Off topic - életmódváltás, le a kilókkal!

Igen! Most épp az van terítéken nálam, kesu-rizs kombinációból. Áztatni sem kell, csak belerakni, és elindítani a programot. Egyszer át szoktam szűrni, de nincs benne szűrlemény.
A kókuszreszelékből szokott maradni, de azt 2-3 szűrés megoldja, fémszűrőn.

1 Likes

Persze, hazaérek és megírom :blush:

1 Likes

Köszönöm :smiling_face_with_three_hearts:

1 Likes

Wow,ez milyen gép? Nagyon jól hangzik. Igaz,a konyhám an kb két villa nem fér már be,olyan pici. Viszont ha valami képes kesu tejet készíteni,annak lesz helye máshol. :heart_eyes::heart_eyes:

5 Likes

#nemreklám

Nekem ő van, és kb csak egy vízforralónyi helyet foglal. :slight_smile:
(Tényleg nem reklám, semmilyen kapcsolatom nincs a céggel, véletlenül találtam rájuk.)

12 Likes

Köszönöm szépen :+1:

1 Likes

Nagyon jó :star_struck:

1 Likes

Na ez az! A bolti “népszerű” mandula-, rizstej, stb. elég nagy lehúzás, ha megnézzük az összetételét, minimál értékes anyag van benne, inkább ízesített víz… Soha nem is veszek ezért ilyesmit.

2 Likes

Szívesen :slight_smile:

Csak azt bánom, hogy nem előbb szántam rá magam. :slight_smile:

1 Likes

És tényleg. Barátnőm kérdezte, mennyi rizs kell mondjuk egy adaghoz, fél-1 kiló? Aztán mondtam neki, hogy abból tulajdonképpen két havi adagot főzök, vagy hármat. Mert így is tartalmas lesz a tej. Boltban olyan növényi tejet találni, ami csak növény+víz, az jó nehéz feladat.

3 Likes

Nekem is a baby van meg, kb fel eve rendeltem.
Kremlevest is ezzel szoktam csinalni, olyan sok idot megsporol nekem😁
Smoothie is szuper lenne, de akkora adagot nem csinalnek egyszerre, mint amennyi a minimum, ugyh ahhoz marad a botmixer🤣

1 Likes

A krémlevest még nem próbáltam, de lehet, hogy egyik nap rászánom magam. :slight_smile:
Félő, hogy elpusztítanám az egész adag gyümölcslét, amit lehet vele készíteni :rofl:

Elronthatatlan, mindenkeppen ajanlom. Es tenyleg olyan jo lagy kremes lesz a leves​:heart_eyes::heart_eyes: na meg az sem utolso szempont jelenleg nalam, hogy alapbol 100 fok van a konyhaban. Rettentö halas vagyok, hogy a fözölap hideg marad​:rofl:

1 Likes

Sziasztok! Témába vág, remélem maradhat:)

Mesterszakos diplomamunkám keretein belül kutatást végzek a cukormentes élelmiszerek megítéléséről a 18-35 éves inzulinrezisztensek körében. A kutatással kapott eredményekkel szeretnék rávilágítani azokra a fontos problémákra és nehézségekre, amelyekkel az IR-esek szembesülnek cukormentes élelmiszer vásárlása során, és egy olyan gazdasági javaslatot megfogalmazni, ami a jövőre nézve segíthet a vállalatoknak a “helyesebb, IR-kompatibilisebb” termékek gyártásában.:no_entry::candy:

A kérdőív nem arra helyezi a hangsúlyt, hogy ki mennyire tartja a diétát, itt inkább a cukormentes élelmiszerek kapnak központi szerepet.:innocent:

A válaszadás anonim, a válaszokat csak statisztikailag fogom feldolgozni.
Előre is köszönöm az értékes válaszokat!:smiling_face_with_three_hearts:

#szakdolgozat #cukormentes #cm

1 Likes

Kitöltöttem🙂

Tudnátok ajánlani jó minőségű, megbízható étkezést helyettesítő port? Van tapasztalotok ilyenekkel?
Előre is köszönöm szépen!

Ha este megyek tesizni,utána szoktam csak inni valamilyen vegán fehérjeport,hogy ne éhgyomorral feküdjek le 2 órán belül. Nem jó a gyomromnak,ha lefekvés előtt sokat eszek. Keveset meg nem szoktam. :face_with_hand_over_mouth::wink:

Többnyire Dm sajátterméket,mert ez nem émelyítően édes.

2 Likes

Köszi szépen! :blush: