Van ilyen. Én sajnos a Mugler illatokkal nem vagyok kompatibilis, pedig már az üvegeiktől is eksztázisba esem.
Köszi… vegülis, én meg szemfestékeket mutogatok.
Te meg vegyél citromfű teát, az is zöld és finom és halhatatlan leszel tőle (nem, de legalább nem egy vagyonba kerül)!
Miért nem a gyufaskatulyákra vagyunk mi rácsavarodva?..
Szerintem még azt is képesek lennénk valami egészen magasztos gyűjtési hobbivá avanzsálni
A citromfű tea jó, kisimítja az idegeimet, hogy már megint “belehalok”, ha nem vehetem meg ezt a csodás/kencét/illatot/sminket stb
Az jutott eszembe, mekkora troll lennék egy PR Lady Millionnal tavaszra?
Mondjuk csak én röhögnék rajta minden alkalommal mikor fújnám , de én aztán nagyon Szerintem lecsengett ,akik azt fújták azóta már Good Girlt használnak meg LVEB- t és Sí-t.
Szóval annó nekem tetszett az illat, de sajnos hatalmas közhely lett szegény ennek okán nem fújtam. Tudom minden illatot fújnak vagy 8 millióan itt a földön/ nap csak amikor körülöttem 12- en használják, akkor valahogy nem akarok én lenni a 13. az irodában aki szintén ettől illatozik.
Na , ha járok a D. - ben majd megszagolom, hogy most milyen.
Meg Ferragamo kisasszonyai vannak még felírva nekem, hogy tegyek velük még egy próbát, a ciklámen az tavaly előtt nyári illatnak esélyes volt.
Írom a listát, mert ha nincs nálam a cetli akkor elfelejtem a felét és aztán idehaza leszek ideges.
Szerintem is jó illat, évekkel ezelőtt kaptam egy üveggel páromtól, igaz nem gyakran kerül elő szegényke, pedig nekem is tetszik. Volt GG-m, de néhány fújás után eladtam, olyan keserű lett rajtam és erőszakos.
GG- t nem vettem megláttam az üveget és letettem a póthajam tőle
Pedig a csillámosat és a bársonyosat nem is láttad
https://kremmania.hu/kremek/carolina-herrera-good-girl-velvet-fatale-edp
Szeliger véleményét imádom
Az üvegét nagyon utáltam, ocsmi és billegett is (30 milisem volt).
csak ràgja, majd kiköpi ès elalszik ha elfàradt. A vattakorongot, kartont, mindent kis cafatokra tép és ott hagyja, hogy gyönyörködjünk a művében . Szerencsére a cipők és a növények nem kötik le.
A rágót sajnos szereti. Ha sétànàl talál egyet, elkezdi ŕàgni - 2 percig ràgòzik, én addig pròbàlom kivenni a pofazacskòjàbòl de össze szorítja a fogait és vhová elrakja . Majd ha feladom tovàbb ràgja. Megint megtàmadom de vmikor gyorsan lenyeli. Mindenre ràùszik, ami leesik. Toll, zsírkréta, ceruza. Ès az asztalon nem szabad édességet hagyni , mert elcseni.Az egyenként csomagolt savanyù cukrot megràgja l, ès kiszopogatja mert ugye feloldódik, és a végén kiköpi a celofànt. Szòval vigyàzni kell vele mert ha gyògyszer esik le arra is ugrik.
Próbáltam rákeresni, hogy ne lerágott csontot (lehet, a kutyus miatt jutott eszembe? ) szedjek elő, de nem találtam erről eszmecserét.
Szóval, ti mernétek venni Montale parfümöt a Notinoról? Egy Moschinoval megjártam, a második példányt kezdtem meg tőlük, és nem olyan, mint az első, valami nem 100-as vele…
Hogy a fenébe lehet ezt tárolni? A puszta gravitáció is az ellensége, hát még a macskák, a kutyák, a papagájok és szerény személyem mozgáskoordinációja kora reggel…
Nekem az anyaillathoz volt szerencsém egy gyári minta erejéig, nem tetszett.
A Ferragamók nekem meglepő módon tetszettek.
Valamit nem jól csinálok, én nem érzem a nyugtató hatását. A délutáni szundi közben hagyta, hogy az új Oden’s Eye monókon járjon az eszem…
Érdekes, hogy a cipők nem érdeklik. Azért kissé erős a kutya orális fixációja.
Apám kutyája a biciklinyerget rágta meg.
Én nem merek parfümöt venni a Notinoról. Minden más ok, de parfümöt nem. Van egy ismerősöm, aki közel volt egy parfüm webáruházhoz, ő azt mondta nincs olyan, hogy eredeti.
Inkább lesem a Douglas, Marionnaud akciókat.
Nekem nem a másolattal van bajom, ha fizetek érte biztos akarok lenni abban, hogy a gyártó eredeti terméke.
Tuti ráittad a zöld teát is
Köszi szépen, akkor inkább nem csábulok el.
Neem, összemixeltem a kamillát és a citromfüvet
Micsoda ereszd el a hajamat parti volt mixelt teafű meg szemhéjfestékes álom vigyázz, ne igyál ennyit
Én már csak kamillázok itt
Akaratomon kívül pszichedelikus szert állítottam volna elő?
@legallybrunette : Szerintem nyugodtan rendelj a Notinoból, de mindenképpen rendelj, mert akkor indok nélkül visszaadatod 90 napig. Én régebben sokat vásároltam onnan, aztán egyszer lett egy 90 millis Aura, ami tuti hamis volt, na az ment is vissza. Talán érdemesebb olyan illatot rendelni, amit ismersz, úgy biztosan meg tudod ítélni, hogy gáz van-e vele?
Nekem pont egy Montale illatom van összesen, a Cafe Intense, azt Notinoról vettem és 100%, hogy eredeti, 2 napa alatt se mosom le magamról.
De évente úgy 4-5 alkalommal azt is megcsinálom velük, hogy megrendelek olyan újdonságot, amiről tudom, hogy parfümériákban nem lesz kapható, csak, hogy kielégítsem a kíváncsiságom, aztán ha nem jön be, visszaveszik felbontva és gond nélkül küldik vissza a pénzt.
Én Chocolate Greedy-t vadásznék jó áron, de pont azt néztem, hogy alig olcsóbb, mint a Neroli, akkor meg minek kockáztatni, szóval azért akciója válogatja.
Újabb kapa-híradó: eltűnik a Scandal a Paris edt és, amit egyáltalán nem tudok mire vélni, se a Douglas, se a Marionnaud webshopban nincs egyetlen Guerlain Aqua Allegoria illat sem!