Igen. 
Jövök én is az ásványokkal 
A mono darabok az asvanybolt.hu oldalról vannak egyszerűen szuper áraik vannak.
A zöld vegyes és a fehér az balatoni ajándék.
A rózsaszín vegyes és a kék vegyes pedig Shantikától ( Paál Erika) van elmondtam, hogy kb. mit szeretnék leírta a köveket és az árat, kifizettem és küldte is.
A Paul Hewitt először rózsaszín fonott bőrből volt meg annyit hordtam, hogy elkopott így ezt vettem helyette, már nem nagyon kapni idehaza. Balatonon nagyon közhelyes vagyok vele, de mindig ezt hordom 
Jaj, de örülök, hogy tetszenek: nagyon szívesen megadom a beszerzési helyet, szívből ajánlom őket. Ametiszt ásványbolt - Csernóczki László.
Laci bácsi elismert ásványszakértő, abszolút megbízható, garanciát vállal az ásványok eredetiségére. Rengeteget vásároltam tőlük, van törzsvásárlói programjuk és sok ritka ásvány is.
Nem a legolcsóbbak, de tudod, sokszor az olcsóból lesz drága, amikor kiderül, hogy gagyi. Nagyon kevés ún. rekonstruált ásványt is árul, de szerepel a leírásban, hogy miből készül és “mű” vagy természetes.
A rekonstruált türkiznek pl. semmi köze nincs az igazi türkizhez, műgyantából préselik. Az igazinak elég húzós az ára, de sokszor még az sem garancia az eredetiségre. Aztán a hematit: fogalmam sincs, hogy miért hamisítják (mágneses hematitok mind kezeltek), ugyanis az eredetinek is igen kedvező az ára: a természetes hematit nem mágneses! És nincs ezüst, arany, hupikék, rózsaszín lávakő sem. Ritka, drágább ásványokat, pl. kunzitot, amazonitot, turmalint stb. pláne nem rendelnék kínai weben.
Viszont: régebben a Gyöngyfutár és az Indigókövek webáruházból szereztem be a rozsdamentes acél közteseket (ez utóbbi webáruház sajnos már nem működik). Ezeket a kiegészítőket nyugodtan megrendelheted a Temuról, mert tizedáron be tudod ott szerezni és valóban az, aminek írják.
A fotón néhány karkötőm, ezek értékesebb ásványokból készültek (a sötét egy különleges gránát, holdkő, napkő, kunzit, apatit, akvamarin - sorrend lehet nem ez a fotón). Lógós bigyókat sosem fűzök egyikre sem, mert félek, hogy beakadok valahová, vagy kárt teszek a táskámban, pulcsimban.
Ha vigasztal (bár tudom, hogy nem :-D): 49 kg-os voltam terhesség előtt. Híztam összesen 9 kg-ot, de az alacsonyságom (154 cm) miatt ez olyan volt, mintha egy egy 170 centis hízna 25 kg-ot kábé. Mindenki azzal vigasztalt, hogy szülés után pik-pak lemegy rólam minden. Hát mégsem.
Pontosan 3,5 kg volt a súlyveszteségem 1 éven keresztül, pontosan annyival voltam könnyebb, amennyivel született a lányom. Nekem a jóga segített. Hetente 3-4 alkalom este, utána csak ásványvíz - és fél év alatt visszanyertem az eredeti alakomat és súlyomat.
Beírtam a keresőbe, hogy asvanybolt.hu, és az Ametiszt ásványboltot dobta fel. Akkor ezek szerint ugyanonnan vásárolunk? 
Igen, ugyanaz a cég 
Köszönöm az ajánlásokat, nagyon szépek az ásványi karkötők! Beszerzek majd párat 
Nem tudom hova tegyem őket.
Ezek az elmúlt évek mellényúlásai, a por állagúak azok több évesek és nem fogynak.
Az egyik permet és a BB tavalyi a másik permetet idén vettem és nagyon nem az én illatom pedig leírás alapján teljesen okénak kellene lennie.
Ma adom tovább egy ismerősöm tini kislányainak, előtte megbeszéltem az anyukával, várják szeretettel a pakkot.
