Off topic - életmódváltás, le a kilókkal!

Ez a Xiaomim van nekem, amit linkeltél.
Szeretem, hogy két tizedesjegyet is mutat :smiley: Először nagyon odáig voltam érte meg vissza, de szerintem sokszor csak tippel. Még talán a testzsír% pontos lehet valamennyire, de én az elmúlt fél évben folyamatosan izmosodtam csak kb., erre azt mutatta, hogy nagyrészt csak izomból fogytam, zsírból meg kb semmit.
Úgyhogy őszintén szólva én kételkedem a pontosságában már… Mérlegnek jó, de ahhoz drága. :smiley:
Nekem Samsung telefonom van, Mi Fit alkalmazást le tudod rá tölteni és azzal össze lehet szinkronizálni a Xiaomi mérleget.
Huawei mérleghez szerintem a Huawei health kell. Ha Huaweied van jó, más telefonokra kissé trükkös feltenni az alkalmazást és a frissítését.

1 Likes

Oké, köszi.
Most Huawei telefonom van, de hamarosan cserélni akarom, és mivel már nincs android támogatás, ezért az kiesik.

A Mi Fit most is fenn van, a lépésszámláló miatt.

Nekem is Xiaomi egyébként a telefonom :). Szeretem. Huawei telefonja a páromnak van, szêp, jó. De örülök hogy Xiaomim lett :D.

Hogyhogy nincs android támogatása?

szia, nekunk is Xiaomi van. meg telefon is… meg roller is… Nagyon szeretjük. :smiley:

1 Likes

@Szandika

https://m.hvg.hu/tudomany/20200817_huawei_telefonok_nincs_tobb_frissites_lejart_licensz

2 Likes

Kb. így, de én azt szoktam számolgatni, hogy mennyi fehérjét kell ma még ennem. :laughing:

FB_IMG_1602477021114

12 Likes

Egy tizes skálán mennyire vagyok mazochista, ha éppen a Sütimestert nézem? :rofl: :rofl: :rofl:
Nagyon szeretem ezt a műsort, de most legszívesebben felfalnék egy egész cukrászdát…

8 Likes

60 perc
IMG_20201031_111300

11 Likes

Maratonra gyúrsz? A fele már bőven megvan :+1:

Nem futok🤣 ezen kardiózok. https://www.aldi.hu/hu/informaciok/szolgaltatasok/szervizpont/detail/sis/si/8865000292353/
A beach bodyt most kell elkezdeni.:grin:

5 Likes

Jaaaa, aszittem futsz :sweat_smile:
Nem tudom melyik nehezebb: ezen tréningelni vagy futni.

1 Likes

A térdem nem bírná a futást.:smirk:
Bizonyos kor és súly felett szerintem nem érdemes futni, ugrálni, nem tesz jót a térdnek, többet árt mint használ.
Az otthoni tekerésnek viszont vannak előnyei, nem kell terembe menni és bármikor nyomhatod, ha van szabad félórád- órád.

3 Likes

Nekem is kell egy ilyen :wink:

1 Likes

Ajánlom, bírja a strapát, semmi baja, pedig használjuk, a férjem is tekeri. Miatta 100kg feletti teherbírású kellett😄 az Aldis 130kg-ig okés.
3 év gari van rá, az ugye az Aldinál azt jelenti, hogy visszaviszed és szó nélkül visszaadják az árát.
Az ára 50ezerFt, sztem nem vészes, ha megnézzük a bérlet árakat.

2 Likes

Hú, jól hangzik! Már csak helyet kell találnom neki :wink: Köszi az ajánlást!
Régen (réges-régen) próbáltam ilyen gépet és jobban tetszett, mint a futás és jó volt, hogy szinte mindenem mozgott a használata közben.
Szerk: bocs, kevertem az ellipszis trénerrel :sweat_smile:

Azt én is szeretnék :smile:

1 Likes

Csodálkoztam is @Gloria , hogy csak ennyibe kerül :sweat_smile: :sweat_smile: Vakegér vagyok, bocs.
Mindezek mellett egy szobabicajt is elfogadnék! :star_struck: De sajnos már megvan a kari-aji kívánságom. Na, majd szülinapra…

Ezt mikor tájt szokták árulni?
Ha a férjem végre kipakolja az összes vackát, pont el is férne. :smile:

3 Likes

Januárban vettük, de láttam már azóta többször. Szólok, ha látom a boltban.

1 Likes