Nagyon szerettem ezt a korszakot, akkor még tényleg sztárok voltak a kifutókon a modellek, és eseményszámba mentek a divatbemutatók. A 90-es évek volt a csúcspont, azóta folyamatosan lefelé ível a görbe… legalábbis számomra egyre érdektelenebbé váltak.
Én is szerettem , szoktam nézegetni a “ nagyokat” Linda, Naomi, Cindy, Tyra , Claudia, azóta is ők a kedvenceim
Janice Dickinson mondta a mostani lányokról ( Hadid, Jenner stb.- re célozva) : “ A pillanat r….i.”
A mostani menő lányok nem modellek voltak nem csinálták végig a járom a világot építgetem a karrierem, profin odateszem magam , hanem valóságshow szereplők, vagy híres szülők gyerekei . Nekem ez nem teljesítmény és a legtöbb még csak nem is szép, Brooklyn Beckhamnek ha nem az lenne a vezetékneve ami, szerintem a kutya nem kérné fel semmilyen fotózásra sem.
Ps: elnézést a csúnya szóért de Janice már csak ilyen
Megvan a Váratlan utazás c. sorozat? Hasonló, Netflixes.
Nagyon szerettem őket
(vissza a jövőbe trilògia)
Bocsánat, kicsit off, de megmutatom az eladásra / könyvtárnak szánt könyveimet, hátha valakit érdekel:
A vadhattyúk,Jótét lelkek, Mexican Gothic, Amivé lettünk, Dominó, Fedőneve Heléne szívesen otthont adok
Ezt az új előadást mi is megnéztük pénteken, zseniális! Pontosan ők ketten, Takátsy Péter és Rezes Judit nyújtották benne a legjobb alakítást. Ajánlom mindenkinek, aki bírja az elmerengést, a szavak nélkül gondolatokat és a létértelmezés nyűgét
Szia!
Engem is érdekel pár könyv. Ami biztos, az az Atwood, a Fiú a küszöbön és a két év… De még holnap átnézem meg egyszer hogy mik vannak:)
Rendben, köszi, ma írok üzenetet.
Rendben, ha gondolod, üzenetet is írhatsz a kész listával🙂
Félvilág
Netflixen is elérhető
Csodálatos színészi alakításokkal, ami a szereposztás alapján várható volt
Azt hiszem egy darabig még maradok a Tudor kornál, 1 antikvár , 2 új
Nem tudom komolyan venni már ezt a díjat a legújabb szabályok miatt, kb. csak akkor van esély nyerni ha van benne fél lábú spanyol leszbikus nő, és nem a származással , testi fogyatékkal vagy nemi vonzódással van bajom , hanem azzal, hogy művészetet nem lehet statisztikára csinálni.
Picassonak se mondta senki, hogy Pablo ne hari de nem állítom ki a képedet csak akkor ha teszel 16 ecsetvonás karmazsin vöröset a jobb felső sarokba, köszííí.
Most néztem ki nyert, Will Smith a Richard király filmmel, de jó, most láttam hétvégén a Netflixen, eszméletlen jó film. Ajánlom.
*jav: HBO -n van
Akkor máris van egy jó hétvégi filmem!
Ooo van Netflixen? Miért nem láttam eddig? Köszi, hogy írtad.
Amint végeztem Warhollal ez lesz a következő amit megnézek
Köszi a tippet! Én sem tudtam, hogy fent van Netflixen.