Inspiráló a projekted Ez is, meg amit jövőre készülsz csinálni.
Egyszerűen bámulatos, le a kalappal!
@Alsace @umpalumpa @Blanky köszönöm tetszett ez a projekt nagyon, de jó lesz most majd a változatosság
Nem hibáztatlak!
Nekem ezek voltak az év végi hajrá résztvevői, a primer elfogyott, viszont a szemhéjpúderért nagyon nem szívesen nyúltam, olyan állagú, mint az általános iskolai kréta volt.
Mikor bejött ez a márka totál azt gondoltam, hogy nem nekem való cuccok, közben meg valahogy mindig találtam náluk valamit és most, hogy végig nézem egy csomó sminkem van tőlük: alapozók, rúzs, szemceruzák, pigmentek, ecsetek, és mindet szeretem.
Egyedül ez a monó és a szemhéj ecset nem jött be, nem elég puhák a szálai.
Még nincs vége az idei project pannek, de én már összeszedtem azokat a termékeket amiket ha nem is feltétlenül elhasználni szeretnék, de jócskán elkoptatni igen (hú de hosszú mondat lett)
A két alapozót mindenképp el akarom fogyasztani az év első felében, mert már egyikben sincs túl sok termék. A Nyx már félig sincs. Az idei projectben is szerepelt a Guerlain korrektor, de mivel ritkán használok ilyesmit, nem is sikerült elhasználni. Újra betettem a Mac Twig rúzst is, mert vele sem sikerült túl sok fogyást produkálni. A Mac pirosítóm nincs még fél éves de szeretném minél többet használni a krémes mivolta miatt. A két travel size Hourglassnál a cél, hogy elfogyjanak. A kis bronzert már hetek, hónapok óta koptatom heti szinten többször is (majdnem minden nap) de szerintem még mindig nagyon sok van benne.
A legnagyobb kihívás a Mac púder, mert az szinte teljesen tele van. Megvan egy ideje de alig használtam mert a másiknak akartam a végére érni. Nem hiszem, hogy egy év alatt elfogy de igyekszem jól elkoptatni ezt is.
Az ABH pomádé szintén esélytelen, hogy elfogy de mivel krémes termék, továbbra is nagy buzgalommal és szeretettel használom.
A Chanel krémbronzert is minél többet akarom használni, nem szeretném, ha rám romlana. Meg egyébként is tartósabbak vele a por állagú cuccok.
A Bioderma fényvédő nem nagy kihívás, épp csak az alján van egy kevés.
Mac és Tarte paint potok: a 2021-es évben szeretném minél jobban elhasználni a krémes termékeket, mert ugye azok gyorsabban romlanak. Nem gondolom, hogy sikerül ennyi terméket elhasználni de jó lenne minél gyakrabban használni őket.
Nagyon izgalmas termékeket választottál, kíváncsian várom majd a képeket és sok sikert hozzá
Hogy a fenébe lehet ennyi sminkcuccot elhasználni egy év alatt?
Áh, ilyen nem létezik! 14-15 szempillaspirál ( havi több, mint 1 db), jóval több ajak kence és meg ezer más. Ha sminkes és sok embert kifest, akkor el tudom képzelni ezt az ipari mennyiségű fogyást. Vagy ha 7 feje van, esetleg naponta 3x lemossa és ujra mázolja az arcát, emellett óránként felújítja az ajkait.
Ha ennyi sminkcuccot évente után kéne pótoljak, mert elhasználok, akkor tényleg anyagi csőd lenne ez a mánia még drogériás szinten is. Egyébként engem is az irdatlan mennyiségű setting spray, spirál és üres szemhéjpúder pan lepett meg. Szerintem itt már erősen fenn áll a túlhasználat, hogy tudjon posztolni vagy tényleg mindent évekig egyszerre használt és mindennek mar az alján volt az év elején
Azért nem is értem mert néztem a posztjait és szerintem nem is sminkes, csak magára használja. És 2019-ben meg 18-ban is hasonló mennyiségről posztolt. De ez nem normális dolog. Mi is fel tudnànk mutatni évi 11 szempillaspirált ha minden hónapban kidobnánk és újat bontanánk.
2019
2018
Jöttem én is az év végi helyzetjelentéssel:
Sajnos nem úgy sikerült a dolog, ahogy gondoltam. Hozzáteszem van mentségem, több, mint egy hónapig betegeskedtem és ezért nem is sminkeltem egyáltalán, úgyhogy lényegében ez 1 hónap munkája csak. Legalább az innisfree púdert sikerült elhasználni. A NYX palettából is használtam kicsit, bár az nem látszik. A Revolution púderemet minden nap használom, újra is préseltem majdnem rögtön az első fotó után, hogy könnyebb legyen vele az élet. Többnek is tűnik.
Az Annabelle Minerals matt hatású poralapozót egyszer használtam azóta. A Cover FX-et egyszer sem. Utóbbira nehéz is rávennem magam, mert semmire nem jó kb és még a használata is macera.
A Missha BB-n talán még kívülről is látszik kicsit a fogyás. Szétvágtam most és még ennyi van benne, szerintem pár használatig még elég:
Sikerült még a végére érnem ennek az Avon Mark. szemöldökceruzának, pedig nem is volt a project panben, csak szerettem használni:
A következő évi project panbe ezeket a termékeket tervezem még bevenni:
A CP pomádéja nagyon jó és szeretem is, csak néha sokat kell vele szöszölni és ezért hajlamos vagyok inkább a másik kedvencemet az Etude House ceruzát használni.
