Tényleg nagyon szép az a paletta, biztosan szuperül fog állni
Palettából nekem nagy őszi kedvenc az UD Naked Heat, de listás lett a Honey A GoT is biztosan sokszor előkerül idén ősszel-télen, valamint az Essence Ho ho ho-ja. És a Too faced Gingerbread spice
Alapozók az ELDW-t használtam évek óta ilyenkor, de már valahogy száraz lett rajtam, kiemelt mindent. Szerintem az ásványi poralapozó is száraz lesz télre (bár biztosan kísérletezem majd vele hisz imádom ). De most nagy szerelmek lettek a BB-k: Pupáét imádom, álomszép bőrfénye van.
Pirosítóból a MAC Burnt Pepper, a Bronx colors téglaszín és a Max Factor Gorgeous Berry a kedvenceim Illetve az AM-nak is van téglaszínűje.
Rúzsból bármi jöhet, ami sötét, vampos, vörös, de nagy kedvencem és meglehetősen különleges árnyalat a MAC Stone rúzsa. Imádom Illetve a Díva nevűt is. De még összeszedem a tavalyi kedvenceket
Parfüm: sok van Imádok a csípős levegő és falevél illatban valami erős és fűszeres parfümöt viselni, kedvencek:
YSL - Cinéma (édes, mandulás, mégis komoly illat)
Kenzo - Jungle (a tipikus fahéjas fűszeres durvulós parfüm, nagyon pici kell belőle mert brutálisan erős)
Yves Rocher - So elixir purple (misztikus lila illat, nekem a csípős novembert jelenti)
Lancome - Tresor (szintén komoly, meleg illat)
Lancome - Tresor Midnight rose (fanyar, de frissen édes málnás-rózsás kora őszi illat, ritkán használom de néha kifejezetten jól esik)
Avon - Far away (rajtam bársonyosan vaníliás, napos októberi napokat jelenti számomra)
Lancome - LVEB (az édesek között a kedvenc)
És a nagyvadak (bár őket nyáron is fújom): YSL Opium és Guerlain Shalimar.
Ha eszembe jut még frissítek
Új illatot idén nem tervezek venni, de palettát igen, az UD Honey-val nagyon betaláltak nálam is végül. Illetve még a tökéletes highlighter keresésében vagyok. Őszi új rúzs pedig mindig kell, de csak 1-2. A limitált kiadások között keresgélek majd.