Sziasztok!
Láttam, hogy volt már egy visszeres téma, nekem viszont kicsit más lenne a kérdésem. 19 éves vagyok, és a suli miatt sajnos egy nagyon tunya éven vagyok túl. Nem tudom, hogy ennek hatására-e, de megjelentek az egész combomon, sőt még a vádlimon is a seprűvénák. Egyszerűen borzalmasan néz ki. Ránézek a lábamra, és elszörnyedek. Persze a hozzátartozóim szerint nem olyan vészes a helyzet, de ez engem ilyen fiatalon nagyon zavar, mivel nagyon sok van és nagyon látszódik. Olvasgattam róla a neten, de mindenhol csak a műtéti, injekciós, stb. megoldásokat látom. De mielőtt arra szánom magam, szeretnék először kipróbálni valami mást is, ami esetleg használhatna. A neten nem sok véleményt találtam, ezért kérdezem itt, hátha valakinek van tapasztalata. A vadgesztenye krémet olvastam, hogy jó lehet rá, de nem tudom ezeknek mennyi valóságalapja van. Használt már valaha valakinek valami az orvosi beavatkozáson kívül?
Előre is köszi!

Még nincs nagy eredménye, néha úgy látom, halványultak picit, néha nem… Igyekszem többet mozogni mellé.
Szép napot kíván:
Azért bízom benne, hogy valamit javít a helyzeten ez az iherb-es is. Ha mégsem, kipróbálom a Hecate által javasoltakat. A krémek nekem nem segítettek.