A súlyzós edzést nem dobná fel egy kicsit, ha valamilyen videóra csinálnád? Engem a zene, illetve az edző beszéde hajt nagyon, anélkül tényleg unalmas lenne
Az elején sok időt vesz el, de néhány nap után jóval könnyebb lesz. Nem tudom, milyen az étrended, de én azt látom, hogy mindenkinél van egy állandó elem (nekem a cukor a kávéba, reggeli kifli). A kalóriabázis az utolsó beírt tételeket elmenti, szóval könnyen át lehet hozni a másik napra. A bonyolultabb házi ételeknél én arra törekedtem, hogy amit találok a kalóriabázisban, hellyel-közel feleljen meg az összetevők arányaiban annak, amit én készítek. Amit meg a munkahelyemen ettem… Na azt meg csak tippeltem, pontosan mennyi és mi van benne .
Lehet a nagy súlyfeleslegem miatt, de nekem elég volt ez is. Az, hogy a 2500 kalória helyett a valóságban éppen 1750 kalória fogyott, vagy 1830, nem befolyásolta érdemben a fogyást. Viszont arra tökéletes volt, hogy lássam, hogy a 300 kalóriás fagyit igazán nem kellene már este megennem. .
Szia, BioTech Arthro Guard Pack (30 dbos, 3 havi kúránál tartok most, 1 vagy 2 hónapot majd most kihagyom, de aztán folytatom), GAL Marhakollagén peptidek (napi egyszer vagy kétszer 10 gramm), Flexagil krém, magas dózisú C vitamin, Sanoplast tapasz. Nekem ezek mulasztották el 2 hét alatt a csípőgyulladásomat.
sajna nem :’) élőben még okés, ha csoportos órára mennék, de amióta nem Pesten lakom, azóta az edzőtermek sajna felejtősek
de videó közben olyan bután érzem magam, azért még próbálkozom még
A GAL marhakollagén peptidet hogy eszed?
Egyszer én is elkezdtem, de egy idő után annyira nem bírtam a szagát, hogy abbahagytam, pedig jó volt a hatása.
Langyos, vagy meleg earl grey citromos teában oldom fel, így szépen feloldódik.
Az az igazság, hogy nagyon nem vagyok finnyás, nekem már meg se kottyan a szaga, sokkal rosszabbra számítottam. És tényleg jó bőrre, hajra, körömre is!
Hát, a teát sem nagyon szeretem.
Én akkor kávéban ittam, de már azt sem ittam egy hónapja, mert rájöttem, hogy gyomorsavat csinált nekem.
Mióta nem iszom, nincs ilyen problémám sem.
Sajnos nálam intravénásan van bekötve a kávé és a tea.
A kávéra amúgy nincs valami jó alternatívátok, ami picit egészségesebb? Próbálom a cukrot is kerülni, de a kávéba muszáj raknom plusz a fogaknak sem olyan jó. A tea engem sajnos nem ébreszt fel, a reggeli torna sem, utána csak álmosabb vagyok a fáradtságtól. A reggeli hűvös zuhany kb egy órára erőt ad, de utána ugyanúgy álmosodok. Létezik már megoldás vagy örökké a kávé rabja leszek?
En nem tudok lemondani a kaverol, eritrittel iszom. Nincs mellekize.
Baratom moringa port iszik (smoothieban vagy vizben kikeverve), attol eleg sokaig pörög.
Koffeintabletta? Én anno a kávét váltottam le rá, olcsóbb is, és én kevésbé leszek tőle ‘zizi’ (kevésbé pörget túl talán, de mégis felébreszt kellően, és se gyomorégés, se sárga fogak! én mondjuk mostanában sajnos kicsit túllódultam, és koffeintabletta mellé lecsúszik napközben 1-2 gyengébb kávé )
Nem jó teát iszol.
Múlt hétvégén próbáltam ki Rami néhány gyakorlatát, olyan jó, hogy elmagyarázza, hova helyezd a súlyt, ne told ki a csípőt, a könyök mozogjon stb… futás mellé gondoltam ilyen gyakorlatokat végezni, mert nyáron nem tudom rávenni magam a teremre - meg persze teljesen más saját súlyos gyakorlatokat végezni.
E mellé még a pilatest gondoltam bevezetni, amúgy jelenleg heti 2x futok és súlyzózom, ami kevés.
Igen, ez nagyon fontos szerintem, hogy rendesen elmagyarazza a feladatokat. Az otthoni edzes ezert is neccesebb, mert nem all nelletted senki, aki figyelmeztet a helyes a kivitelezesre. A legfobb problemak altalaban a hasizomnal (derekat a földre szoritjuk!), guggolasnal, meg a vallaknal (lehuzva tartani) szokott lenni. De a plank tartasa is nagy koncentraciot igenyel.
Nekem is hasonlo az edzestervem, futas + erosito edzes kombo (otthoni, de kemeny😁), a pilates meg stretching nalam.
Azok a fránya karanténkilók! Nem olyan nagy a baj, de a 38-as méret mintha kisebb lenne, mint máskor… (171 a centi).
A számomra legegyszerűbb dolog a gyaloglás, sajnos nincs meg minden nap a 10e lépés, de rajta vagyok az ügyön.
Jöjjön egy kis nosztalgia - Omega: Tízezezer lépés
Yerba maté?
Kellemes natúr ízű tea, alacsony a tannintartalma ezért nem kesernyés vagy fanyar. Főzési módszertől függően lehet kellemesen üdítő (egy erősebb feketeteányi koffeintartalommal), vagy hosszabb áztatással 40-50 mg/mL is (ez már egy ütős kávénak felelhet meg), de hosszú főzéssel még több is lehet. A koffeintartalma hordozóhoz kötött, szóval nem akkora lórugás az emésztésnek és a vérnyomásnak mint pl. a koffeintabletta.
1500 Ft körüli áron örök élet + két napnak megfelelő mennyiséget lehet beszerezni
Ginzeng és algakivonat jutnak eszembe, de ezek nem úgy élvezhetők, hosszú távon van vitalizáló hatásuk.
Állítólag nem olyan rossz dolog a kávé, amúgy.
Vagy nézesd meg a vas-szintedet. Rettenetes fáradtságot okozhat a vashiány, hiába turbózod magad mással, nem fog segíteni.
Én kb. másfél éve figyelek oda az étkezésekre, 95-96 kg voltam, most 77 vagyok. Elhagytam majdnem teljesen a fehér lisztet, a cukrot lecseréltem eritritre, étkezéseknél próbálom lassítani a szénhidrát felszívódását, többször eszek keveset, sajna inzulinrezisztenciám van.
Esetleg a Youtube-on kezdőknek való Zumbát tudtok ajánlani?
Egyelőre terembe nincs lehetőségem menni, gerinctornázni is otthon szoktam. Pl. tegnap este, és utána belenéztem egy zumba videóba, tetszett, csak nem tudom, hogy tudnám-e követni…
aki épp sportcipő keresésben van: emagon felsőbb kategóriás cipőkre (Saucony, Under Armour, Asics, Mizuno) nagy akciók vannak
pont múlt héten rendeltem egy 2. pár futócipőt a Decathlonból… de lehet lesz 3. is, enni nem kér a szekrényben