Off topic: Kultúra: könyvklub, filmek, zenék és minden más

Nagyon szerettem ezt a korszakot, akkor még tényleg sztárok voltak a kifutókon a modellek, és eseményszámba mentek a divatbemutatók. A 90-es évek volt a csúcspont, azóta folyamatosan lefelé ível a görbe… legalábbis számomra egyre érdektelenebbé váltak.

1 Likes

Én is szerettem , szoktam nézegetni a “ nagyokat” Linda, Naomi, Cindy, Tyra , Claudia, azóta is ők a kedvenceim :slight_smile:
Janice Dickinson mondta a mostani lányokról ( Hadid, Jenner stb.- re célozva) : “ A pillanat r….i.”
A mostani menő lányok nem modellek voltak nem csinálták végig a járom a világot építgetem a karrierem, profin odateszem magam , hanem valóságshow szereplők, vagy híres szülők gyerekei . Nekem ez nem teljesítmény és a legtöbb még csak nem is szép, Brooklyn Beckhamnek ha nem az lenne a vezetékneve ami, szerintem a kutya nem kérné fel semmilyen fotózásra sem.
Ps: elnézést a csúnya szóért de Janice már csak ilyen :slight_smile:

1 Likes

Megvan a Váratlan utazás c. sorozat? Hasonló, Netflixes.

7 Likes

Screenshot_20220215-223539_Facebook

Nagyon szerettem őket :blush:
(vissza a jövőbe trilògia)

4 Likes

Ez a film megérdemli a hét Oscar-jelölést (msn.com)

1 Likes

Bocsánat, kicsit off, de megmutatom az eladásra / könyvtárnak szánt könyveimet, hátha valakit érdekel:
20220306_164242

20220306_164238

4 Likes

A vadhattyúk,Jótét lelkek, Mexican Gothic, Amivé lettünk, Dominó, Fedőneve Heléne szívesen otthont adok :blush:

1 Likes

Ezt az új előadást mi is megnéztük pénteken, zseniális! Pontosan ők ketten, Takátsy Péter és Rezes Judit nyújtották benne a legjobb alakítást. Ajánlom mindenkinek, aki bírja az elmerengést, a szavak nélkül gondolatokat és a létértelmezés nyűgét :star_struck:

Szia!
Engem is érdekel pár könyv. Ami biztos, az az Atwood, a Fiú a küszöbön és a két év… De még holnap átnézem meg egyszer hogy mik vannak:)

1 Likes

Rendben, köszi, ma írok üzenetet.:slightly_smiling_face:

1 Likes

Rendben, ha gondolod, üzenetet is írhatsz a kész listával🙂

1 Likes

Félvilág

Netflixen is elérhető
Csodálatos színészi alakításokkal, ami a szereposztás alapján várható volt

2 Likes

Azt hiszem egy darabig még maradok a Tudor kornál, 1 antikvár , 2 új :slight_smile:Kép

9 Likes

Ők fognak holnap Oscart nyerni? – magyar is lehet köztük | Forbes.hu

Nem tudom komolyan venni már ezt a díjat a legújabb szabályok miatt, kb. csak akkor van esély nyerni ha van benne fél lábú spanyol leszbikus nő, és nem a származással , testi fogyatékkal vagy nemi vonzódással van bajom , hanem azzal, hogy művészetet nem lehet statisztikára csinálni.
Picassonak se mondta senki, hogy Pablo ne hari de nem állítom ki a képedet csak akkor ha teszel 16 ecsetvonás karmazsin vöröset a jobb felső sarokba, köszííí.

2 Likes
5 Likes

Most néztem ki nyert, Will Smith a Richard király filmmel, de jó, most láttam hétvégén a Netflixen, eszméletlen jó film. Ajánlom. :hugs:
*jav: HBO -n van

4 Likes

Akkor máris van egy jó hétvégi filmem! :movie_camera:

1 Likes

Ooo van Netflixen? Miért nem láttam eddig? :open_mouth: Köszi, hogy írtad.
Amint végeztem Warhollal ez lesz a következő amit megnézek :slight_smile:

Köszi a tippet! Én sem tudtam, hogy fent van Netflixen.