Ruha-Tár-avagy minden a ruhákról

Én el tudok képzelni helyzeteket, amikor jól jön, egész filmes iparág épült rá :thinking::see_no_evil::grin:

8 Likes

:rofl::rofl::rofl: és tényleg

3 Likes

Első reakcióm: atya-gatya.

És feketében is van :laughing:
https://www.farfetch.com/ro/shopping/women/courreges-cut-out-flared-denim-trousers-item-19364577.aspx

2 Likes

Vaaaaagy azoknak van akiknek pici a hólyagja és rengeteget járnak pisilni.
Bugyi nem kell alá, úgyis meleg van :laughing:

4 Likes

Nyáron szellőzik a cucc, nem izzad be és ha fel van fùjódva, szabadon távozik a puki :rofl::rofl::rofl: hidegben pedig garantált a felfázás, petefèszek gyulladás. :grimacing:

4 Likes

A megoldás szerintem, az örök életű farmer :grinning: Hiszen legtöbb esetben a kivágott részen kopik el, feslik szét az anyag, ahol a combok összeérnek és súrlódik az anyag járás közben. Így a probléma megoldva.:joy::rofl:

5 Likes

Tééényleg!
Nekem is mindig a combom közt mennek szét a farik, mindig vérzik a szívem amikor kidobom őket, mert amúgy meg semmi bajuk.

3 Likes

Nem tudom manapság megéri-e, lehet szabó/varrónál úgy foltoztatni, hogy ne látszódjon. Ha kedvenc naci, akkor lehet, h érdemes :wink:

2 Likes

Volt amit megvarrattam, de nagyon hülye érzés volt , ahogy léptem éreztem, hogy van ott valami, nem csináltattam azóta ilyet.
El kell fogadnom, hogy a nadrág az fogyóeszköz, szerencsére több rotálódik, így azért évekig bírja 1-1 db.

2 Likes

Szerintem ez váltotta fel a derékrész felett kivillanó bugyi trendet. Most nem a gumírozott rész látható, hanem a teljes.

Íme az új Birkenstock Madrid EVA pacskerom.
Poénból mellé tettem egy 20 éves Nike-t , kis csónak :slight_smile:

6 Likes

Csini a Birki :star_struck: és tényleg vicces mellette a másik slattyogó :face_with_hand_over_mouth:

1 Likes

Köszi! Nagyon kényelmes és alig várom, hogy strandra is mehessek vele, a bőr Madridokat mindig nagyon féltettem a víztől, hát ezt nem kell. :slight_smile:
Ez a Nike ez 20+ éve nagyot ment a családunkban, anyukám először nekem vett, aztán az unokatesóim elirigyelték, szülinapra végül az összes fiú ilyet kapott. Szerintem az enyém is pasi modell :smiley:
Az egyik unokaöcsémnek még szintén megvan, a kertben használja.

2 Likes

Akkor nagyon meg kell dicsérni a papucskát, jóóó sokáig bírta🏆

1 Likes

Úúú nekem ezek a Madrid fazonok eddig nem jöttek be, de olyan szépen áll a lábadon, hogy így már tetszik :grin: Nem “klaffog” nagyon, ahogy mész?

1 Likes

Szeretnék tanácsot/tippeket kérni: felnőtt leánykám 1 hete önálló életet kezdett, végleg elköltözött saját kuckójába. Ez természetesen együtt járt egy tekintélyes selejtezéssel, már ami a ruhatárát illeti. Egy iszonyat nagy zsák, nagyon jó állapotban lévő vagy max. 1x-2x viselt ruha várakozik itt, hogy megtalálja azokat, akiknek valóban szüksége lenne rá. Többnyire Zara, Bershka, Stradivarius… Vinteddel nem szeretnék most szórakozni, az új, címkés cuccok is nyögve-nyelősen mennek el, ahhoz meg tényleg jó cuccok, hogy a kukára vagy a fa alá kitegyem. Tudnátok ajánlani olyan anyaotthont vagy egyéb szervezetet, ahol szívesen elfogadják ezt a ruhahalmazt? (Máltai Sz.Szolgálatnak nem kell, már 1x megkérdeztük őket.)

2 Likes

A helyi családsegítőt kérdezd meg, általában kell nekik, főleg ha gyerek vagy majdnem gyerek méretek.
Amennyire tudom az anyaotthonok titkolják hol vannak. De lehet, hogy hívhatóak telefonon.

1 Likes

Vöröskereszt is szokott fogadni, de általában csak bizonyos időpontokban, érdemes előtte érdeklődni.

2 Likes

Budapesti adományboltokat tudom ajánlani.
Ilyenkor mindig elgondolkodik az ember, hogy minek is veszünk ennyi ruhát, és mennyire nehéz megválni tőle, miközben nem kell senkinek a mi szeretett ámde alig hordott göncünk… :frowning:

1 Likes

Időnként látom, hogy kórház SBO is örülnek ruhaadománynak.

2 Likes