A csontszínű matt mono Makeup Obsession, ezt is rendszeresen használom, ha éppen szükségét érzem és nincs a megfelelő palettában. Nem hiszem hogy probléma lesz ezt elhasználnom.
A Trend it up. bronzosítót nagyon kedvelem, tartós, építhető és megfelelő színű, talán látszik is, hogy használom már egy ideje.
Palettát nem nagyon merek bevenni, de úgy döntöttem miért is ne:
Revolution Jewel Collection Opulent paletta
Ez is tele van foiled árnyalatokkal, amit imádok, plusz a color story sem rossz. Nem véletlenül vettem meg két éve. Nem akarok túl sok mindent elérni ezzel, csak annyit, hogy legalább 4 pan kikandikáljon 2021.06.30-ig. Elnézve a következő képeket, látszik, hogy egy-két színben már azért van egy elég rendes mélyedés, úgyhogy nem lehetetlen a feladat:
Egyelőre ennyi, szerintem ha elfogy pár termék, biztosan veszek még be újat a későbbiekben.
Nagyon ügyes vagy! Még így is, hogy kimaradt egy hónap, nagyon jól haladtál. Már teljesen meggyógyultál?
Számszakilag nem teljesen, még mindig enyhe hőemelkedésem van és magasabb pulzusom/vérnyomásom. Közérzetileg viszont teljesen jól vagyok. Sajnos az orvosok meg vannak lőve, fogalmuk nincs mi bajom van. A háziorvosom szerint a stressz, az endokrinológus azt mondta baromság. Hajlok az előbbire, mert tényleg az utóbbi egy évben olyan stresszben voltam, mint eddig még soha, úgyhogy most mindenfélével próbálom nyugtatni magam.
Egy hónap alatt szép eredményt ért el, és a legfontosabb, hogy most már lassan gyógyulsz! Az új projekted is nagyon izgalmas, jó lesz majd követni a változásokat
Remélhetőleg jól fog menni, lehetetlent azért nem mertem bevállalni
Én a következő évre nem tervezek semmi komoly panning projectet. 3 termék van, amit célirányosan el szeretnék fogyasztani a következő évben. Az egyik az essence contouring duo ( https://kremmania.hu/kremek/essence-contouring-duo-paletta ), a másik az essence szemöldök pomádé ( https://kremmania.hu/kremek/essence-brow-pomade-brush-szemoldokformazo-ecsettel ), a harmadik pedig a saját kis házi készítésű mini palettám. Holnap hozok is róluk képet.
A többi termékem esetén most a rotálásra szeretnék majd koncentrálni, így például a kontúr duo is néha háttérbe fog szorulna, de nincs olyan sok termék benne, szerintem így is el fog fogyni.
Az mit jelent szaknyelven, hogy baromság? Akkor az endokrinológus javasolt valami hasznosat?
Hát konkrétan azt mondtam neki, hogy a háziorvosom szerint a sok stressz miatt csökkent a kortizol szintem, ez mellékvese fáradsághoz vezetett és ezért vannak a tünetek. Erre közölte velem az endokrinológus, hogy “a háziorvos ne mondjon ilyen hülyeséget, mert ilyen nem létezik és biztosan nem ez a probléma” (sic!). Nem vagyok orvos, nem értek hozzá, de én látom benne a rációt, ráadásul a neten is sok helyen írnak erről a problémáról (endokrinológusok is), úgyhogy valaki szerint ez mégis csak létezik. Az endokrinológus törte a fejét és azt mondta, hogy márpedig szerinte egy fertőzést nem tudok már legyőzni hónapok óta, és ezért van a hőemelkedés és a magasabb pulzus/vérnyomás. Elküldött infektológushoz és közölte hogy biztos chlamydia-m van (hahaha, hogyne!) vagy mycoplasma fertőzésem, majd ők kivizsgálják. Ismétlem, orvos nem vagyok, de a CRP-m és mindenféle fehérjeszintem normális volt a vérképemben, sőt, ami azt illeti az egész vérképem csillagos ötös volt, hiba nélkül. Én ebből arra következtetek, hogy ez bizony nem fertőzés…
Úgy döntöttem most már, hogy elegem van, nem megyek el infektológushoz, mert nincs felesleges több tízezer Ft-om arra, hogy tippmixeljenek az orvosok, hogy mi bajom lehet, úgyhogy ennyi.
Voltam amúgy mellkasröntgenen, negatív lett, voltam hasi UH-n, ott sem volt semmi, ami idevágna (két epekövem van, de ez más tészta).
Amúgy ez egy teljesen új endokrinológus, már a harmadik akinél voltam. Ez sem lopta be magát a szívembe ezekkel a húzásaival, úgyhogy még kutatom a következőt…
Amit most gyorsan olvastam a témában, nem vagyok orvos, az alapján a háziorvos talán nem is mond baromságot. És ha mégis az van, hogy kimerült a szervezeted, akkor azon hogy lehet segíteni? Csak magadra számíthatsz ezek szerint.