Ez a Xiaomim van nekem, amit linkeltél.
Szeretem, hogy két tizedesjegyet is mutat Először nagyon odáig voltam érte meg vissza, de szerintem sokszor csak tippel. Még talán a testzsír% pontos lehet valamennyire, de én az elmúlt fél évben folyamatosan izmosodtam csak kb., erre azt mutatta, hogy nagyrészt csak izomból fogytam, zsírból meg kb semmit.
Úgyhogy őszintén szólva én kételkedem a pontosságában már… Mérlegnek jó, de ahhoz drága.
Nekem Samsung telefonom van, Mi Fit alkalmazást le tudod rá tölteni és azzal össze lehet szinkronizálni a Xiaomi mérleget.
Huawei mérleghez szerintem a Huawei health kell. Ha Huaweied van jó, más telefonokra kissé trükkös feltenni az alkalmazást és a frissítését.
Oké, köszi.
Most Huawei telefonom van, de hamarosan cserélni akarom, és mivel már nincs android támogatás, ezért az kiesik.
A Mi Fit most is fenn van, a lépésszámláló miatt.
Nekem is Xiaomi egyébként a telefonom :). Szeretem. Huawei telefonja a páromnak van, szêp, jó. De örülök hogy Xiaomim lett :D.
Hogyhogy nincs android támogatása?
szia, nekunk is Xiaomi van. meg telefon is… meg roller is… Nagyon szeretjük.
Kb. így, de én azt szoktam számolgatni, hogy mennyi fehérjét kell ma még ennem.
Egy tizes skálán mennyire vagyok mazochista, ha éppen a Sütimestert nézem?
Nagyon szeretem ezt a műsort, de most legszívesebben felfalnék egy egész cukrászdát…
60 perc
Maratonra gyúrsz? A fele már bőven megvan
Nem futok🤣 ezen kardiózok. https://www.aldi.hu/hu/informaciok/szolgaltatasok/szervizpont/detail/sis/si/8865000292353/
A beach bodyt most kell elkezdeni.
Jaaaa, aszittem futsz
Nem tudom melyik nehezebb: ezen tréningelni vagy futni.
A térdem nem bírná a futást.
Bizonyos kor és súly felett szerintem nem érdemes futni, ugrálni, nem tesz jót a térdnek, többet árt mint használ.
Az otthoni tekerésnek viszont vannak előnyei, nem kell terembe menni és bármikor nyomhatod, ha van szabad félórád- órád.
Nekem is kell egy ilyen
Ajánlom, bírja a strapát, semmi baja, pedig használjuk, a férjem is tekeri. Miatta 100kg feletti teherbírású kellett😄 az Aldis 130kg-ig okés.
3 év gari van rá, az ugye az Aldinál azt jelenti, hogy visszaviszed és szó nélkül visszaadják az árát.
Az ára 50ezerFt, sztem nem vészes, ha megnézzük a bérlet árakat.
Hú, jól hangzik! Már csak helyet kell találnom neki Köszi az ajánlást!
Régen (réges-régen) próbáltam ilyen gépet és jobban tetszett, mint a futás és jó volt, hogy szinte mindenem mozgott a használata közben.
Szerk: bocs, kevertem az ellipszis trénerrel
Azt én is szeretnék
Csodálkoztam is @Gloria , hogy csak ennyibe kerül Vakegér vagyok, bocs.
Mindezek mellett egy szobabicajt is elfogadnék! De sajnos már megvan a kari-aji kívánságom. Na, majd szülinapra…
Ezt mikor tájt szokták árulni?
Ha a férjem végre kipakolja az összes vackát, pont el is férne.
Januárban vettük, de láttam már azóta többször. Szólok, ha látom a boltban.