Sziasztok! Smink tetoválás eltávolításról van valakinek tapasztalata?
Egész pontosan,hogy ha csak méretre vágatnám a két napja elkészültet,az megoldható valahogy?
Megijedek,ha tükörbe nézek.
Nyilván szebb lesz,mire begyógyul, de nagyon nem tetszik magamon. A munka hibátlan, viszont nem illik hozzám. 

Várd meg amíg begyógyul 3-6 hétig változik a szín hol erősebb, hol halványabb, ha gyógyultan sem tetszik akkor érdemes eltávolításon gondolkozni. Adj neki esélyt.
A korrekción túl vagy màr?
Pont ma gondolkoztam róla, hogy kellene ide updatet írni. Nekem màr csak jelzés értékkel látszik a tetkóm annyira kikopott megint minden nap ceruzázom.
Láttam egy videot a youtubeon aminek az volt a témája, hogy mi az ami öregít a sminkben és az erős szemöldök volt az egyik pont benne. Azóta csak nagyon finoman rajzolom meg és tényleg szebb így. Ennek okán nem hiszem, hogy újra fogom csináltatni, mert ennyire finom vonalat nem hiszem, hogy tudnak illetve ha tudnának is na az tuti kikopik egy év alatt.
Most itt tartok a dologgal aztán majd meglátom jövőre mit gondolok róla.
Alátámasztom, a vastag, sötét szemöldök öregít, de talán a banyásít sokkal találóbb kifejezés. Főleg világos, vékony szálú hajhoz.
Még csak csütörtökön készült.
Eddig is volt, valamikor 2000-01 az első , aztán 2016-17 környékén átütve. Aki ezeket készítette már nem vállal, mert közelre már nem lát rendesen.
Kifejezetten örülök, hogy nehezen veszi be a bőröm a festéket l, és hogy ezek a modern púderes technikák nem tartósak.
Maga a tetkó amúgy szép munka és gyönyörű lenne máson, hozzám nem illik egyáltalán.
Persze, tuti jobb lesz, ha begyógyul, de akkor sem illik majd hozzám, mert kétszer vastagabb, mint volt ( felrajzolva làttam, hogy vastagabb,de betudtam annak,hogy csak erős a kontraszt) És mérnöki pontossággal szimmetrikus lett. És pont úgy nézek ki,ahogy soha nem szerettem volna.
Korrekcióra megyek majd, de csak a régi vonalat engedem átütni.
Ha pedig nagyon nem fog tetszeni, a felesleget eltávolíttatnám.
Igen, banyásít. Nekem ráadásul sötét a szemöldököm amit csokibarnával húzok meg, így kicsit csalok:
Én még a 90’ - es években divatos Pamela Anderson féle csíkszemöldökön szocializálódtam, magamon nem szeretem a vastagra húzott formát, másokon tetszik.
Majd megírod milyen lett a végeredmény? Szerintem sokat fog finomodni a dolog , kitartást.
Az eltávolítást megkérdem jövő héten a körmösömtől, ő jár szemöldökkel lézerre és nagyon szépen szedi ki neki, pedig elég makacs régi tetkója van. Nem tudom hogy vékonyítani tudnak- e rajta vagy az egészet ki kell sütni.
A Tiéd szép, természetes. Csak egy pici ponton tűnik kopottnak.
Köszönöm a biztatást, biztos jobb lesz, még akár meg is szokom, ki tudja.
Egyébként eddig senki nem szörnyülködött el rajta.
Nem is kell Pamelàra több:
Még most is nagyon jól néz ki 
Màr tùl vagyok a korrekción, pár nap és begyógyul, valamelyest megszoktam, a környezetem szerint teljesen jò.
Majd teszek fel fotót. A régi az itteni profilképemen làthatò.
Nekem ez az egész sminktetoválás egy nagy NEM. Ez a most divatos - mindenkire rárajzolt - szemöldök ugyanúgy ki fog menni a divatból és vérciki lesz, mint most a kilencvenes évek maihoz képest vékonyra szedett vonala. És akkor még a legjobbat tételezzük fel, hogy sikerült, jól áll, és nem rontották el. Inkább elő minden reggel a szemöldökrajzoló gélt és a vonalas ecsetet, ha nagyon kell a trendi szemöldök. A szájtetkókról ugyanezt gondolom. Szupertartós folyékony rúzsokat lehet kapni egyrészt, másrészt nem lesz egyforma színű mindig, minden alkalomra. A szem körbekontúrozása meg előnytelen kis malacszemekké tudja beszűkíteni a szemet. Egyedül a nagyon óvatosan és láthatatlanul berajzolt szempillasűrítést tudom elképzelni a felső pillasorba, ha valakinek ez nagyon fontos.
Nem is tudom, nekem Pamela Andersonnal kapcsolatban az a benyomásom, hogy ez a mostani nagy természetesség ugyanolyan “megcsinált”, mint a régi, pont az ellenkezője dolog.
Mondjuk nagyjából mindegy, az ő dolga.
Szerintem neki mivel világos a bőre- szőre szinte eltűnik az arca ha nincs kihúzva a szemöldöke és kifestve a pillája.
Tőle az erős sminket szoktam meg, nekem furcsa így , őszintén szólva nem tetszik, fáradt az összhatás.
Szerintem is jobban nézett ki a tőle megszokott erősebb sminkkel. De megértem a váltást mert most ezért foglalkoznak vele 
Nyilván nem natural ilyen, biztos csináltat ilyen/olyan beavatkozásokat,de nem tolja túl. Szerintem jól néz ki.
Bevallom én irigylem. 50 vagyok, de nem nézek ki ilyen jól, mint ő 60 évesen 
Szerintem meg de 
Nagyon kedves vagy 
Ó hát ez nagyon szép púderes és egyáltalán nem vastag!
Azt gondoltam, hogy a most divatos 2 ujjnyi széles lett de szerencsére a tetoválód nem a divatot varrja hanem azt ami jól áll.
Az előzőnél valóban vastagabb de ezzel a lágy átmenettel azt gondolom olyan amilyennek lennie kell 
Remélem megszereted, szépen kiemeli a szemed színét.
Köszönöm szépen, kedves Tőled. Igen, megszoktam már.
Nagyon szép a formája, a színe és jól áll!
Nem öregít egy kicsit sem. Szerintem jó döntés volt. 
Köszönöm szépen