Ruha-Tár-avagy minden a ruhákról

Most érkezett meg, kicsit csúszott a szállítás. A nagy csatos gumisat rendeltem eggshell színben. Gyönyörű, pehelykönnyű… viszont kicsi lett :sweat_smile: 39-es minden Birkenstockom, de ez szemmel láthatóan kisebb, mint az ugyanekkora méretű Arizona EVA vagy Florida EVA, nagyon bosszús vagyok 🫤 Csatolok képeket (az Arizona viharvert kinézetéért elnézést, idén 6 éves)

9 Likes

Nagyon szép és tényleg kicsi.
Nem értem, nekem az összes Madridom 41-es, az új is és teljesen jó.
Olyan mintha el lenne méretezve, sajnálom :frowning:

:open_mouth: És nem kicsit kisebb… ez legalább 2 cm különbség a talphosszban, kábé 37-es.
Honnan rendelted?

About You-ról

:open_mouth:
Biztos hogy jó méretet küldtek?
Mi most best secreten jártunk így, az egyik oldal lazább volt, de valami amúgy is furcsa volt… Aztán kiderült hogy egy pár 38 helyett az egyik 37, a másik 38 méret. Küldtük is vissza azonnal.
Szóval ha esetleg még a talpát nem nézted meg, hátha…
Néha nagyon random a méretezés, de hogy márkán belül ekkora eltérések legyenek, teljesen nonszensz.

Igen, beleírva is 39-es van… Azt már megszoktam, hogy a 25 cm-es lábam márkától függően hol 39-es, hol 40-es (vagy az adidasnál teljesen nonszensz módon 40 és egyharmados), de a Vans mellett a Birkenstock volt addig a viszonyítási alap, mert ezekből mindig 39-es kellett.

1 Likes

Lehet, hogy rosszul tárolták. Mi most a nyáron jártunk úgy, hogy a Crocs papucs kint maradt a napon és szabályosan összement. Még a gyerekeknek is küldtem fotót róla, a lábamon a rózsaszín papucs ugyanolyan méretű, mint a mellette levő, csak hát azt elintézte a hőkupola. Arra gondolok, hogy a tiéddel is ez történhetett. A fényképeden úgy tűnik, nem csak hosszra rövidebb, de keskenyebb is az új papucsod, mint a régi Birkenstock.

3 Likes

Nahát, ez eszembe se jutott. Nem kevésbé szégyenletes egyébként, mint az összevissza méretezések. Sőt. Hozzá kell szoknunk ezekhez a hőkupolákhoz, valószínűleg ennél csak melegebb nyarak jönnek. A papucsok meg nem bírják? Na ne már! Ideje újratervezni.

1 Likes

Ismerős Crocs papucsa is összement, pont egy hete panaszkodott, hogy a hőkupola betett neki.
Be is szedem a ruhákat a napról mielőtt XS méretűek lesznek:D

3 Likes

Igen, így én is jártam. Tavaly nyáron kint maradt az erkélyen az adidas papucsom és teljesen összetöpörödött. Nagyon sokat nevettem rajta, olyan viccesen nézett ki :grinning:

2 Likes

Mondtam én, hogy a 30 fokban kimosott ruhákat nem szabad 40 fokban teregetni! :joy:

6 Likes

Milyen igaz :smiley:

1 Likes

Jelentem, megérkezett a 40-es és ez tökéletes. Ki érti ezt :face_with_raised_eyebrow::sweat_smile: Gyönyörű, szuper kényelmes, imádom! Ma már ez volt rajtam, úgyhogy élesben is bevetettem :grin:

14 Likes

Cicaaaa! Babaaaaa! :heart_eyes: :heart_eyes:

4 Likes

A te lábadon is nagyon jól áll :slight_smile:
Ha lesz akcióban a bőr Big Buckle fogok venni egy barnát , annyira tetszik ez a modell és a hasonló Batzom meg jövőre sajnos kuka lesz, megy szét a talpa belülről.
A Birkik jobban bírják.

1 Likes

Lányok akinek van Reiker cipője, segítsen nekem, milyen méret kell belőle ?
Valahol azt olvastam, hogy fél számmal simán kisebb kell belőle.

Nekem nem, 39-es pont jó.

Bár lehet, hogy a sneakerekre igaz lehet, rieker-eshop.hu ennek korábbi verziója van meg, ahol hajlik, ott hamar megpattant a műbőr. Viszont turiztam, ott nem volt más méret, próbálva kényelmes volt.

A minőség elég ingadozó: volt egy csizmám, aminek minimális rúgástól lejött az orrán a műbőr,

de van nyári cipőm, ami évek óta hű társam. Pedig fehér, igaz, nem gyakori használatban van.

Több Rieker lábbelim van, akciósan tuti megéri. Ma ez van rajtam, van még egy színes is belőle. A világból ki bírok menni belőle.

1 Likes

Én egy bakancsot néztem ki, mert a tavalyi Gant csizmámat sehogy sem bírtam megszeretni :frowning: Még nézelődök, hátha lesz Liu Jo-ban vagy Steve Maddennél valami ami tetszik, de ez speciel mind a két kabimhoz menne, Guess bakancsom van hasonló csak az fekete- fehér-szürke.

2 Likes

Ez biztosan kényelmes. Jól is néz ki.

1 Likes

Sok olyan fazonjuk van, ami nagyon tetszik, de valahogy nekem a Riekerrel nem kompatibilis a lábam, mindegyik törte a sarkam. Tavasszal is úgy kellett lebeszélnem magam egy szép zöld modelljükről…