Azt akárhányszor meg tudnám nézni, annyira jó az atmoszférája.
Ezt azoknak küldöm akik holnap dolgoznak:
Ezt pedig azoknak akik nem , és szeretnének megtanulni hörögni, az Arch Enemy énekesnője nagyon szépen elmondja, hogy kell:
Nem tudom,volt-e már. Szerintem nagyon jó
Nagyon sajnálom “hatalmas forma “ volt a hölgy , a régebbi munkáit nagyon szerettem.
Tavaly Szilveszterkor be volt tiltva Németországban az összes cucc. Nem nem azért, mert káros, hanem a covid miatt. Nyugalom volt, nem volt fehér füstfelhő, mintha köd lenne, és az a rengeteg retek sem az utcákon.
Tudnék élni nélküle. Az augusztus 20- i tűzijátékot is egy akkora pofátlan pazarlásnak találom. Nem àrtana, ha azt a hatalmas összeget inkább a kórházakra, egészségügyre költenék.
Az arcunkba hulló méregről, avagy minden, ami pár lövésnyi tűzijáték mögött van | egy.hu
Ha szeretnétek egy mostanság rövidnek tekinthető, könnyű kis szórakoztató filmet, ajánlom a Netflixen elérhető 7 nő és egy rejtélyt.
A 8 nő olasz verziója lehet, az alapszituáció ugyanaz és a karakterek is hasonlóak. A 8 nő is nagyon jó, csak ebben énekelnek is.
Köszönöm az ajánlást! Megnézem.
Üveghagymát imént fejeztem be, nekem tetszett, ajánlom, de Az új barát karácsonyra is nagyon beszippantott.
Remélem, tetszeni fog, elég temperamentumosan hadakoznak benne a hölgyek.
Az Enola Holmes 2-t, a Pinokkiót és A komornyikot néztem még az utóbbi időben, mindegyik tetszett a maga módján.
Ó, Az új barát karácsonyra c. sorozatot az egyik barátnőm ajánlotta, lehet, hogy az lesz az új, hétköznap estékre beiktatott sorozatom. Köszi!
Ez jó lesz.
És tényleg jó.
Igen, megnéztem. Bale papa még mindig tud.
Egy kis sötét Agatha Christie-s, leányregényes romantika, verseléssel, majd a csúf valóság.
Hangulatában emlékeztetett az 1899-re. Csavaros, jó volt.
Nekem Gillian Anderson és Harry Melling játéka tetszett. A misztikus vonalért külön piros pont jár.
Kórházas sorozat kedvelőinek jó szívvel ajánlom Netflixen a New Amsterdam,
-Vészhelyzet New Yorkban c. sorozatot. Csúcs helyes benne a főszereplő doki . Meg persze a sorozat is patent.
Kórházas témában én az HBO-n az Ez most fájni fog sorozatot ajánlom, főleg azoknak, akiknek a Dr. House tetszett.
Ez egy elég korrekt írás róla:
Neeeeeee
Jó ez most engem sokkolt, sajnálom.
Teljesen odavagyok a divatért és főleg az első generációs szupermodellek a kedvenceim, Naomi Campbell, Linda Evangelista, Tyra Banks, Christy Turlington,Claudia Schiffer és ott volt köztük Tatjana is
Nagyon szerettem nézegetni a képeit