Ha van rá lehetőségetek, nézzétek meg:
A Liszt-ünnep keretében ebben a hónapban jóval olcsóbbak voltak a jegyek, de miután ma láttam, azt mondom teljes áron is megéri, mert semmihez sem hasonlítható élmény.
Ha van rá lehetőségetek, nézzétek meg:
A Liszt-ünnep keretében ebben a hónapban jóval olcsóbbak voltak a jegyek, de miután ma láttam, azt mondom teljes áron is megéri, mert semmihez sem hasonlítható élmény.
Mivel itt rajtam kívül más rajongója is van (jövőre Szentendrén):
Nemrég lovaggá ütötték David Beckham-et, Victorianak pedig kijött egy mini sorozata Netflixen. Nézi valaki? Én ma fejeztem be, mert ugyan nem voltam egy nagy Spice Girl, de érdekelt hogyan mutatják be őt és a márkáját. Megszólal benne többek között Tom Ford is.
felcsillan a remény sugara, hogy még van jövő… 
A jövö sminkje itt van.
Bevallom, az összes nemlétező szőr feláll a hátamon Victoria Beckham-től, minden fotón úgy néz ki, mintha permanens epegörcse lenne. (A Spice Girls zenéjével is ki lehetett üldözni az univerzumból.) Éppen ezért tervezem megnézni, hátha megkedvelem! Majd referálok. 
Ajánlanék én is egy sorozatot a Netflixen: Cathy! Bajban nagy!
Sajnos nem szinkronizált, de nézzük a pozitív oldalát, közben lehet gyakorolni az angolt.
Nagyon kevés film érintett meg ennyire, felemel és egyben letaglóz, vidám és egyben szomorú-tanulságos - hihetetlen színészi alakításokkal.
Laura Linney-t eddig egyetlen filmben láttam, az Igazából szerelemben játszotta a félénk, szeplős irodistát, aki reménytelenül szerelmes a félelmetesen jóképű olasz kollégájába.
Ezért a szerepért megérdemelne néhány díjat. Szóval nézzétek meg, ha időtök engedi.