Szemhéjfestékek és paletták- minden ami "szemre való"

Ez tetszik, így végül is a szerencsén múlik. :slightly_smiling_face:

3 Likes

Én most nem sorsoltam, hanem választottam:
Kép

Kép

14 Likes

Nagyon tetszik az új UD paletta!

A SECOND LOOK // URBAN DECAY NAKED WILD WEST PALETTE - YouTube

2 Likes

Kedves @koalace a Lorac noir palettáról szeretném kérdezni a véleményed :blush:

1 Likes

Egyelőre próbálgatom, nem estem hátast tőle, de még nem tudok kiforrott véleményt formálni ilyen rövid idő elteltével. Többször kellene használnom.:slight_smile:

1 Likes

Értem, köszönöm :blush: Nagyon tetszik a paletta, de nem olcsó, ezért inkább százszor meggondolom, hogy tényleg kell-e :thinking:

1 Likes

Hello Lanyok! Elado lesz a Jeffree Cremated palettam. Ha valakit erdekel, jelezzen. Ara foxposttal 15e. Sajnos, nem allnak jol a szinkomboi. 24 arnyalatból 16 érintetlen. 20210218_111039

1 Likes

szia! engem érdekelne :slight_smile:

Hali, irok privit;-)

Szerelmes lettem:

1 Likes
5 Likes

Lányok, sajnos nem lett szerelem nálam a Jeffree Star Thirtsty palettája. Csak néhány színbe nyúltam bele ecsettel egyszer, ha valaki szeretné, 7000 Ft-ért eladnám, Budapesten személyesen átadnám vagy Foxpost/posta.

1 Likes

Lehet, hogy egyedül vagyok vele, de nekem nagyon tetszik ez a kollekció:

1 Likes

A dizájn nekem is tetszik, de úgy érzem, magukat a termékeket nem tudnám kihasználni. Te rendelsz valamit a kollekcióból?

Már betettem a kosárba, de egyelőre még erős vagyok. Igen, gyönyörű a design, mint egy szép kis ékszeresdoboz.
Paint Pot-ot is betettem, bár a Bougie most épp hiánycikk.

Ciki, hogy kijelenthetem, hogy olyan hajat szeretnék, mint a pasinak van? :smiley: :smiley: :smiley:

1 Likes

Egyáltalán nem ciki, nekem a felsője is tetszik :laughing:

1 Likes

Szerelmes lettem. Már megint. Most ebbe a palettába:

Screenshot_20210222-144028

9 Likes

Ebbe, meg is értem. Megvettem aztán eladtam . Amit nagyon megbántam ezért ismét megvettem .
Annyit azért megjegyeznék ennek az újnak kicsit jobb a minősége. Hogy miért azt maga sem értem.

1 Likes

Jujj, ez hol kapható? :heart_eyes:

Bobbi Brown (ez úgy tudom kifutó termék), látszik a képen. Tényleg szép.

2 Likes