Nagyon szép.
Majd mesélj róla, szemen milyen! Nagyon pigmentált a swatchok alapján.
Igen, a mattok is nagyon erősen pigmentáltak. Alig tudtam lemosni a színeket, főleg az utolsó kettőt. Ahogy belenyúltam, mindegyik szín nagyon selymes, már-már vajszerű puhaságú. Van egy szaténfényű meg egy csillogó (ez nagyon érdekes szín, több árnyalatban irizál) a többi mind matt. Nagyon kíváncsi vagyok szemen hogyan viselkednek, holnap fel is avatom az új Docolor ecsetekkel együtt.
Csodásan hangzik!
Azokat az ecseteket én is megrendeltem, igaz, még drágábban, de finom kis puhák.
Végül nem tudtam ellenállni, és a tegnapi 7 ezres akció miatt én is megrendeltem őket. Nem sok márkától van ecsetem, de ők megvettek kilóra. Kár, hogy itthon ennyiért adják…
Colourpop barackos paletta
Urban Decay Naked Ultraviolet:
Első tapasztalatok, a Nablához képest sehol sincs pigmentáltságban. Vagyis, ez így nem igaz. Attól függ, mit várunk tőle. Ha vakító lila sminkeket, akkor az valószínűleg nem lesz. Ellenben belenyúlva hiába kemények a panek, egészen sok szín jön fel. Összehasonlítás: a Naked 3-hez képest ennek van színe, bár az egy tök nude paletta, de akkor is. A Honey köröket ver rá, pigmentáltságban is, meg krémességben. Van jobb palettája az UD-nek? Igen. Olcsóbb, élénkebb lila paletta van a piacon? Van.
Viszont nekem így is nagyon tetszik, bár nyilván majd az első smink után ez még változhat.
Amúgy fotózhatatlan nem természetes fényben, a kezemen sokkal jobbak a színek, mint itt a fotón.
Van mar tapasztalat a palettarol? Nem kapott 5 csillagos értekelest…
A Marc Jacobsra gondolsz ugye? Eddig 2 sminket készítettem vele, Too Faced szemhéjprimert tettem alá és nekem estig tartott. Nem kopott le, nem kenődött el. Nagyon szépen satírozható és építhető az összes matt szín. Kifejezetten tetszik venne, hogy komplett sminket tudok vele készíteni és nem kell màsik palettáért nyúlnom mert van benne krémszínű matt és fekete is. Simán lehet vele no makep sminket készíteni de akár vadabb csillogós estit is. Pedig viszonylag kevés árnyalat van a palettában de nagyon jól kombinálhatók egymással.
Igen a MJ palettara. Köszönöm szépen, tetszik az a palett, fene vinne el.
Zsibin van fent egy 9000 Ft-ért
Láttam sajnos
Mac Glow Play Blush:
Bal oldali a Cheer up, jobbra pedig a Grand. Élőben a Cheer up rózsaszínes barack és világosabb mint a Grand.
Pat Mcgrath ajakbalzsamk: Flesh3 és Succexy
Tényleg balzsamok, minimálisan pigmentáltak csak. Összehasonlításképpen két másik hasonló jellegű terméket swatcholtam (a színek nem stimmelnek, de a pigmentáltság a lényeg).
Balról jobbra Linda Hallberg Fanzastick, Colourpop Just a Tint és a Pat Mcgrath Lip Fetish Balmok.
Az első kettő egy húzással pigmentáltabb mint a Pat Mcgrath 2-vel. Ennek ellenére nem bánom, hogy megvettem őket, mert tényleg hidratálnak anélkül, hogy ragacsos érzetet hagynának.
Nem mindig akar az ember lánya szuperpigmentált ajkakkal mászkálni, főleg, ha van kit puszilgasson
Nekem így is kellenének
gyönyörűek. Nem mertem rendelni mert olyan erős szìnük van , de ha lesz akciò mèg, biztosan beszerzem őket. Nem minik, ugye?
Jaj, nem is kell mindig durva pigmentáltság! Csak furcsa érzés a fém ház és erős színú rúzs alak mellett az, hogy nem nagyon pigmentált a termék. Viszont ha belegondolok, hogy egy Fresh ajakbalzsam is kb ilyen áron kapható, akkor köszönöm szépen, inkább kérem a luxus külsőt.
Tökéletesen igazad van
Pat Mcgrath mini paletta.
Az a helyzet, hogy engem Pat megvett kilóra. Nagyon szeretem a rúzsokat is, a már meglévő palettával is nagyon jó tapasztalataim vannak (minőség tekintetében is, mert nagyon tartós tényleg fenn marad egész nap), és most ebben is csodás színeket találtam.
Most úgy érzem, legszívesebben idén már nem vennék több palettát, viszont decemberben, ha idén is kapunk jutalmat, akkor egy naggyal meglepném magam.
A kettő együtt:
Az utolsó előtti húzáson nem látszik, hogy milyen gyönyörű színe van élőben és a szemen is.
Bánom, hogy nem rendeltem meg ezt a másik mellé. Mindegy, talán lesz még rá alkalmam.