Hát ez a lista nem feltétlenül egy, vagy két elemű, ugye? De próbáljuk meg azért szűkíteni!
Hátha olyanok is olvassák, akik szeretnének valamivel meglepni, és akkor megkönnyítjük a dolgukat.
Ha nem, akkor pedig keressünk rá alkalmat, hogy előbb-utóbb magunkat meglepve a polcunkra kerülhessen a kiszemelt termék…
Max. három kívánság lehet!
Sokáig kell vágyakoznom utána, mert egy aranyáras dolog után ácsingózom, sajna.
ADRIENNE FELLER SHINE ELIXÍROLAJ
ő lenne a vágyam tárgya…
Egy hatóanyagokkal teli, enyhe fedésű BB-re/CC-re. Még keresem az igazit.
Nagyon-nagyon régóta vágyom egy jó hidratáló krémre. Egy szimpla mezei hidratálóra. Ami egyszerűen csak úgy hidratál. Kezdem azt gondolni, hogy esélytelen.
Jaj de jó téma!
Nekem ezek a toplistás vágyaim:
a leges legnagyobb: Hourglass Ambient Lighting Edit Unlocked paletta
2. Marc Jacobs: Air Blush
3. MAC Hyper Real Glow highlighter paletta (Flash+Awe)
Az Unlockedet én is néztem, aztán megláttam az árát, te jó ééég.
egy olyan van, ami remélhetőleg hamarosan eléri a magyar roszit is: a Rival De Loop Young “Big in Japan” LE highlighterpalettája.
plusz a Bitter Lace Beauty Moonbow és Bloodlust highlighterei, és a Chaos Makeup Kaleidoscope highlightere. De több mint valószínű, hogy nem veszem meg őket, a szállítás több, mint egy termék az adott oldalról.
szerk: nagyon mérges vagyok. az említett limitált kiadás Németországban már lecsengett, Törökországman meg épp most pakolták ki. kedves magyar Roszi, hát mi van már?
Egy elérhetőbb vágyam is van, mégpedig:
Smashbox Photo Finish Primer Oil Nourish
nagyon birizgálja a fantáziámat…még akkor is, ha már csak egy lehetőségem maradt, mert ezzel most a másodikat is ellőttem!
Közben a MAC Hyper Real Glow highlighter palettát beszereztem, most már csak egy olyan parfümre vágynék, amit igazán az én illatomnak érzek és nem akarnék helyette másikat.
Nagyon ki szeretném próbálni a Revlon Colorstay alapozóját, ami normál/száraz bőrre van. Nem tudjátok, hogy boltban kapható valahol ez a márka? Úgy emlékeztem, hogy Müllerben van, de a Corvinban egyáltalán nem volt ez a márka. Netről berendelni kicsit félek az árnyalat eltalálása miatt.
Szia!
Asszem, a Müllerből kivonták a márkát.
A Bosnyák téren van egy bolt, aminek a kirakatában láttam egy Revlon termékeket hirdető plakátot…
Megértem, hogy miért vágysz a Hourglass palettára. De amíg vágyakozol, addig is ajánlom a márka mai nappal feltett videóját a figyelmedbe!
Az én wishlistem a következő:
http://kremmania.hu/kremek/chanel-les-beiges-healthy-glow-alapozo-spf25-pa
http://kremmania.hu/kremek/too-faced-born-this-way-alapozo
http://kremmania.hu/kremek/the-body-shop-matte-lip-liquid
http://kremmania.hu/kremek/inika-organikus-szinezett-ajakapolo
Csodaszép! Egész nap el tudnám nézegetni. Mindegyik szín tökéletesen kihasználható benne. Ha visszamegyek dolgozni, beruházok egy ilyenre.
Az unlockedet pár ismerős sötétnek találta.Én sem mertem bevállalni inkább a 4-et vettem meg - Igen az ára az hmmm… pedig 64 euróért szereztem be. Mivel az 1 És 3 már megvan és pirosító trió is , valószínű hogy a km- en fog kikötni .Persze ha nem lenne limitált akkor nem vettem volna meg.
Most egy kissé irigy vagyok Micsoda szépségeket birtokolsz. Nekem egyelőre csak egy travel size Hourglass pirosítóm van. Már csak a kinézete miatt is beleszerelmesedtem
Egy korábban megjelölt, vágyott terméket, ADRIENNE FELLER SHINE ELIXÍROLAJ-át szeretném lecserélni egy elérhetőbbre , mégpedig a DRUNK ELEPHANT Virgin Marula Luxury Facial Oil-ra.
Remélem, hogy a Cult Beauty is készül már a Black Friday-re, ezzel a termékkel hagynám magam meglepni!
Milyen értékelése van a km-en? Én vettem még nyáron egyet de ki sem próbáltam …ez már a nagyon gáz kategória? Azt sem tudom milyen bőrtípusra jó…
Mármint a smashbox photo finishre gondolok ,az első komidhoz ment a válaszom…
A Smashbox Photo Finish Primer Oil Nourish-sal videón találkoztam. KM-en nincs is még fent. Alapból szeretem az olajokat, de primerként még nem hallottam róla. Egy talán nálam picit idősebb hölgy áradozott róla a videóján, ő keltette fel az érdeklődésemet. Aztán megnéztem pár további videót, cikket, értékelést is, természetesen. A videókon az is látható, hogy ez nemcsak primer, hanem egy “multifunkcionális” termék, és innentől már hevesebben dobogott a szívem…
Ha kipróbálod, megírod majd a tapasztalataidat?