Sminktárolás - Ötletgyűjtés

Gondolom költői kérdés volt :wink:

1 Likes

Én is aláírtam. :pensive: Szerintem ilyen sokrétű európai válsághelyzet közepette pofátlanság ilyen magamutogató módon cirkuszolni, és van elég füst a levegőben tüzijáték nélkül is.

5 Likes

Igen :smile:

2 Likes

Sziasztok! Mostanra végre nálunk is lett hely, és vettem egy Alex fiókos szekrényt a smink termékekeknek. Tudjátok véletlenül milyen rendszerező jó bele?

Ilyet vettem bele, de ez nem ér le az aljáig. Így valamennyit veszítettem a fiók mélységéből. Attól függetlenül szeretem.

6 Likes

De jó! Imádom az ilyen egyszerű, de nagyszerű ötleteket, hogy többfelé is gondolkodjon az ember, és például evőeszköztartót tegyen a fiókelosztóba :sunglasses:

3 Likes

Az evőeszköztartóban mindenféle rajzos-festős kelléket tartok egy Alexben, de egy másféle komódot meg ilyesmikkel vásaroltam tele. Ebben vannak a sminkjeim.

4 Likes

Pepcoban nagyon olcsón lehet venni mindenféle osztott, fiókba való tárolókat.

2 Likes

Ha valakit érdekel, csütörtöktől a Lidlben:

Screenshot_2023-01-17-19-14-27-568_de.sec.mobile

4 Likes

Csak rózsaszínben van? Mert amúgy cuki, de annyira pink-herótom van, hogy inkább veszek egy szerszámosdobozt az obiban sminkes célra

4 Likes

Nem tudom, az applikációban ez a kép van.

Elvileg nem csak pink lesz, hanem ezüst is. De holnap este megyek a szokásos heti bevásárlásra és megnézem személyesen is. :slightly_smiling_face:
Screenshot_20230118_163518_Chrome

3 Likes