Nekem nagyon fedett a szemhéjam, nem mondanám kimondottan olajosnak, de eléggé be tudott gyűlni a smink oda. Nekem a Pupa nagyon bevált, szeretem. Tavaly nyár óta használom, jó az állaga még mindig és azóta is sok van benne.
Vannak napok, amikor összefolyik a festék a szemhéjamon… nem tudom a problémát mire vélni, mert nem állandó jellegű.
Én is szemezek a Pupával, mert láttam róla a véleményedet.
Ó de jóóó Továbbra is változatlan a véleményem, újravenném ha elfogy A csillámos is klassz, a csillogós sminkek alá teszem, még jobban ragyognak
Én azt azért nem szeretnék, mert félek, hogy az arcomra potyog. Egy NYX csillámossal már befürödtem…
Na most meglestem azt a primert és szerintem munka után megyek is a Pupába. Ma megpróbáltam alap nélkül a szemfestést és már most borzalmasan néz ki a szemem, kivagyok miatta Pedig reggel még gyönyörű volt.
@anon27689852 nekem nem potyogott, a szem alsó részére is kenem, mert oda is sminkelek, de őszintén, nekem a sima is teljesen jó, sőt azt jobban szeretem, többször használom mint ahol kellene a csillám. Nincsenek benne ilyen nagy csillámok, inkább ilyen szaténos felkenve.
@macooka Remélem neked is bejön majd Eddig még nem volt Pupa csalódásom
Akkor lehet, hogy kipróbálom… a simának milyen a színe? Bőrszínű, vagy fehér?
Ilyenkor irigyellek benneteket @macooka, hogy gondoltok egyet és tudtok menni a Pupába.
Nekem a lányomat kell megbíznom vele, hogy vegyen Győrben.
Próbáltam természetes fényben fotózni az ablaknál. A sima olyan színű mint a bőröm, nem tudom mennyire látszik a swatch. Lefotóztam a terméket is. A másik se hófehér inkább testszínű, de világosabb a bőrömnél. Legalább itt látni ezt a szép gyöngyház fényét.
Ez lesz a gyöngyházas
Nyáron is bírta a rajtam
Kár, hogy Győrben nincs Pupa, úgy látszik minden bolt Budapestre tömörül…
De épp azt írom, hogy Győrben van, de itt nálunk nincs
Köszi szépen!.
Bocsánat félreolvastam… néha keresztbe áll a szemem
Nincs mit remélem tudtam segíteni a fotókkal
Igen, egyedül emiatt szeretek Pesten dolgozni, mert legalább ez megadatik. Cserébe utazhatok minden nap 2x1 órát Ha gondolod, akkor szívesen megveszem neked is, vagy bármit amit szeretnél és elpostázom neked
Akkor meg sem szólalok, én Ceglédbercelről járok Pestre
Zugló-Újpest 2×1 óra…
Aranyos vagy, köszi szépen, de a lányom már meg is vette Győrben a szemprimert és akkor már egy Pupa ajakprimert is vetettem vele.
@Alsace képzeld az a csillogó meg már nem volt és azt mondták a boltban, hogy már nem is lesz… remélem, feltankoltál belőle!
Én szerintem mindent kipróbáltam már, de a legjobb a MAC Paint Potja volt és az Urban Decay Primer Potion, azok tényleg bombabiztosan tartottak. De a NYX-szel és a Milanival sem volt gond egyébként.
Na szuper! Én is megvettem ezt az Ultra fixet, nem is volt más. A dolgozók panaszkodtak, hogy nem tudják mikor lesz a többiből, de akkor úgy tűnik nem nagyon lesz Remélem beváltja a hozzá fűzött reményeket
De jó, remélem neked is beválik majd!
Húú hát nem tankoltam fel belőle, de rossz, hogy kivonták a forgalomból, pedig tök jó minőségű volt…
@macooka Én a kék-lila duokrómos szemhéjpúdert akartam megvenni de nem tudják mikor jön egyáltalán szállítmány… remélem nem terveznek kivonulni
Rengeteg utánaolvasás után a By Terry szemhéjalapra esett a választásom, ugyanis ennek az állaga hasonlított legjobban a Shu Uemurara + nemcsak alap, hanem anti aging hatóanyagok is vannak benne. Megosztóak voltak a vélemények online, szoval izgultam, hogy jól döntöttem-e, de nagyon örülök neki, szinte ugyanaz a könnyed állag, gyönyörűen tudok rajta satirozni, de valószínűleg cserébe olajos szemhéjon már nem teljesítenie úgy, mint pl. a Too Faced.