Igen, megvan, a kèpen a szemem ezzel a palettàval sminkeltem. Eddig nem sokat hasznàltam, csak pàrszor. Ha az nd goldot kipròbàltam, akkor tudom összehasonlìtani a kettőt. Lehet mindjàrt elő is keresem és készìtek swatchokat. A tartòssàgàra vagyok kìváncsi, hogy a jeffreevel mennyire tud versenyezni ès hàny òràt tart ki a szememen . Holnap pedig a gold fog sorra kerülni. @hanita akkor tudok nyilatkozni
Tavaszig csak meglesz az a fiókkipakolás is!
Jövő hèten szabin vagyok , ìgy tervben van mindenkèpp. Az EL is sztem lassan ùton van.
Most mégis eszembe jutott, mire vágyom: Hourglass bronzosítókra.
Csak egy van, a Ghost palettában, de az egyszerűen annyira gyönyörű, hogy szeretnék még más árnyalatban is.
Van TF Chocolate Soleil bronzerem, Hoolám és a Physicans Formula Butter Bronzert is szeretem, de a Hourglass egészen más kategória, és sokkal szebben is áll nekem.
Melyik árnyalat van még? Szerintem is gyönyörűek.
Nekem az Ambient Lighting bronzer-ből van azt hiszem a Luminous Bronze Light és a Diffused Bronze Light. Ez utóbbi kicsit pirosasabb, és sötétebb is, de nyáron napbarnította bőrhöz gyönyörű.
A Luminous az viszont teljesen megegyezik a Radiant Bronze Light-al, a bőrön én nem tudtam megkülönböztetni. Ha van különbség, akkor az csak leheletnyi.
Most látom az Eternal Bronze Light van a palettában.
Nekem is @whitemerci által említett 2 árnyalat van meg utazó méretben. Bal oldali a Luminous Bronze Light, a sötétebb pedig a Diffused Bronze Light. Imádom mindkettőt, csodásan mutatnak.
Én egy Radiant bronze lightot és egy Nude bronze lightot szeretnék. Ez utóbbi sajnos csak teljes méretben létezik, de azt hiszem, előbb-utóbb szerét ejtem majd.