Őszi sminkek, parfümök 2019

Hú, a Serge Lutens-ből én is elviselnék 10 ml-t.:slight_smile: Ha veszel a Honey-ból mintát, a Deep Purple-t is próbáld ki, van egy fújós Notino mintám is, utólag sajnálom, hogy nem jutott eszembe elvinni neked, biztosan tetszene.
A Neroliban (ha már jártál ott, bocsi) lehet mintákat is venni, sajnos kenősek, nem fújósak és lehet a szépséges üvegeket gusztálni.

Jaj, nem minden sapi áll jól… a hagyományos kötött, bojtos bigyóval a tetején szörnyű, a tányérsapkák (ha úgy hívják) állnak jól, csak télen nem túl praktikus, mert homlokba húzva szörnyen néznek ki.:smiley:
Talpbetéted nincs? Amióta csináltattam a Podiartnál, könnyebb az életem. Nem minden cipőbe megy bele (csizmákba se), de a szaladgálós vászoncipőbe és a futócipőmbe igen és sokat segít. Mondjuk, nekem a jobb talpam szokott fájni, meg van süllyedve a keresztboltozat és nyomja az ínt vagy ideget, vagy nem tudom, mit, de néha még mindig meg tudnék tőle pusztulni.

Melyik Lutens illat tetszik? Sajnos még nem jártam a Neroliban de bakancslistás :wink: Bár most már a baba előtt esélyem sincs de ami késik nem múlik :joy:
Nem tudom én sem azoknak a sapiknak a nevét, én azokra gondolok amik olyan kis hetyke franciásak, mint régen Szandinak voltak, az énekesnőnek, csak persze modernebb változatban :slight_smile: De szerintem ugyanarra gondolunk :slight_smile:
Nincs csináltatott orvosi betétek, csak sima Deichmannos de tervben van a rendes. Csak előbb az ortopédiára kellene visszamennem. Anno volt egy “balesetem”, hát …hmmm…elég nagy hülyeség volt, szóval egy hónapig mindkét lábamon sarokcsont zúzódásom volt. Az eljegyzést ünnepeltük baráti társasággal egy diszkóban, és leugrottam tánc közben a színpadról…teli talpra. Na másnap nem tudtam lábra állni :stuck_out_tongue_winking_eye: Egy hónapig kellett lábujjhegyen járnom mert nem tudtak vele mit kezdeni, dolgoznom meg kellett, szóval így jártam :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

2 Likes

Amit belinkeltél, meg a Five O’Clock (ha jól emlékszem a nevére).
Az igen, tudsz alakítani! Bezzeg a filmekben semmi bajuk nem lesz a szereplőknek.:joy:

1 Likes

Nagyon kíváncsi vagyok arra az illatra.
Hát igen, ott abszolút én hibáztam, teli talpra érkezni a legnagyobb butaság volt, de fiatal voltam és bohó (22 éves), és hát pár koktél után történt. De tanultam belőle :joy:

1 Likes