Így nem vettem meg hiába
Régebben spórolási tippként írtam a kínai boltokat. Amióta a kedvenc kínaim bezárt, nem tudok olyan jó áron vásárolni, mint régen. A wc papír, papírzsebkendő, mosogatógép tabletta, minden drágább kb, mint a dm-ben. Nem is értem. Úgyhogy spórolásra mást sem ajánlok, csak a dm-et! A saját márkás termékei is nagyon jók, de a márkás termékek is olcsóbbak sokszor, mint máshol.
Nekem egyébként hasonló a tapasztalatom: régen a kozmetikumok, mosószerek, wc papír, stb. lényegesen olcsóbbak voltak a kínai boltokban, mint a drogériákban. Utóbbi pár évben viszont már oda kell figyelni, mert sokszor drágább.
Swarovski hozzáértőket kérdezem, hogy próbáltátok-e már a Best secretet? (Aki nem ismeri, ez egy meghívásos rendszerű webshop, hasonló mint az about you, márkás termékek vannak leakciózva. Kislányom barefoot cipőit szoktuk innen vadászni.)
Én is DM saját márkás, sokszor utántöltős mosó és tisztîtószereket veszem, teljesen megfelelnek.
Fehér, színes és fekete rucikhoz való mosószerem is DM- es.
Bevallom, még nem is hallottam róla! 
Ott lehet akciós Swarokat vásárolni?
Bár most elég rendesen ki vagyok akadva a Vintedre, az igazsághoz hozzá tartozik, hogy hihetetlen árakon lehet kifogni eredeti, új Swarowskikat. Azonban az ilyen jellegű “second hand” vásárlást csak azoknak ajánlanám, akik már a dobozról meg tudják állapítani, hogy eredeti vagy amazonos hamisítvány a termék.
Én nem vagyok kispályás Swarovskit illetően, de az elején még engem is átvert két lengyel eladó (mint azt a bizonyost a palánkon). Szerencsére vissza tudtam küldeni nekik a gagyi ékszereiket.
Kb. fél éve tértem át én is a DM-es saját márkás háztartási cuccokra. Mivel a Rossmann nem ad semmiféle kedvezményt az árstopos termékekre, a DM viszont ugyanúgy adja a pontokat mindenre és a kuponokat pl. JAR-ra, Finish-re stb., így jelenleg nem csak a kínainál, de még a Rossmann-nál is olcsóbbnak számítanak.
Igggen a pontokat is gyűjtögetem, olyan jól esik ha levonják a vásárlás végösszegéből, kézzel fogható kedvezmény. 
Sokszor rendelek személyes átvétellel, azt is nagyon szeretem mert csak átveszem a kész csomagot és már mehetek is.
Amíg nem találok ennél is jobb opciót én biztosan maradok náluk, havi 1x rendelek általában.
Igen, rengeteg akciós Swarovski van, általában óriási kedvezménnyel. Egy-kettőt figyelőlistára tettem, a készlet és a keresettség függvényében folyamatosan változik az áruk, de nem ritka a 65% sem. Valós akciók vannak. Pl. tavaly kaptam egy fülbevalót édesanyámtól, ami itt idén feleannyiért volt. Ingyenes visszaküldés van. Én nem vagyok hozzáértő, hogy eredetit küldenek-e vagy sem, de egyelőre a többi rendelt termékkel nem volt gond. Férjem szokott ruhákat, cipőket is vadászni magának, általában mindent megrendel ami tetszik, felpróbálja, és visszaküldi a felét.
Szívesen küldök egyébként meghívót, utána a megjelölt árakból még 10% kedvezményt kapsz. Na de nem reklámozni akartam, viszont ha kipróbálod, akkor nagyon érdekel, hogy eredeti Swarovskit küldenek-e, mert a boltihoz képest tényleg töredékáron van.
Köszi, megnézném. Aztán megszakértem a Swarokat is.
Ruhát egy időben elég sokat rendeltem a Best Secret-ről. Mindennek kiváló minősége volt, azóta is hordom őket. Kizártnak tartom, hogy hamisítvány lenne. Az én szememben az AboutYou és a Zalando felett vannak. Jut eszembe, még bikinim is van onnan. Most csak az az üzletpolitikájuk tart vissza, hogy nem lehet automatába rendelni, a mostani munkahelyemre meg nem akarom, hogy jöjjön. 

Kedves @dunaimano, hálásan megköszönném, ha én is kérhetnék meghívásos linket a Best Secret webshopra?
Persze, küldök.