Igen! Most épp az van terítéken nálam, kesu-rizs kombinációból. Áztatni sem kell, csak belerakni, és elindítani a programot. Egyszer át szoktam szűrni, de nincs benne szűrlemény.
A kókuszreszelékből szokott maradni, de azt 2-3 szűrés megoldja, fémszűrőn.
Persze, hazaérek és megírom
Köszönöm
Wow,ez milyen gép? Nagyon jól hangzik. Igaz,a konyhám an kb két villa nem fér már be,olyan pici. Viszont ha valami képes kesu tejet készíteni,annak lesz helye máshol.
#nemreklám
Nekem ő van, és kb csak egy vízforralónyi helyet foglal.
(Tényleg nem reklám, semmilyen kapcsolatom nincs a céggel, véletlenül találtam rájuk.)
Köszönöm szépen
Nagyon jó
Na ez az! A bolti “népszerű” mandula-, rizstej, stb. elég nagy lehúzás, ha megnézzük az összetételét, minimál értékes anyag van benne, inkább ízesített víz… Soha nem is veszek ezért ilyesmit.
Szívesen
Csak azt bánom, hogy nem előbb szántam rá magam.
És tényleg. Barátnőm kérdezte, mennyi rizs kell mondjuk egy adaghoz, fél-1 kiló? Aztán mondtam neki, hogy abból tulajdonképpen két havi adagot főzök, vagy hármat. Mert így is tartalmas lesz a tej. Boltban olyan növényi tejet találni, ami csak növény+víz, az jó nehéz feladat.
Nekem is a baby van meg, kb fel eve rendeltem.
Kremlevest is ezzel szoktam csinalni, olyan sok idot megsporol nekem😁
Smoothie is szuper lenne, de akkora adagot nem csinalnek egyszerre, mint amennyi a minimum, ugyh ahhoz marad a botmixer🤣
A krémlevest még nem próbáltam, de lehet, hogy egyik nap rászánom magam.
Félő, hogy elpusztítanám az egész adag gyümölcslét, amit lehet vele készíteni
Elronthatatlan, mindenkeppen ajanlom. Es tenyleg olyan jo lagy kremes lesz a leves:heart_eyes: na meg az sem utolso szempont jelenleg nalam, hogy alapbol 100 fok van a konyhaban. Rettentö halas vagyok, hogy a fözölap hideg marad:rofl:
Sziasztok! Témába vág, remélem maradhat:)
Mesterszakos diplomamunkám keretein belül kutatást végzek a cukormentes élelmiszerek megítéléséről a 18-35 éves inzulinrezisztensek körében. A kutatással kapott eredményekkel szeretnék rávilágítani azokra a fontos problémákra és nehézségekre, amelyekkel az IR-esek szembesülnek cukormentes élelmiszer vásárlása során, és egy olyan gazdasági javaslatot megfogalmazni, ami a jövőre nézve segíthet a vállalatoknak a “helyesebb, IR-kompatibilisebb” termékek gyártásában.
A kérdőív nem arra helyezi a hangsúlyt, hogy ki mennyire tartja a diétát, itt inkább a cukormentes élelmiszerek kapnak központi szerepet.
A válaszadás anonim, a válaszokat csak statisztikailag fogom feldolgozni.
Előre is köszönöm az értékes válaszokat!
#szakdolgozat #cukormentes #cm
Kitöltöttem🙂
Tudnátok ajánlani jó minőségű, megbízható étkezést helyettesítő port? Van tapasztalotok ilyenekkel?
Előre is köszönöm szépen!
Ha este megyek tesizni,utána szoktam csak inni valamilyen vegán fehérjeport,hogy ne éhgyomorral feküdjek le 2 órán belül. Nem jó a gyomromnak,ha lefekvés előtt sokat eszek. Keveset meg nem szoktam.
Többnyire Dm sajátterméket,mert ez nem émelyítően édes.
Köszi szépen!