Ez tetszik, így végül is a szerencsén múlik.
Én most nem sorsoltam, hanem választottam:
Nagyon tetszik az új UD paletta!
A SECOND LOOK // URBAN DECAY NAKED WILD WEST PALETTE - YouTube
Egyelőre próbálgatom, nem estem hátast tőle, de még nem tudok kiforrott véleményt formálni ilyen rövid idő elteltével. Többször kellene használnom.
Értem, köszönöm Nagyon tetszik a paletta, de nem olcsó, ezért inkább százszor meggondolom, hogy tényleg kell-e
Hello Lanyok! Elado lesz a Jeffree Cremated palettam. Ha valakit erdekel, jelezzen. Ara foxposttal 15e. Sajnos, nem allnak jol a szinkomboi. 24 arnyalatból 16 érintetlen.
szia! engem érdekelne
Hali, irok privit;-)
Lányok, sajnos nem lett szerelem nálam a Jeffree Star Thirtsty palettája. Csak néhány színbe nyúltam bele ecsettel egyszer, ha valaki szeretné, 7000 Ft-ért eladnám, Budapesten személyesen átadnám vagy Foxpost/posta.
A dizájn nekem is tetszik, de úgy érzem, magukat a termékeket nem tudnám kihasználni. Te rendelsz valamit a kollekcióból?
Már betettem a kosárba, de egyelőre még erős vagyok. Igen, gyönyörű a design, mint egy szép kis ékszeresdoboz.
Paint Pot-ot is betettem, bár a Bougie most épp hiánycikk.
Ciki, hogy kijelenthetem, hogy olyan hajat szeretnék, mint a pasinak van?
Egyáltalán nem ciki, nekem a felsője is tetszik
Szerelmes lettem. Már megint. Most ebbe a palettába:
Ebbe, meg is értem. Megvettem aztán eladtam . Amit nagyon megbántam ezért ismét megvettem .
Annyit azért megjegyeznék ennek az újnak kicsit jobb a minősége. Hogy miért azt maga sem értem.
Jujj, ez hol kapható?
Bobbi Brown (ez úgy tudom kifutó termék), látszik a képen. Tényleg szép.