Ha a gyűjtés a cél, akkor még jöhet pár de így is szép csomag!
Nálam most kevesebben vannak , bár éppenséggel nem viszem túlzásba a sminkelést.
Az általam összeállított Lethal paletta színei:
Bal oldal:
Jobb oldal:
A fényesek elképesztően gyönyörűek, és a mattok is puhák, teltek. Talán a két legsötétebb nem annyira puha, de abszolút jónak tűnnek azok is.
Ahhh, de gyönyörű. Nem ismerem a márkát, de felcsillant a szemem.
Mániákus “paletta összepakolós” vagyok (hogy hívják? build your own palette?). Van Nabla, Kiko, Bobbi, Mac, most rendeltem ABH-t, es keresem a további hasonló csodálat.
Ez gyönyörűséges.
A sajat oldalukról rendelted egyébként?
Csodaszépet válogattál össze! Már én is mentettem egy ilyen csináld magad palettát, még nem tudtam megvenni, de előbb utóbb sor kerül rá
@Szandika Ez az a Pur highlighter amit kaptam barátnőmtől, Afterglow van ráírva egyedül, gondolom highlighter akkor
@Brunettee, sikerült leszedni a NYX pigmentem tetejét Ennek örömére gondoltam swatcholom is gyorsan az Old Hollywood árnyalatot, de azt kell mondjam csalódtam. Azt hittem csak azért kevésbé pigmentált, mert nem sikerül eleget kiimádkozni a tégelyből, de nem. Csillog-villog meg minden, a karom is tiszta csillogás maradt miután lesúroltam 3x micellás vízzel, de rendes óarany-barnás színt nem kapok. Ezek alapján inkább toppernek jó, de annak meg elég drága mulatság volt szerintem
Na, akkor megküzdök vele én is. Azt viszont sajnálom, hogy így sem lett olyan a szín, mint amit vártál
Szemöldökcsipesszel sikerült leküzdeni róla nagy nehezen Nem adta magát könnyen.
Micsoda technikai kihívások!
Tényleg azok! Ha tudnád milyen kicsi lyukak voltak a tetején, szerintem egy tűt nem lehetett volna átdugni rajta Kb semmi nem jött a tégelyből
Én a mini Laura Mercier púderrel jártam így. A 3 pici lyukon semmi nem jött ki (és reggelente nincs idő fél óráig rimánkodni a tégelynek), próbáltam tűvel több lyukat ütni bele, de mintha betont döfködtem volna. Végül sikerült lefeszegetni a műanyag tetőt a tűvel (csoda, hogy nem nyársaltam fel a kezem), és végre érdemben kipróbálhatom ezt a nyamvadt púdert.
Amúgy én nem értem mit gondolnak, hogy majd 10 percen keresztül szenvedni fogok hogy kijöjjön valami abból a nyamvadt tégelyből?
Hááát, lehet, hogy az volt az elv, hogya kisszemű pigment mindig szétszóródik a szélrózsa minfen irányába, nosza, akadályozzuk meg… és túl jól sikerült.
Mondjuk a Hourglass porpúderének én meddig kopogtattam az alját, hogy legalább egy kis mennyiség kijöjjön belőle?
Bár, ha abból csak úgy szállna össze-vissza, biztosan kiakadnék, amilyen drága.
Vagy ha a műanyag tető hangtalan sikollyal a mélybe bucskázna, az értékes matéria molekuláitól kísérve…
Az szívinfarktus gyanús lenne!
Szerencsére én “csak” az A’pieu púderrel jártam így.
Marc Jacobs Steeletto paletta