Olcsó, de jó fényvédők

De jó ezt olvasni, köszi, hogy leírtad.
:slight_smile:

1 Likes

Igaz, nem a fényvédőkről szól, de a fényvédelemről.

2 Likes

Jöttem panaszkodni nektek. Már korábban is írtam, hogy az Evy fényvédő hab nekem nem jött be az állaga miatt, a gyerekre a lehetetlennel határos felapplikálni. Nyaralásra elhoztam, hogy akkor majd itt elkenegetjük magunkra, ha már megvettem. Hát képzeljétek, leégtünk… Pedig csak 9 és 11 között voltunk kint a strandon, csak a sárban pacsáltunk, úgyhogy nem ázhatott le. Szerencsére a manóra adtam egy decathlonos upf50-es felsőt is, így ő megúszta, de akkor is… Olcsó sajátmárkás fényvédővel ez még sosem fordult elő.

A picur is leégett? :worried:
Csak tippelek, hogy a hab állagból nem lehet eleget felvinni, míg a krémes vagy folyékonyabb sokkal jobban fedi a bőrt és fényvedelmi szempontból masszívabb :thinking:
Kukába vele, ha még van belőle!

Minden évben nézem a " Stiftung Warentest " eredményeit, összetevők és hatàsossàg szempontjából - függetlenek vagyis nincs befolyàsolàs. Aldi, dm és rossmann márkàs termékek érik el a legtöbb pontot. Màssal màr nem is próbàlkozom. Sőt, amikor fiam 4-5 lehetett, ott hagytuk a naptejet bátyáméknál; következő évben ùjat vettünk. Bátyám ment szörfözni és bekente magát a régivel; megvédte; mert egy részt nem ért el a hátàn, na ott leégett :rofl::joy::crazy_face:

4 Likes

Sziasztok!
Ti testre milyen fényvédőt használtok, amiben nincsenek elavult szűrők? (Octinoxate, avobenzone, octocrylene stb)

Én újonnan azt amit arcra. Drága, de hatásos. Inkább megpróbálok hosszúba öltözni, általában csak a karjaim vannak kint.

1 Likes

Nem tudom hogy az octisalate kizáró-e. De én ezt kenem (a gyerekekre is):

G&G zero feelt használjuk jelenleg ugyanezen elvek mentén.:slightly_smiling_face:

2 Likes

Tavaly ezt vettem azt hiszem, de eléggé sárgítja a fehér ruhák nyakát sajnos.

1 Likes

Férjem végre szívesen keni a GG zero feel fényvédőjét. Na jó, a szívesen az túlzás, de keni magát naponta többször, ha hobbija végett a napon kell tartózkodnia. Őszinte véleménye róla: Beszarás ez a fényvédő, mintha nem is lettem volna napon!

8 Likes

Én is megvettem nyaralás előtt. A bioderma gyerek fényvédőt és egy uriage babásat használunk még, előbbi is itteni ajánlás, az utóbbi tisztán fizikai, de most egy darabig ez kell még. Lényeg a lényeg, imádtuk a zero feelt, tényleg eszméletlen jó. Hamarosan érkezik a következő adag stiftes Elizavecca, annak nagy előnye, hogy nem lesz olyan a kezem, de érzetben nem tudja ugyanazt.

3 Likes

Szerintem nekünk is az az Uriage fényvédő van meg, egy éves kisfiamra használom, de utálom 🫣