Off topic: Kultúra: könyvklub, filmek, zenék és minden más

Ha van rá lehetőségetek, nézzétek meg:

A Liszt-ünnep keretében ebben a hónapban jóval olcsóbbak voltak a jegyek, de miután ma láttam, azt mondom teljes áron is megéri, mert semmihez sem hasonlítható élmény.

3 Likes

Mivel itt rajtam kívül más rajongója is van (jövőre Szentendrén):

6 Likes

Nemrég lovaggá ütötték David Beckham-et, Victorianak pedig kijött egy mini sorozata Netflixen. Nézi valaki? Én ma fejeztem be, mert ugyan nem voltam egy nagy Spice Girl, de érdekelt hogyan mutatják be őt és a márkáját. Megszólal benne többek között Tom Ford is.

1 Likes

felcsillan a remény sugara, hogy még van jövő… :blush:

7 Likes

A jövö sminkje itt van.

1 Likes

Bevallom, az összes nemlétező szőr feláll a hátamon Victoria Beckham-től, minden fotón úgy néz ki, mintha permanens epegörcse lenne. (A Spice Girls zenéjével is ki lehetett üldözni az univerzumból.) Éppen ezért tervezem megnézni, hátha megkedvelem! Majd referálok. :smiley:

2 Likes

Ajánlanék én is egy sorozatot a Netflixen: Cathy! Bajban nagy!
Sajnos nem szinkronizált, de nézzük a pozitív oldalát, közben lehet gyakorolni az angolt.
Nagyon kevés film érintett meg ennyire, felemel és egyben letaglóz, vidám és egyben szomorú-tanulságos - hihetetlen színészi alakításokkal.
Laura Linney-t eddig egyetlen filmben láttam, az Igazából szerelemben játszotta a félénk, szeplős irodistát, aki reménytelenül szerelmes a félelmetesen jóképű olasz kollégájába.
Ezért a szerepért megérdemelne néhány díjat. Szóval nézzétek meg, ha időtök engedi.
Képernyőkép_7-12-2025_103010_www.bing.com

2 Likes