Swatchok, összehasonlító fotók

Ha a gyűjtés a cél, akkor még jöhet pár :laughing: de így is szép csomag!
Nálam most kevesebben vannak :wink: , bár éppenséggel nem viszem túlzásba a sminkelést.

Az általam összeállított Lethal paletta színei:

IMG_20200629_164223

Bal oldal:
IMG_20200709_175047

Jobb oldal:
IMG_20200709_175126

A fényesek elképesztően gyönyörűek, és a mattok is puhák, teltek. Talán a két legsötétebb nem annyira puha, de abszolút jónak tűnnek azok is.

14 Likes

Ahhh, de gyönyörű. Nem ismerem a márkát, de felcsillant a szemem.
Mániákus “paletta összepakolós” vagyok (hogy hívják? build your own palette?). Van Nabla, Kiko, Bobbi, Mac, most rendeltem ABH-t, es keresem a további hasonló csodálat.
Ez gyönyörűséges.

A sajat oldalukról rendelted egyébként?

Igen, közösen rendeltük @zalla -val és @Amadea -val, postaköltség csökkentés okán. :slight_smile:

4 Likes

Csodaszépet válogattál össze! :heart_eyes: Már én is mentettem egy ilyen csináld magad palettát, még nem tudtam megvenni, de előbb utóbb sor kerül rá :blush:

2 Likes

@Szandika Ez az a Pur highlighter amit kaptam barátnőmtől, Afterglow van ráírva egyedül, gondolom highlighter akkor :sweat_smile:

20200710_130837 20200710_130752

8 Likes

@Brunettee, sikerült leszedni a NYX pigmentem tetejét :smiley: Ennek örömére gondoltam swatcholom is gyorsan az Old Hollywood árnyalatot, de azt kell mondjam csalódtam. Azt hittem csak azért kevésbé pigmentált, mert nem sikerül eleget kiimádkozni a tégelyből, de nem. Csillog-villog meg minden, a karom is tiszta csillogás maradt miután lesúroltam 3x micellás vízzel, de rendes óarany-barnás színt nem kapok. Ezek alapján inkább toppernek jó, de annak meg elég drága mulatság volt szerintem :smiley:

20200712_154715

4 Likes

Na, akkor megküzdök vele én is. Azt viszont sajnálom, hogy így sem lett olyan a szín, mint amit vártál :frowning:

Szemöldökcsipesszel sikerült leküzdeni róla nagy nehezen :smiley: Nem adta magát könnyen.

1 Likes

Micsoda technikai kihívások! :grinning:

1 Likes

Tényleg azok! :smiley: Ha tudnád milyen kicsi lyukak voltak a tetején, szerintem egy tűt nem lehetett volna átdugni rajta :smiley: Kb semmi nem jött a tégelyből :smiley:

2 Likes

Én a mini Laura Mercier púderrel jártam így. A 3 pici lyukon semmi nem jött ki (és reggelente nincs idő fél óráig rimánkodni a tégelynek), próbáltam tűvel több lyukat ütni bele, de mintha betont döfködtem volna. Végül sikerült lefeszegetni a műanyag tetőt a tűvel (csoda, hogy nem nyársaltam fel a kezem), és végre érdemben kipróbálhatom ezt a nyamvadt púdert.:smiley:

2 Likes

Amúgy én nem értem mit gondolnak, hogy majd 10 percen keresztül szenvedni fogok hogy kijöjjön valami abból a nyamvadt tégelyből? :smiley:

Hááát, lehet, hogy az volt az elv, hogya kisszemű pigment mindig szétszóródik a szélrózsa minfen irányába, nosza, akadályozzuk meg… és túl jól sikerült.

1 Likes

Mondjuk a Hourglass porpúderének én meddig kopogtattam az alját, hogy legalább egy kis mennyiség kijöjjön belőle?

Bár, ha abból csak úgy szállna össze-vissza, biztosan kiakadnék, amilyen drága. :astonished:

1 Likes

Vagy ha a műanyag tető hangtalan sikollyal a mélybe bucskázna, az értékes matéria molekuláitól kísérve…

1 Likes

Az szívinfarktus gyanús lenne! :joy:

Szerencsére én “csak” az A’pieu púderrel jártam így.:sweat_smile:

1 Likes

Marc Jacobs Steeletto paletta

Kép

Kép

17 Likes