hozzájuthatunk magas minőségű sminktermékekhez oly módon, hogy közvetlenül a gyártótól vásárolhatjuk meg, nem költenek annyit marketingre, influencerekre stb.
Vegán, cruelty free és parabénmentes termékek. Évente felkarolnak egy-egy ügyet, most éppen az állatvédelmet, szóval minden paletta vásárlásával egy menhelyen lévő állatnak biztosíthatunk egy étkezést/etetést (Most nagyon nem találom a szavakat )
Mindezek után nekem irtó szimpatikus a márka és tetszenek a palettáik is, de a minőségnek még nem néztem utána, szóval ha tudtok valamit, ne tartsátok magatokban BeautyBayen beszerezhetők a termékek.
(Nem, nem kapok jutalékot )
Csodás színek! Ha tényleg ilyen pigmentáltak akkor érdemes lehet beruházni rá, főleg, hogy jó ügyet is szolgálnak. Nem hallottam még a márkáról egyébként.
Nagyon szépek! Már találkoztam a márkanévvel, de a tevékenységüket nem ismertem.
Közben nézegettem róluk videókat és sajnos vegyesek a vélemények. Egyik videóban Morphe palettához hasonlítva is a Morphe nyert, szóval letettem erről a márkáról egyelőre, pedig nagyon tetszett a koncepció