Dettó; Számomra csak az ő generációjukat illeti a szupermodell jelző, az őket követők már csak modellek…
Pontosan
Egyetértek. Cindy-t követem instán. Banyek, soha nem néztem úgy ki, minta ő 56 évesen. Megjegyzem, méltósággal megöregedni is tudni kell.
Hú, ez nagyon jó, nem gondoltam. Meglepetés, rég láttam ilyen csavaros sztorit.
Nekem is tetszett,pedig nem szoktam akció filmeket nézni.
Nagyon érdekes, kicsit felkavaró sorozat.
Jó ezt megjegyzem most A vatikáni lányt nézem.
Izgalmas
A halványkék szemeken túl vagyok nekem az is nagyon tetszett.
Igazán lehetne Mindhunter új évad
Ó ezt már 2x láttam, egyszerűen zseniális volt, végre egy olyan életrajzi alkotás ami …. most azt akartam írni, hogy nincs csillámporral meghintve, pedig de , csak nem úgy mint a Bohemian Rhapsody
Nagyon szerettem az egészet, azt is hogy esendő, hibázik, nagyzol, beképzelt, hisztis…mindent.
Ewan Mc Gregor pedig 10/10 ( Jean Reno ezt most lécci ne olvasd el)
Elég érdekes minisorozat, bár nem az az tipikus közönségfilm.
A Mindhuntert imádtam, remélem folytatni fogják.
Nekem is tetszett a Halványkék szemek, de a vége felé hibádzott valami, ami kicsit lerontotta az élményt.
A Nincs baj, drágám c. filmet (az HBO Maxon van) viszont nem ajánlom, ha 2 órán keresztül inkább a körömlakkjaimat pakolgatom, az is értelmesebb időtöltés lett volna.
Pont az előbb néztem meg az előzetesét. Montam is pàromnak hogy érdekel, de ha vmi hülyeségre épül az egész, akkor èrtelmetlen lenne megnézni.
Hogy mondjam… láttuk-olvastuk már ezt jobb kivitelben. Azt hittem, megmakkanok, amikor kiderült, hogy ez tényleg ennyi.
Továbbgondoltam, mert, ahol véget ért, ott kezdődhetett volna az izgi rész.
Nézzétek meg nyugodtan, ha érdekel. Flirence Pough amúgy jól játszik és Harry Styles se rossz, pedig látatlanban őt tartottam a film kockázatos elemének… pedig az a forgatókönyv volt.
Sajnos nem lesz folytatása.
Ma végre megtudtam nézni A Single Man című filmet. Egy éjszakai fragis kattintgatáskor találtam rá. Colin Firth nagyszerűen játszik ebben a szomorú hangulatú, érzelmekkel teli filmben. Nagyon szeretem ezt a fajta megjelenítését a vágyaknak, a figyelem elkalandozásának és a belső, intim monológoknak, amely átszövi a George megjelenését. Aki szereti az ilyesmit, nagyon tudom ajánlani.
Plot twist: Tom Ford rendezte (igen az A Tom Ford!) kerestem az államat is utána, zseniális az egész film, amennyire utálom a parfümjeit, odavagyok ezért a filmért, még mindig a hatása alatt vagyok.
Láttam, nagyon jó, mély film. Colin kedvenc.
A Tom Fordnak van egy másik rendezői filmje, azt is érdemes megnézni, Éjszakai ragadozók címmel.
Én is szeretem ezt a filmet, Colin pedig itt is nagyszerűen alakít (máshogy nem is tud )
Meg fogom nézni azt is feltétlenül!
Láttam, nekem nagyon tetszett, Amy Adams zseniális volt benne.