Egyedül nevelem a lányomat, halmozni úgyse fogok, de sokkal jobban indulnak így a reggelek, már ettől és mindig olyan jó tükörbe nézni napközben
Más is így van ezzel?
Egyedül nevelem a lányomat, halmozni úgyse fogok, de sokkal jobban indulnak így a reggelek, már ettől és mindig olyan jó tükörbe nézni napközben
Más is így van ezzel?
Abszolút. Ha reggel jól sikerül kifestőzni, már kicsit elégedetteben indul a nap és szó mi szó, a sminkelt arcom sokkal jobban tetszik, mint a natúr.;D
Valahogy fel is vértez a napi viszontagságokkal szemben, mint egy páncél.
Sziasztok! Reddit-en láttam egy sminkes posztot és arról eszembe jutott néhány szemhéjpúderes kérdés, amire szerintem tök érdekes lenne egymás válaszait olvasni, akár képekkel kiegészítve.
Az én válaszaim:
Ha van kedvetek, akkor írjátok meg ti is, akár képek nélkül
De édes, amit írsz.
Én is megőrülök egyébként attól, hogy a munkahelyemen alig-alig sminkelnek, most jött egy új kolléganő, na, ő is sminkmániás, de előtte… Majd megkattantam, hogy nincs kinek áradozni… Ismerős érzés.
Én imádok reggel elvonulni az első kávémmal, és gyönyörködni a cuccokban reggelente, akár drogériás, akár magasabb kategória, olyan szépségesek. Csak nézem, nézem, milyen csodás egy-egy púder a kezemben. De sajnos csak gyors smink jut, utána megyek ébreszteni a kisfiamat.
De az a pár perces érzés megfizetethetetlen reggelente. Csak sajnos nincs sok helyem a fürdőszobapolcon, de ez már az én problémám.
Nekem nagyon világosak a színeim, kifejezetten sápadt vagyok smink nélkül, kell a smink, na…
Duochrome pink, Natasha Denona Mini Diamond and Glow-ját teszem a szemhéjamra is. Imádom a duochrome-ot.
Nem színt mondanék, hanem textúrát. Mattokkal nem jutok dűlőre, kevés matt festékem van, bár tervezek matt palettát beszerezni, de mindig halogatom.
Én eddig szinte csak az első munkahelyemen tudtam ilyenekről beszélgetni a kollégáimmal, azóta sehol máshol…Mondjuk legalább beszólni nem szólnak be miatta, az is nagy szó.
Nekem sincs a munkahelyemen olyan, aki sminkelne, néhányan biztos csodabogárnak is néznek a rendre színes szemhéjam miatt (vagy magukban ki is röhögnek), de amíg nem szólnak rám, hogy fogjam vissza magam, addig különösebben nem érdekel a véleményük.
Eszembe jutott még egy szín, ami nem hagy cserben, természetesen a barna, amit szeretek használni a kék szememen.
A Paint Pot Groundwork -je nem hagyott még cserben, tartós is.
@Mse ez a ND Mini Diamond and Glow ennyire csillámos a valóságban is?
Nagyon durván mutat a videóban, nem jó értelemben .
Neeem , nem ennyire csillámos, kissé túlzó a videó.
Más review-knál látszik.
De én csak a jobb oldalit használom, a highlighter kiesett. Na, az durva volt.
A videót kétszer megnéztem, mert az alapján 30 év felett sztem ez felejtős.
Pirosítója is szép ND-nak, de ma rendeltem Beautybay-ről Lorac Pro Noir palettát, Nabla bronzert, Ofra highlightert, meg a KAP rendelés is úton van, úgyhogy a hónapra ez elég is sztem.
Apropó, Beautybay kb hány nap alatt szállítja ki a cuccost?
Már elég régen rendeltem tőlük, de nekem mindig szinte napra pontosan 2 hét volt, másnak meg 1 hét alatt megérkezett…
Most gondolom attól is függ, hogy fog-e a vámban csücsülni, és mennyit.
vámban?75 euróért rendeltem.:)))))))
Nekem is 2 hét…
Sokat gondolkodtam és ezek az én válaszaim:
Melyik a kedvenc hétköznapi színed (és melyik palettából van)?
Nem paletta hanem egy mono amit egyszerűen imádok: Tarte Chrome Paint Shadow Pot Frose nevű csodálatos aranyfényű rózsaszíne
Melyik kedvenc alkalmi színed (és melyik palettából van)?
Az idei ünnepi 4-es kis Pat Mcgrath Interstellar Icon nevű paletta duokróm kék színe
Melyik a kedvenc színed nézegetni (és melyik palettából van)?
Rude Cosmetics Reckless paletta sötétzöldje a jobb alsó sarokban. Meseszép (saját fotó)
Melyik szín az, ami soha nem hagyott még cserben (és melyik palettából van)?
Jeffree Star Alien palettája úgy ahogy van, minden színe tartós
Melyik színnel a legviharosabb a kapcsolatod (és melyik palettából van)?
A CP barackos palettájának felső középső színe ami egy glitter, számomra használhatatlan.
A NAV honlapján az van, hogy vámkezelik az Egyesült Királyságból érkező csomagokat, a Beauty bay pedig azt írja a honlapján, hogy mindent UK-ből postáznak.
All parcels are shipped from mainland UK to your chosen country of destination.
All international orders sent to countries outside the EU are shipped on a DDU (delivery duty unpaid) basis and may be subject to import duties and local taxes.
https://www.nav.gov.hu/nav/vam/BREXIT/BREXIT_informaciok.html
az király, ha engem most
navosként megcsesznek. Jó lesz.
Nem csesznek meg, csak benyújtják a számlát.
De pl. a Lookfantastic ha minden igaz, megoldotta, és nem a UK-ből szállít, állítólag tőlük rendelve nincs gond.
Lookfantastic can confirm that your shopping experience will not be impacted, and you will be able to continue to place orders as usual.
For customers located in the EU, most of our products will ship from our distribution centre within the EU and therefore ordering with us will continue as normal.
For any products shipping from the UK to addresses in the EU, tax and duties will be settled on your behalf with our courier, so there is no cost to you.
https://www.lookfantastic.com/help-centre.list
(De tudom, ez most nem vigasz.)
Akkor ezt benéztem, azt hittem BB is megoldotta ezt, de akkor megszívtam.
Fogd fel tanulópénzként, nekem is volt már hasonló ballépésem (Huda oldaláról rendelve.).