https://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Guerlain-Shalimar-Parfum-Initial-L-Eau-14178.html
Annyira imádom azt a parfümöt!
Én is nagyon szeretem, örülök, hogy anno rátaláltam🥰
Ő, és az Alien az a két illat, amiktől úgy érzem, hogy jöjjön bármekkora sz@rcunami,emelt fővel és magabiztosan birkózom meg vele
Ez az egyik legjobb dolog, hogy mennyi mindent adhat egy adott illat.
Van amikor érzem a saját illatom, és csak mosolygok, valahol vicces, de ez van.
Kis eye candy, tegnap hallottam erről a boltról először életemben, Firenze amúgyis kívánság listás, ha egyszer eljutok akkor ide be fogok menni.
Gyönyörű!
Ó, imádom a rebarbarát, remélem, nálunk is kapható lesz
Én is benevezek.
Erre én is kíváncsi leszek. Lemaradtam sajnos a Jo Malone x H&M rebarbarás illatáról, talán ez betöltivaz űrt
Ú , nagy kedvencem a ház és ez most felcsigázott, figyelni fogom, ha látom valahol szólok.
Végre valami érdekes , a tavalyi újdonságok közül semmi nem fogott meg, nem vettem 2024-es illatot egyet sem.
Hátha ez
Igen, ezek a kötelezően kiadott flankerek flankerei engem sem hoztak sajnos lázba
Nem tudom, néha rájöhetnének, hogy a kevesebb néha több.
Igaz.
Szegény Light Blueról is már 40 bőr van lehúzva…
Tavaly a Narciso Nude-ot vártam nagyon, de sajnos nem tetszett illetve kiadtak még 3 új illatot , de egyiket sem láttam még idehaza, szerintem idén fognak megérkezni.
Nem tudtam, hogy C. Dior a testvéréről nevezte el a Miss Dior parfümöt (a tyúklábmintást, nem a mai rózsaszínt).
Gondoltam megosztom veletek a mai tapasztalatom, mert jót mosolyogtam rajta.
Jelenleg itthon vagyok ágynyugalomra ítélve, kínomban természetesen online vásárolgatok. Megkívántam valami frissen mosott ruhára emlékeztető, “most jöttem a zuhany alól” típusú parfümöt, némi fragrantica böngészés után fillérekért beszereztem egy Pur Blancát az Avontól. Meglepő módon nem szúrós rajtam, mivel olcsó is volt, gondoltam pont jó lesz ahhoz, hogy itthonra se sajnáljam, de legyen rajtam valami. A férjem abszolút nem nagy illatguru, tök béna orra van, alig érez szagokat, így parfümökről sem nagyon nyilatkozik. Viszont csak ma eddig háromszor jegyezte meg, hogy milyen jó illatom van, utoljára meg is kérdezte, hogy mitől van ilyen isteni illatom, ennyiszer még soha egy parfümöt sem dicsért Gondolom nem kell részleteznem, hány üveg ennél sokkal drágább, márkásabb, minőségibb parfümöm van itthon, erre tessék