Off topic: Kultúra: könyvklub, filmek, zenék és minden más

Azt akárhányszor meg tudnám nézni, annyira jó az atmoszférája.:slight_smile:

1 Likes

Ezt azoknak küldöm akik holnap dolgoznak:

Ezt pedig azoknak akik nem , és szeretnének megtanulni hörögni, az Arch Enemy énekesnője nagyon szépen elmondja, hogy kell:

3 Likes

Nem tudom,volt-e már. Szerintem nagyon jó :slightly_smiling_face:

2 Likes
5 Likes

Nagyon sajnálom “hatalmas forma “ volt a hölgy , a régebbi munkáit nagyon szerettem.

3 Likes

Tavaly Szilveszterkor be volt tiltva Németországban az összes cucc. Nem nem azért, mert káros, hanem a covid miatt. Nyugalom volt, nem volt fehér füstfelhő, mintha köd lenne, és az a rengeteg retek sem az utcákon.
Tudnék élni nélküle. Az augusztus 20- i tűzijátékot is egy akkora pofátlan pazarlásnak találom. Nem àrtana, ha azt a hatalmas összeget inkább a kórházakra, egészségügyre költenék.
Az arcunkba hulló méregről, avagy minden, ami pár lövésnyi tűzijáték mögött van | egy.hu

8 Likes

Ha szeretnétek egy mostanság rövidnek tekinthető, könnyű kis szórakoztató filmet, ajánlom a Netflixen elérhető 7 nő és egy rejtélyt.

A 8 nő olasz verziója lehet, az alapszituáció ugyanaz és a karakterek is hasonlóak. A 8 nő is nagyon jó, csak ebben énekelnek is.

6 Likes

Köszönöm az ajánlást! Megnézem.
Üveghagymát imént fejeztem be, nekem tetszett, ajánlom, de Az új barát karácsonyra is nagyon beszippantott.

1 Likes

Remélem, tetszeni fog, elég temperamentumosan hadakoznak benne a hölgyek. :smiley:
Az Enola Holmes 2-t, a Pinokkiót és A komornyikot néztem még az utóbbi időben, mindegyik tetszett a maga módján.
Ó, Az új barát karácsonyra c. sorozatot az egyik barátnőm ajánlotta, lehet, hogy az lesz az új, hétköznap estékre beiktatott sorozatom. Köszi!

1 Likes

Ez jó lesz.

5 Likes

Igen, én is várom.

Meg ezt, de ez moziban lesz:

Index - Kultúr - Az egyik legsikeresebb magyar filmet nézhetjük meg ingyenesen

1 Likes

És tényleg jó.:slight_smile:

1 Likes

Igen, megnéztem. Bale papa még mindig tud.
Egy kis sötét Agatha Christie-s, leányregényes romantika, verseléssel, majd a csúf valóság.
Hangulatában emlékeztetett az 1899-re. Csavaros, jó volt.

1 Likes

Nekem Gillian Anderson és Harry Melling játéka tetszett.:slight_smile: A misztikus vonalért külön piros pont jár.

Kórházas sorozat kedvelőinek jó szívvel ajánlom Netflixen a New Amsterdam,
-Vészhelyzet New Yorkban c. sorozatot. Csúcs helyes benne a főszereplő doki :stuck_out_tongue:. Meg persze a sorozat is patent. :grin:

Kórházas témában én az HBO-n az Ez most fájni fog sorozatot ajánlom, főleg azoknak, akiknek a Dr. House tetszett.
Ez egy elég korrekt írás róla:

1 Likes
1 Likes
1 Likes

Neeeeeee :frowning:
Jó ez most engem sokkolt, sajnálom.
Teljesen odavagyok a divatért és főleg az első generációs szupermodellek a kedvenceim, Naomi Campbell, Linda Evangelista, Tyra Banks, Christy Turlington,Claudia Schiffer és ott volt köztük Tatjana is :frowning:
Nagyon szerettem nézegetni a képeit :pleading_face:

5 Likes