Szeretem az elfogyott sminkes termékeket gyűjtögetni minden évben, hogy év végén átláthassam melyik kategóriában mennyi termékem fogyott el. Illetve jó érzés látni, hogy nem csak vásárolok, hanem használom is őket. 
Idén abszolút elégedett vagyok az elhasznált termékeimmel. Nem mindegyik termék volt benne a project pan célkitűzésemben, de úgy gondoltam ez a megfelelő topic, ahol megoszthatom veletek. 
Primer:
Az Essence primert már újra is vettem, szerintem zseniális, nagyon szeretem.
A Smashboxot nem venném újra. Nem utáltam, de nem is szerettem, semmilyen extra hatása nem volt, csak egy felesleges extra lépésként éltem meg a használatát.
Alapozó:
Holika - Túl világos volt és sűrű állagú, keverterm más alapozókkal. Nem venném újra, de van még itthon egy bontatlan (ne kérdezzétek miért).
Rimmel Kind and Free - Szerettem, könnyű állagú és fedésű alapozó, szép volt a bőrömön és a mindennapokra ideálisnak találtam.
Rimmel Lasting Finish - Évekkel ezelőtt szerettem ezt az alapozót és több üveggel elhasználtam. Most inkább kevertem más termékekkel és tudatosan próbáltam elhasználni, de nem venném újra.
Essence Fresh & Fit - a zsíros bőrömre nem a legideálisabb, de nem egy rossz alapozó.
PUPA BB krém - Imádtam, nagyon jó volt önmagában is, de rengeteget kevertem más sűrűbb, magas fedésű alapozókkal, hiányzik a kollekciómból. Valószínűleg újraveszem amikor PUPA bolt közelében járok.
Catrrice All Matt Plus - Évekig egyik kedvenc alapozóm volt, szerintem legalább 5-6 üveggel elhasználtam belőle, de sajnos kivonták a forgalomból. Van még belőle 1 üveggel itthon, aztán örökre búcsút mondok neki.
Catrice Liquid HD - Ez is szerelemtermék volt régebben, most már önmagában nem szerettem, csak keverve egy picit kisebb fedésű, kevésbé matt alapozóval, de így szívesen használtam el. Amúgy is majdnem mindig keverem a termékeimet.
Korrektor:
Hát itt nem írok külön róluk, mind a 3-at szerettem és újravenném (ha nem lenne itthon rengeteg bontatlan korrektor)
A szempillaspirálok közül amit újravennék az a MAX Factor bázis és a 2 Essence termék, a többit nem szerettem.
Bronzosító:
Milani - Szerettem, de nem venném újra, sokkal jobb bronzosítóim vannak.
Revolution krémbronzer - Ezt imádtam, biztos újra fogom venni a későbbiekben, de most van pár bontott bronzerem, először azokat elhasználom.
Pirosító:
Sem a krémes, sem a por állagú Revolution pirosítót nem venném újra, nem szerettem különösebben őket.
Szemhéjbázis:
Mindkettő nagyon jó termék, szívesen használtam el őket és ha úgy alakulna újra is venném. De a kedvenc továbbra is a MAC Pre & Prime, jelenleg is van belőle itthon.
Ajaktermékek (ajakolaj, ajakbalzsam, ajakceruza, rúzs):
Az egyetlen amit a képet nézve újravennék az a NYX ajakkontúr ceruzája, azt nagyon szerettem.
Szemöldök:
Mindegyik terméket szerettem és szívesen használtam el.
Tus + highlighter:
PUPA - Ezt nem szerettem, számomra túl vastag volt és nem tudtam szép tusvonalat rajzolni vele.
Lovely - Ezt nagyon szerettem, szép fekete volt és vékony tusvonal készítésére is alkalmas volt, újravenném ha úgy alakulna. De nála is jobban szeretem a NYX termékét, azt használom jelenleg.
Lovely folyékony highlighter - ezt csak alapozó alatt tudtam használni, biztosan nem venném újra. Valahogy az állagával nem voltam kibékülve.
Púder:
Na itt látszik igazán, hogy nagyon zsíros bőröm van, nem kellett semmilyen erőfeszítés a lenti púderek elhasználásához.

Kivéve a Coty Airspun-t, mert az egy óriási vállalás, rengeteg púder van benne. A Rimmel Stay Matte-ből mindig van itthon, egyik kedvencem a drogériából. Ahogy az Essence Matt púdere is már a sokadik amit elhasználok, jelenleg is van egy bontott változatom.