Én el tudok képzelni helyzeteket, amikor jól jön, egész filmes iparág épült rá 

és tényleg
Első reakcióm: atya-gatya.
És feketében is van 
https://www.farfetch.com/ro/shopping/women/courreges-cut-out-flared-denim-trousers-item-19364577.aspx
Vaaaaagy azoknak van akiknek pici a hólyagja és rengeteget járnak pisilni.
Bugyi nem kell alá, úgyis meleg van 
Nyáron szellőzik a cucc, nem izzad be és ha fel van fùjódva, szabadon távozik a puki 

hidegben pedig garantált a felfázás, petefèszek gyulladás. 
A megoldás szerintem, az örök életű farmer
Hiszen legtöbb esetben a kivágott részen kopik el, feslik szét az anyag, ahol a combok összeérnek és súrlódik az anyag járás közben. Így a probléma megoldva.

Tééényleg!
Nekem is mindig a combom közt mennek szét a farik, mindig vérzik a szívem amikor kidobom őket, mert amúgy meg semmi bajuk.
Nem tudom manapság megéri-e, lehet szabó/varrónál úgy foltoztatni, hogy ne látszódjon. Ha kedvenc naci, akkor lehet, h érdemes 
Volt amit megvarrattam, de nagyon hülye érzés volt , ahogy léptem éreztem, hogy van ott valami, nem csináltattam azóta ilyet.
El kell fogadnom, hogy a nadrág az fogyóeszköz, szerencsére több rotálódik, így azért évekig bírja 1-1 db.
Szerintem ez váltotta fel a derékrész felett kivillanó bugyi trendet. Most nem a gumírozott rész látható, hanem a teljes.
Csini a Birki
és tényleg vicces mellette a másik slattyogó 
Köszi! Nagyon kényelmes és alig várom, hogy strandra is mehessek vele, a bőr Madridokat mindig nagyon féltettem a víztől, hát ezt nem kell. 
Ez a Nike ez 20+ éve nagyot ment a családunkban, anyukám először nekem vett, aztán az unokatesóim elirigyelték, szülinapra végül az összes fiú ilyet kapott. Szerintem az enyém is pasi modell 
Az egyik unokaöcsémnek még szintén megvan, a kertben használja.
Akkor nagyon meg kell dicsérni a papucskát, jóóó sokáig bírta🏆
Úúú nekem ezek a Madrid fazonok eddig nem jöttek be, de olyan szépen áll a lábadon, hogy így már tetszik
Nem “klaffog” nagyon, ahogy mész?
Szeretnék tanácsot/tippeket kérni: felnőtt leánykám 1 hete önálló életet kezdett, végleg elköltözött saját kuckójába. Ez természetesen együtt járt egy tekintélyes selejtezéssel, már ami a ruhatárát illeti. Egy iszonyat nagy zsák, nagyon jó állapotban lévő vagy max. 1x-2x viselt ruha várakozik itt, hogy megtalálja azokat, akiknek valóban szüksége lenne rá. Többnyire Zara, Bershka, Stradivarius… Vinteddel nem szeretnék most szórakozni, az új, címkés cuccok is nyögve-nyelősen mennek el, ahhoz meg tényleg jó cuccok, hogy a kukára vagy a fa alá kitegyem. Tudnátok ajánlani olyan anyaotthont vagy egyéb szervezetet, ahol szívesen elfogadják ezt a ruhahalmazt? (Máltai Sz.Szolgálatnak nem kell, már 1x megkérdeztük őket.)
A helyi családsegítőt kérdezd meg, általában kell nekik, főleg ha gyerek vagy majdnem gyerek méretek.
Amennyire tudom az anyaotthonok titkolják hol vannak. De lehet, hogy hívhatóak telefonon.
Vöröskereszt is szokott fogadni, de általában csak bizonyos időpontokban, érdemes előtte érdeklődni.
Budapesti adományboltokat tudom ajánlani.
Ilyenkor mindig elgondolkodik az ember, hogy minek is veszünk ennyi ruhát, és mennyire nehéz megválni tőle, miközben nem kell senkinek a mi szeretett ámde alig hordott göncünk… 
Időnként látom, hogy kórház SBO is örülnek ruhaadománynak.