Rendelés külföldről

Sziasztok,

a “vámkezelt” az eljárásra magára vonatkozik. Vámkezelési eljáráson akkor is átesik a küldemény, ha a címzettnek nem kell a végén semmilyen vámterhet fizetnie - ilyenkor a vámkezelés során megállapítják, hogy a vámteher rendezett (megfizette a címzett a vásárlás során). A Posta azért számol fel díjat, mert minden küldeményt vám elé kell állítania, ezeket is.
A bemásolt képen az IOSS online a 630 forintnál arra utal, hogy ez egy olyan küldemény, aminél az IOSS szabályainak megfelelően a rendelés során a címzett kifizette a vámterheket.
Honlaptól függ, ezt megjeleníti-e külön tételként a webshop vagy beépíti az árba, de illik, illene feltüntetni, hogy már nem kell utána fizetni.

6 Likes

Sziasztok!

A Yesstyle -ról szeretnék rendelni. Pontosan Medicube arckezelő gépet . Akinek van tapasztalata esetleg vele szívesen fogadom.
Valamint melyik a hivatalos weboldal? Mert nem szeretnék valami hamisba belefutni.

A Yesstyle biztos eredeti készüléket árul. Azonban érdemes valami akciót várni mert elég hektikusan alakul az ára, nemrég 55ezer körül volt (Black Friday előtt is)

Ha jól rémlik év elején is szokott nagyobb akció lenni.

1 Likes

Köszönöm a választ!

1 Likes

A hamis weboldal elkerülésére érdemes az appjukat használni. Vannak kuponjaik és az instáról valamelyik influenszer kódját is lehet használni. Én pl. A SELFLOVE64-et szoktam beírni, 2% kedvezmény jár érte, plusz a csajszi a kedvenc influenszerem. :blush:

1 Likes

Köszönöm! Megfogadom a tanácsodat.

1 Likes

Van yesstyle coupon facebook csoport, én mindig onnan szedtem a kódokat.

2 Likes

Köszönöm a tippet!

Szia! Én kartondobozban kaptam a legutóbb, kb . 30x20x15 cm-esben. Plyan, mint ami a cult beauty-tól jön😅 Ha jól emlekszem, meg volt rajta kívül lookfantastoc felirat.

2 Likes

Sziasztok!

Ha most lenne rá lehetőségetek, mit vennétek a Sephora-ból? :grinning: Európaiból.

A Haus Labs termékeivel szereztem, valaki próbálta már, pl. korrektort?

Egy pink púderre fáj a fogam még, de lehet, hogy egy drogériás is van olyan jó, mint egy high-end…? A Tarte és a One size márkától nézegettem. Vs. Catrice. :rofl:

Köszönöm a tippeket. :hugs:

1 Likes

Nézd át az adott bolt kínálatát a neten, mert nem ugyanaz mindenhol a választék.
Tavaly én Aradon szerettem volna Tarte palettát venni, de abban az üzletben egyáltalán nem is volt a márka, amiben voltam.
Egyébként a saját márkás dolgaik is jók.

2 Likes

Fentyt.

1 Likes

Nekem egyértelműen a Rare Beauty termékek lennének a kosaramban. Vagy minik olyan márkáktól amiket nem annyira ismerek.

2 Likes

Köszönöm a válaszaitokat! :slightly_smiling_face:

Nagyon érdekes, mert pont a Fenty, Tarte és Rare Beauty márkákat nézegettem. :sweat_smile:

Fenty-t rendeltem novemberben, a szájfényt imádom, a korrektora nem igazán vált be.

Megnézem még a kínálatot. Ha van kedvenc terméketek ezektől a márkáktól, ne tartsátok magatokban. :wink:

Fenty Fat Water toner serum, ebből van kisebb kiszerelés is.

1 Likes

Köszönöm, ez megvan már. :slightly_smiling_face:

Hourglass ambient lightning paletták , charlotte tilbury bronzer- highlighter duó, több év elteltével is használom és szeretem mindkét márkát.

1 Likes

Nekem a Rare Beauty pirosítói a kedvenceim. A folyékonyat több, mint egy éve használom napi szinten. Lerobbanthatlan, kevés is elég belőle. A matt panes verziót nemrég használom csak, az is nagyon tartós, és nehéz vele túlzásba esni. A márka stickes bronzerét és a szempillaspirálját is ajánlani tudom.

2 Likes

Makeup by Mariót és Rare Beautyt. Előbbitől a krémes bronzer és egy krémes rúzs van meg, mindkettőt imádom. A Rare-től 2 folyékony pirosítóm és a stick formátumú bronzer van meg, utóbbit a megvétele óta mindennap használom, ami a magamfajta kozmetikum szédelgőnél rendkívüli teljesítmény.
A Haus Labset még nem próbáltam, de nagyon érdekel.

Nagyon szubjektív, de nekem az alapozó és a szemfesték az, amiből ritkán találok megfelelőt a drogériákban ill. a szemceruza is nagyon lutri. A szemfestéknél rühellem, ha a szemhéjamon más színű lesz, mint a panben (egy csodálatos, sötétzöld Essence szín szürke lett, hihetetlen), a pigmentáltságról és a satírozhatóságról nem beszélve.
Jó rúzst, pirosítót, bronzert, szempillaspirált sokat lehet találni a drogériás márkák között, de kár lenne tagadni, hogy a high-end vagy az indie vonal milyen csábító és hogy sok gyöngyszemet kitermelnek. Pl. az Hourglass nem tudom, hogy csinálja azt, hogy gyönyörűen terülnek a pirosítói.

5 Likes

Köszönöm mindenkinek az ajánlásokat! :hugs:

1 Likes