Elnézést,ha nem illik ide,de végülis akciós, lehet vele spórolni. Egy egész polcnyi termék,csak ennyit fotóztam le.
Sokkot is kaptam így augusztus 2-án.
OK,hogy az üzlet végében és kiárusítás,de azért na…
Elnézést,ha nem illik ide,de végülis akciós, lehet vele spórolni. Egy egész polcnyi termék,csak ennyit fotóztam le.
Sokkot is kaptam így augusztus 2-án.
OK,hogy az üzlet végében és kiárusítás,de azért na…
Ez Rossmann? Nem olyan rég a karácsonyi cuccok kiárúsításának köszönhetően 400 Ft-ért vettem rézfényű led fényfűzért
Igen, Rossmann,a Deàk tér- Astoria közötti üzlet
A 25 éves epilátorom adapterének kábele megtört,már kínlódás volt dolgozni vele.
Ezt az gyári adaptert kb 10 évvel ezelőtt vettem hozzá a jófogàson. Akkor két epilátort vittem vissza az üzletbe, mert az egyik gagyi volt,a másiknak már néhány használat után tönkrement a vezetéke.
Most már rutinos voltam, kipróbáltam az univerzális adapteremmel,de bár ment vele rendesen, nem tepett ki semmit.
Ma kiugrottam a budaörsi Zsibire, 1000 forintért vettem gyárit. Kipróbáltam, tökéletesen működik ( csak bekapcsoltam, nem ott epiláltam
Amit lehet, próbálok javítani, illetve a ruháimra jobban vigyázok és nem dobok már ki olyat,amit megvettem (turi) de nem hordom.
A fitnesz òrámnak is csak a szíját cseréltem.pedig csere volt tervben.
Kicsit késve, de ide ideértem én is. Nagyon sok jó tippet adtatok, úgyhogy csak azokat a praktikáimat osztom meg, amit még nem írtatok.
Először is én nem iratkozom le a promóciós hírlevelekről, de egy olyan mappába érkeznek, amit alapból nem látok. Így néhány havonta ránézek és kuka az egész. Vagy ha épp venni szeretnék valamit akkor jól jön, ha találok egy kupont. Persze sokszor fáj a fejem, hogy “de kár, hogy nem láttam két nappal korábban”, de azért ezeket általában el tudom engedni. Teljes áron nagyon ritkán vásárolok, általában akkor valami magyar készítő darabját.
Gyerekruhát nagyon sokmindent kapunk szerencsére családból, barátoktól, így nem sokmindent kell vennem, de van amit meg is varrok magunknak (pl kislányom 6-7 nyári könnyű nadrágot kapott maradék anyagokból, sajnáltam rá a 2-4000 Ft-ot féláron is). Egyébként egy varrógéppel nagyon könnyen le lehet másolni az egyszerűbb darabokat, nem kell hozzá nagy gyakorlat. Alapvetően nem igazán varrok ruhát, mert azt mondom, hogy ahhoz nem értek, de azért valahogy így is előfordul.
Így pl magamnak is készült már szoknya, nyári ruha, az elképzelhető legegyszerűbb szabásminta alapján, youtube videóról.
Talán kevésbé érinti a KM közösséget, mert babás téma: mi mosipelust is sokat örököltünk. Ez azért olyan, hogy ha újként fektetsz be egy teljes szettre, kb. az eldobhatóssal egy árban lesz, de ha használtan tudsz jó áron, vagy csak pár darab kell a készletbe az örökölt darabok mellé, akkor nagyon sokat lehet vele spórolni. Én baráti körben is tovább adtam, valószínűleg vissza is fog jönni, aztán megy majd a sógornőmékhez is, úgyhogy körbejár. (Nagyon csodálkozott mindenki a környezetemben, aki nem ismerte, hogy ez miért jó, de minden környezetre és babára gyakorolt pozitív hatása mellett nekünk hatalmas előnyt jelentett, hogy egyedül a mosiból nem kakált föl a hátára. Pedig elég sok eldobhatóst volt lehetőségem kipróbálni a sok-sok promóciós terméknek hála. Rengeteg energiám ment el a kicsi ruháit sikálni, legrosszabb esetben egy nap 6x öltöztettem. Erre megváltás volt a mosi, persze azt is mosni és sikálni kellett, de lényegesen egyszerűbb.) Kövi spórolós tippem, szintén varrás: amikor mosi méretet kellett váltanunk, csak egy darabot vettem a kedvenc alkotómtól, és lemásoltam. Nem eladásra készítettem és nem is lenne ilyenre jogosultságom, úgyhogy teljesen békében van a lelkiismeretem, hogy nem károsítottam meg vele senkit (ilyenen fast fashion esetén nem is gondolkodnék, nekik biztos nem fáj annyira, mint egy magyar kisvállalkozónak). Mindenesetre jelentősen olcsóbban megúsztam, igaz, jóval nagyobb időráfordítással.
Egyébként sminket, sőt kozmetikumot sem veszek már egy ideje semmit gyakorlatilag. A rephr ecsetekre beadtam a derekam, de éppen annyit tudnék mondani róluk, hogy ki vannak próbálva, sajnos nagyon sokadik helyre tolódott a sminkelés az életemben. Nem spórolós, hanem pénzszerzős tipp: vinteden árulom a nem használt palettáimat. Időnként újra átgondolom és felteszek egy-egy darabot, de nehéz elengedni sajnos.
Háztartási takarítószereket, de sokszor sampont, hajápolókat is kínaiban veszek. Sokat járok dm-be, mert sok szempontból verhetetlen, de van, amiben a kínai jobban megéri. Ohh, és tényleg, ilyen a gyümilé is. Nagyon függő vagyok, és sokszor vesszük a sajátmárkás 100%-os alma, multivitamin stb. gyümölcsleveket, de ha egy hohes C-t innék, azt a kínaiban találom a legjobb áron. És ha ajándékba viszek lindt csokit, arra is ez a legjobb beszerzési hely. Na meg a zewa wc papír, zsebkendő is mindig innen jön. Van persze, amit glamour-napokon jó áron be lehet szerezni innen-onnan, de a panel nem alkalmas arra, hogy nagy készletet halmozzak fel ezekből, úgyhogy marad a kínai.
Most ennyi minden jutott eszembe, de azért ez sem lett rövid.