A fréziát és az illatát nagyon szeretem Parfümben még nem találkoztunk
Ó, igen! Régen nekem is megvolt a Burberry Body, meg a Rose Essentielle! Nagyon finom illatok! Régi szép idők, mikor volt 1 téli meg 1 nyári illatom, és el is használtam őket
Az a jò, ha vmelyik parfüm nem tetszik màr, vagy mellè fogok az illattal, anyukàmnak adom, ő nagyon szìvesen magàra fùjkàlja mindet . Nem egyszerre termèszetesen. Mùltkor - tavaly panaszkodott apumra , mert nem kèrdezte, melyiket viheti, csak az EL tuberoset lekapta a polcròl es azzal ment hùsvètkor locsolni. Anyum meg ott sopànkodott : jaj azt a finom parfümöt vitte el locsolkodni. Apum pedig nem sajnàlja, parfümfelhőt fùjkàl. Ùgy nevettem rajtuk, mondtam, legalàbb el lesz hasznàlva, ès nem megy tönkre. Szerencsère nem teljes àron vettem anno.
Eddig én is csak másoktól hallottam rémhíreket a notinoról, nekem úgy látszik, mindig szerencsém volt. Nemzetközi lánc, elég nagy botrány lenne, ha kiderülne, hogy hamis vagy vizezett termékeket adnak el. Ha mégis előfordul ilyesmi, az nagyon ritka, de ahogy @asianlover is írta, gond nélkül visszavesznek bármit.
Szerintem mindenképp próbáld ki a parfümöket vásárlás előtt, 2 közül gyorsan eldől, melyik az igazi
Azért ez megnyugató
A személyes megkukkantás a legjobb, bár ahogy ismerem magam “felesleges” mindkettő kelleni fog majd Csak idő kérdése a sorrend Pénteken kiderül mit és mennyiért tudok elboltolni aztán lehet elnézek a Notinoba illatolni
A Burberry Body megvan nekem is jelenleg.
Ami egyáltalán nem én vagyok, az a Dior Addict. 1 fújás után elraktam a fiókba.
A legtartósabb illatom az Yves Saint Laurent Black Opium edp. Ezt az illatot korábban valaki nagyon dögös, belevaló, nagy betűs nőn tudtam elképzelni. Olyanon akire ránézel azonnal, ha belép a terembe. Közülük is valaki mediterrán vagy mégbarnább hölgyön. A reklámja is találó teljesen. Majd kaptam egy mintát rendeléshez. Kipróbáltam. A fenti jelzők egyike se jellemző rám, ennek ellenére jól áll. Az elején még kettőt fújtam megszokásból, de rájöttem, hogy egy is elég. Reggel 4-től este 10-ig (szoktam zuhanyozni nyilván) bírja. Sálon hetekig érezni lehet. 1 év alatt nem romlott meg. Mivel alig használom sokáig meglesz. Szerintem csak 5 fok alatt az igazi… nyáron biztos nem fújnám magamra (mások igen, éreztem már).
Az osztrák oldalon sok osztrák írja, hogy hamisat kapott. Van aki csak 15 éve használja azt az illatot, amiből nem eredetit kapott. Nekem a magyar oldalról mintáim voltak, azokkal is baj volt, bár egy átcserkészett, nem gyári minta hamarabb is megromolhatott bontatlanul is.
Fuh, nem semmi. (Bár hozzátenném, amikor a Douglasban először találkoztam a Coco Mademoiselle reformulált változatával, én is azt hittem, hogy hamisítvány)
A minták viszont tényleg gyanúsak, most, hogy mondod!! Az összes onnan rendelt mintát silánynak, kellemetlennek éreztem, pedig parfümériában másmilyennek tűntek. Egyikből sem lett vásárlás végül, és nagyon gyorsan el is ment a kedvem a notinos mintáktól. Azt simán el tudom képzelni, hogy a minták nagy része nem eredeti. Parfümöt elég régen vettem ott és nem is sokszor, főleg a Magyarországon akkor még nem kapható Double Wear árnyalatomat és a jóval kedvezőbb árú Meteorites-t és Chanel porpúdert rendeltem sokat, mindig tökéletes volt minden.
. A Dior addict 1 nekem sem tetszett. Teljesen más illatvilág az 1 és 2 .
Sziasztok. Jó olvasni hogy vannak még emberek rajtam kívül akiknek nem jön be a Dior Addict. számomra gyerekfogkrém és fahéj illata van, fúú nagyon émelyítő.
Az új kiszemeltem most a Zadig&Voltaire this is her!
Ismeri/használja valaki?
https://divany.hu/eletem/2013/03/17/keszitsen_maganak_egyedi_parfumot/?utm_source=cikklink Parfümkészítés otthon? AMikor kislány voltam gyűjtöttem a rózsaszirmot, hogy legyen rózsás parfümöm, de végül mindig berohadt
Én is hasonlóan próbálkoztam virágokkal
Egyébként Notinon ma -15% kedvezmény van a 15scenthu kóddal a niche illatokra.
Sikerült a mai eladásom le is ütöttem a Shalimart
De jó! Majd számolj be, remelem, tetszeni fog!
Én is! Annyira izgulok milyen lesz, vakon veszem De eddig amiket kinéztem és illatolhattam mindig megvettem Bízom az ízlésemben, ráadásul még egy ember ajánlotta az illatot, hogy tuti szeretni fogom
Írtad korábban, hogy gyengéd a “nyanyaszag”, emlékeim szerint a Shalimar is megfelel ennek a kritériumnak, imádni fogod
Ja ezekre gerjedek Nyanyaszag meg túl retró és lemoshatatlan egy jó parfüm jellemzői nálam
Remélem bejön majd! Bátor vállalkozás, de a “nyanyaszagú” vonal szeretete miatt valszeg szeretni fogod.