Most nagyon szomorú vagyok, nagyot csalódtam a Colourpopban. Először kaptam egy teljesen sablon emailt, amiben azt kérték, hogy fotózzam le a törött terméket. Látszik, hogy el sem olvasták az üzenetemet, miszerint romlott rúzst kaptam. Megírtam nekik, hogy egy szagot nehezen tudok lefotózni, mivel semmi külsérelmi nyoma nincs azon kívül, hogy büdös. Egyre csak azt hajtogatják, hogy fotó nélkül nem tudnak mit csinálni. Komolyan ennyire fájna adni legalább egy 5 dolláros kupont? Vagy legyek szemét aztán törjem ketté a rúzst, hogy nesze, megsérült a szállítás során? Kiábrándító
Jaj nagyon sajnálom, nem gondoltam volna hogy ilyen bonyolult velük az ügyintézés… Esetleg batch kód alapján nézted már, hogy nem-e alapból lejártat küldtek? Akkor nem kéne azért félbetörnöd, hogy bizonyítsd, hogy sérült…
Nem találom rajta a batch kódot egyáltalán se dobozon, se a rúzson.
Most azt akarják nekem bemagyarázni, hogy minden színnek és formulának más szaga van. Én ezt értem, de erről nehezen hiszem el, hogy normális, annyira büdös ragasztó szagú.
Ez nagyon bosszantó. Nem tudom mivel lehet náluk elérni hogy elhiggyék, hogy rossz. Az ebayen ennél vásárlóbarátabb a rendszer… Persze, van lehetőség visszaküldeni, de az akkora macera a vásárlónak és az eladónak is, hogy az eladó rögtön refund-ot szokott javasolni.
Nem tudom milyen hangnemben írsz, angolul nekem egyébként is kicsit más, de ha megpróbálod jobban felvenni a kesztyűt, hogy márpedig ez rossz? Vagy azt mondani visszaküldöd és vizsgálják be, aztán fizessék ki a postádat és a terméket is? Vagy hogy hol a batch kód? Nem tudom…
Lányok, van olyan kozmetikum amit Svájcba készülő ismerőstől érdemes kérni?
A tarte csomagom felbontva (konkrétan nyitva) érkezett, ez normális? A futár leszidott mert be kellett neki csengetni pár szomszédhoz, úgyhogy nem is nézegettem a dobozt, csak akkor vettem észre mikor kinyitottam. Nagyon pici értékben rendeltem amikor a free shipping volt és nem is hiányzik semmi. iHerb csomagot még sose bontottak fel, meg ha ellenőrzés volt, utána nem kéne valami hivatalos címkével visszazárni?
Hmm, most nézem a Beauty Bayes csomagomat (vettem hozzá követést), és olyan mintha Németországból jönne, és a csomag számának a vége is DE.
We, 02.10.2019 06:48 Rheinberg, Germany
The international shipment has been processed in the parcel center of origin
Mo, 30.09.2019 21:02 –
The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronically
Vajon ez jelent valami jót számunkra a brexit szempontjából, vagy egyszerű logisztikai oka van?
Az én legutóbbi csomagom is Németországból jött… remélhetőleg jót jelent ránk nézve.
Nem tudom, nekem a lookfantastictól a csomagok Németországból jöttek Ausztriába. Ott biztos van raktáruk. BB raktár is lehet ott ennyi erővel… .
Hát, reméljük a legjobbakat!
Nekem a feelunique-s csomagom jött a németeken keresztül, még német nyomkövetéses emailt is kaptam, pedig ez előtt mindig közvetlenül Angliából érkezett.
Én nemrég rendeltem ebayről telefontokokat, azt írta, hogy UK, de a csomagokon az szerepelt, hogy Németországban adták fel. Ugyanez jutott nekem is eszembe, hogy már a brexitre készülhetnek-e.
Fentiek arra is magyarázatot adnának, hogy nekem legutóbb 2 héttel tovább tartott a BeautyBay-s szállítás, mint annak előtte.
A BeautyBay-n egyébként minden kívánságlistás termékem, ami az akció ideje alatt elfogyott, visszakerült a listámra a hétvégi akciót követően. De pár euroval már drágábban. Lehet, így fizettetik meg velünk a németországi kitérőt.
Sziasztok lányok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Cult beautys rendelést ki szokta kihozni? Magyar posta? Tuti volt már róla szó, de most nem találom visszakeresve a fórumban. Most rendelek először, de kezdek izgulni, mert a tracking szerint a csomagom már harmadik napja a közeli városban van, és mindegyik nap azt írta a rendszer, hogy a futárnál van, szállításra kész. Viszont nem kaptam semmit, még csak telefonhívást sem:( nem tudom, hogy egyáltalán kinél érdeklődjek. Nagyon köszi <3
Nekem eddig azt az Expressz One hozta ki, de már erre sem mernék fogadni, mert korábban a követéses Beauty Bay csomagot is ők hozták, most meg közel egy hete kering a magyar posta bugyraiban…
szia Kokapu, nagyon köszi a gyors segítséget, valóban az Expressz One hozza majd, így hiába kerestem
a magyar posta meg a dhl rendszerében csomagszám alapján:D lényeg a lényeg, így az információd segítségével sikerült elérni őket épp időben. kiderült, hogy elkeverték a telefonszámom és nem találták a címet, már épp küldték volna vissza a csomagot a feladónak (egy csodaszép Hourglass mini a szóban forgó tárgy amúgy:)) … azt ígérték holnap megkapom:) szóval ez életmentő volt:)
Katasztrófa az a cég. Velük nem egyszer volt már problémám. Lényeg, hogy megkapod a csomagod
Durva, hogy ilyesmi megtörténhet :/, jobban odafigyelhetnének a csomagkézbesítésre :).
az tuti, hogy nagyon fura volt ez az eset, mert ha nem nézegetem aktívan a csomagküldőben, akkor rá se jövök, hogy valami baj van:(( ráadásul a rendelés leadása után 7 nappal történt az első ilyen kézbesítési kísérletük, amire abszolút nem számítottam más tapasztalatok alapján (lookfantasticről többször is rendeltem, az vagy 3-4 hét volt mindig). kíváncsi vagyok, tényleg minden rendben lesz-e, majd rakok fel képet :))) amúgy igazából tök jó, h jött ez a gikszer, mert régóta olvasom a hozzászólásaitokat , csak eddig valamiért nem mertem regisztrálni:)) ez meg megadta a kezdő löketet. szóval sziasztok:)
Szia, üdv közöttünk