Ez nekem is feltűnt. Konkrétan én például a Müllerben sosem kaptam még illatmintát vásárlás mellé csak ha ismerős volt az eladó. A Douglasban szintén zenész.
Haha, a Douglasban, amikor kozel 50 ezres vasarlas melle nagyvonalu az elado es ezt jelzi is hogy most ket mintat tesz bele a zacskomba Rohej, ezen a savon a Sephoraban mar marekkal szortak a mintakat, kis kiszerelesu sephoras cuccokat es bedobtak melle meg egy markas nesszeszert is…kivancsi lennek, valojaban milyen ceges policy van az uzletekben a mintakat illetoen…
Sosem kaptam Müllerben semmit Akkor sem, ha több 10-ezret hagytam ott
Itt biztos nem “kényeztetik” a boltokat mintákkal. Nagggyon régen dolgoztam a Marionnaud-nál és az eladóknak kellett kiharcolni, hogy a gyártók és forgalmazók küldjenek mintát, hogy adhassunk a vevőknek. Sajnos. Manapság nem tudom hogy van, de sejtem, hogy nem mindig jó a helyzet.
Persze lehet, hogy ma inkább szimplán smucigok
Én sem kaptam soha semmit a Müllerben, pedig kisebb vagyonokat költök el. Ehhez képest pl. a németországi Douglasban a rendelésekhez kis kiszerelésű Drunk Elephant termékeket, mini szempillaspirált, ilyeneket adnak tucatszámra…Videókban látom mindig, és el vagyok képedve.
Ha boltban vásároltam, én sem kaptam sosem semmit ajándékba a Douglas-nál, leszámítva azt a szépemlékű vásárlást az Alleeban pár éve, mikor berakott a zacskómba az eladó hölgy egy LVEB-t, kértem, hogy ha van rá mód, cserélje ki, mert kifejezetten nem szeretem ezt az illatot. Erre a rohadék nem átallott nekiállni kioktatni, hogy - szó szerint idézem - “ajándék lónak ne nézd a fogát, mindennek örülni kell!”. Na, ettől elszállt az agyam, levágtam elé a pultra és közöltem, hogy akkor adja másnak… Attól, hogy 30 éves vagyok, ne érezze már úgy egy 50-es eladó, hogy anyukámat kell játszania…
Viszont! Múltkor a webshopból rendeltem ilyen esti 30%-os akcióban és csak lestem, mennyi bőkezű ajándékot csomagoltak! Kár, hogy nem fényképeztem le. Vettem egy Jo Malone 100 millist és adtak mellé egy másik 9 milliset, a Shiseido szemmaszkok és az Erborian arclemosó mellé meg tették még 2 krémmintát és egy Gucci Bloom illatduó mintát (az anyaillatot és a legújabb megjelenést) egy kis csokival. Le voltam nyűgözve, ezentúl csak a webshopjukból rendelek!
Igen, akartam is ide írni, ezzel kapcsolatban, csak elfelejtettem.
Bizony, online rendelésnél, legalább 2-3 parfüm minta, krémminták pl. EL + csoki.
Az utolsó rendelésnél kifejezetten megpakolták a dobozt. Csak online, üzletben max. megnézem.
Hát ezzel tényleg komoly gondok vannak a Douglas-nál. Mom Parkba szoktam betérni szaglászni, úgy kikerülnek, hogy az valami varázslatos. Az eladók MINDIG kis csoportokban beszélgetnek az üzlet sarkaiban, kb. úgy érzed magad, zavarni jöttél őket ehhez képest most a Glamour alatt minden betérőre rárohantak, kérdezgettek-ajánlgattak, kíváncsi lettem volna, hogy milyen plusz díjazás járt nekik ebben a pár napban, igazán látványos volt a változás.
Sajnos az ellenkezőjét tapasztalom, normál hétköznap és nem hagytak élni.
Pár hete voltam, fújni akartam 2-3 kinézett illatot, de állandóan odajött valaki megkérdezni, hogy segíthet-e, úgyhogy feladtam.
Ezt én sem szeretem! Igen, ha lehet, illatolja meg legyen szíves helyettem, és döntse el, hogy nekem tetszik-e…
… ez most komoly???
júj. sőt, lyúly! még ha ajándék lenne másik rendelés mellé… vagy még az is túlzás?
legalább úgy tűnik levágta a tetejét. az már majdnem pluszpont
Sok kicsi sokra megy
Hát szerintem még ajándékként is túlzás. Vagyis hát na…
lehet elfogult vagyok. ha jól látom/sejtem, az az árnyalat volt a legelső mlbb rúzsom, olyan árnyalatot sose találtam másikat. és nem kevés sikeres vizsgámon illetve állásinterjúmon viseltem de még ha le is vágta a tetejét, egy ennyire agyonhasznált darabra még talán én se ruháznék be pénzért
Ez egy igazi gyöngyszem
Azért a szemmel láthatóan újranyomott agyonhasznált MAC dupe(!) single eyeshadow sem rossz egy ezresért… https://kremmania.hu/elado/gigrix-mac-dupe-eyeshadow-palette-120-color Igazából nem is tudom mi ez, mert nem az a termék, amihez feltették A felhasználó többi eladó terméke is elég fura amúgy…
Én feltettem ezeket a kínos kérdéseket…