Jó ötlet ez a print screen, jobb mint a link, így talán nem gyűlnek ide az éhes vadak, mert vérszag van Így nincs “hiszti” az eladás rontása miatt vagy mi is volt nagy gond a múltkor.
Direkt úgy csináltam, hogy az eladó neve ne látszódjon. Senkit nem akarok befeketíteni. Csupán furcsa az egész. Plusz a múltkori sem hiányzik…
Igen, tudom, hogy nem akarnál senkit se feketíteni, ezért is írtam, hogy jó ötlet, ahogy csináltad, ha látok furaságot, én is tuti így csinálom. A vadakra a múltkori trollokra gondoltam, hú így elolvasva lehet félreérthető a kommentem Bocsánat érte.
Értelek, nem volt félreérthető. Múltkor én csak a káoszra figyeltem fel, aztán meg a lezárt topikra.
Olyan lehet hogy eltűnik a cucc, amit szerettem volna megvásárolni? Ilyenkor elutasítják a megvételét?
Szerintem ha elutasítják, akkor nem történik semmi, egyszerűen visszakerül az eladók közé. Legalábbis számomra így lenne logikus…
De közben a krémmánián vevő dolgokhoz meg hozzászámolta . E-maileket viszont nem kaptam még a visszaigazolásról. Így lehet sajna két ugyanolyan cuccom lesz hát mindegy.
Szia, megvan még az Absynthe…?
Szia @zsazsi1 ! Igen, teljes kihasználatlanságban a paletta szégyensarkában
Azóta @Alsace hatására még egyszer próbálkoztam vele de nem melegedtünk össze. Így néz ki most:
Szégyensarok, szegény Nekem ott a Pegasus volt, bár én megszerettem időközben
Ez csak nekem furcsa? Végül is a zsibi nem egy bolt vagy ilyesmi… Vagy mehetne az Akciók - Tudsz róla topicba?
Ez nem szabályos, az biztos. Az akció nem egy krém, sminktermék, vagy akármi, hogy külön fel lehessen tölteni.
Az ilyeneket én mindig jelentem. Mindig odaírják, hogy ne jelentse senki, de ez nem szabályos. Lehet kicsinyes vagyok, de ez van.
Mondjuk a ne jelentsd is elég beszédes… biztos volt már hasonló poszt csak nem láttam/tuk, mert mást is zavart.
Máskor én is fogom ha látom. Szerintem nem vagy kicsinyes, egyetértek veled és Dunaimanoval is.
Nem kötekszem, csak beugrottam az eladò dolgokhoz. Ki is lèptem, mert morgok. UD Gwen Stefanie paletta- “ùj”. 15.000- èrt. Amit fontos tudni ròla, hogy ez egy 2015- ös!!! Limitàlt kiadàs volt. Ùj maximum a por rajta. Teljes megtèvesztès. Nem hasznàlta, de az nem jelent ùjat. Ha odaìrnà, hogy 4- 5000- èrt vihető gyűjtőknek vagy kipròbàlni, azt mondom rendben van… A màsik: ud on the run- 2014- es LE. !! Szàjfèny, ceruza, spiràl nincs benne, szemfestèk hasznàlt, megvette 2019 elejèn , hasznàlta, eladja most 500 ft- tal olcsòbban. sztem nem veszik mag, hiszen az előző eladò is Kb. 2 èven àt hirdette.
Sziasztok,
Ritkan irok a forumba, de szoktam olvasni es vannak kedvenc temaim es felhasznaloim
Most tanacsot es megnyugtatast kernek.
Feltettem par dolgot eladasra es rogton le is utotte egy nagyon jo referenciakkal rendelkezo lany az egyik uveges illatot. A pontjai, janlasok alapjan jovahagytam. Rogton jott is told mail, hogy veletlenul utotte le de foxival erdekli. Megirtam neki minden adatot es kerdeztem, hazhoz vagy automataba keri.
Ez tegnap reggel 8-9 korul tortent es azota nem irt valaszt, csak az o elso mailjet kaptam, hogy vegulis veletlenul csapta le de koszoni a jovahagyast.
Azota irtam egy mailt, hogy ha meggondolta es megse keri, nekem az se gond, jelezze. De csend van.
Hany napig kell varnom a jelentkezesre? Meddig probaljak turelmes lenni?
szerintem simán meglehet, hogy csak sok a dolga, nem ér rá stb, én ilyen esetben megírnám, hogy ha mondjuk szerda estig nem válaszol, akkor felteszed újra zsibire és nem küldöd el neki
Köszi, ilyesmire gondoltam, mert en se varok orokke, foleg ha nem ir vissza (ennyi ideje azert legyen szerintem annak, aki kremmanian nezegeti a zsibit ). Lassan adok neki egy hataridot…
Na már meg is oldódott. A referenciáknak volt igazuk.
Èn is ezt szoktam, ìrok hogy jelezze ha nem kèri, hogy fel tudjam rakni ùjra eladàsra,adok egy hetes hatàridőt, ès mindig jön rà vàlasz