Off topic - életmódváltás, le a kilókkal!

Jöttem örömhírt megosztani! :blush: négy éve ballagtam középiskolából, ahol természetesen kosztümöt varrattunk a nagy eseményre. Azóta több alkalommal is előkerülhetett volna ez a szett, például az államvizsgán, de sajnos az első egyetemi évem után már nem jött rám a szűk ceruzaszoknya. Ma gondoltam egyet, és a mérleg állásán felbuzdulva felpróbáltam újra. Majdnem elsírtam magam, amikor a cipzár csak úgy felsiklott saját magától a derekamon. El sem hiszem, hogy végre itt tartok, és még rengeteg motiváció van bennem ahhoz, hogy tovább járjam ezt az utat.

23 Likes

Gratulálok, csak így tovább!:wink:

1 Likes

Köszönöm szépen neked és a többieknek is a sok szívecskét :blush:

2 Likes

60 perc, 25 km
IMG_20200912_152124

9 Likes

Amikor péntek este, egy fárasztó hét után egész jól megy a futás, erre egy muslinca belerepül a szemedbe…

3 Likes

:rofl: bocs, de ezen igen jót röhögtem, pedig az hogy tud fájni!

Nagyon fájt! Ráadásul sunyin, oldalról támadott! Egy visszapillantó tükörben kipiszkáltam, de csak fájt, mondanom se kell, a futásnak annyi volt. Elfutottam az út végéig, aztán haza, jógáztunk egy kicsit, akkor is végig fájt, pedig megnéztem többször, nem volt már a szememben semmi. Ma reggelre múlt el.

2 Likes

Szerencsére nem okozott nagyobb bajt :relieved:

Hálistennek nem.:slight_smile:

1 Likes

Múlt hétre 3 futás (kb. 25.4 km), 1 pilates és 2 jóga fért bele.
A tegnap reggeli futásnál a lábaim erőteljesen tiltakoztak, hogy nekik elegük van már a mozgásból, a vége felé meg már a melegtől volt minden bajom. Mindig este futok, de olyan meleg van még este 7-kor is, hogy kivételesen tettem egy kísérletet, hogy reggel vajon sikerülni fog. Jobb lett volna, ha nem aznap reggel 8-kor találom ki, de legalább sikerült a 10 km.

5 Likes

Ehhez még konyhaművésznek sem kell lennünk, hogy elkészítsük

https://femina.hu/fogyokura/zolseglevek-hazilag-fogyas/

1 Likes

Demotiválás level 100: amikor péntek este futás közben, szembe sétálva rád köszön két pasas és egy illatozó pizza van náluk…

6 Likes

Nem szoktál pizzát enni, egyébként? :wink:

És ma megvettem életem első 46/48-as méretű ruhadarabját a Takkoban. Eddig kizárólag az 50/52-es volt jó. :slightly_smiling_face:

13 Likes

@Kokapu, Gratulálok csak így tovább :).

1 Likes

Amúgy automatikusan a megszokott méretet vittem magammal, de tényleg nem kicsit volt nagy…

3 Likes

De, szeretem is, csak mozgás közben nem esik jól finom illatokat érezni, éhségérzetet okoz.

1 Likes

Szerintem ez az egyik legjobb érzés. Látni, hogy miért küzdöttél :slight_smile:.

2 Likes

És ráadásul ma még sokkoltam is magam. Mindig mondjátok, hogy látszik az arcomon, de én nem látom. Aztán ma nézegettem a telefonomon a képeket, és én is megláttam végre.
A világos felsőben 2019. augusztus 07-én lettem lefotózva, a kockás ingben a mai nap. Nyilván a két öltözék fazonja is más, de még így is ég és föld, pedig csak 13 kiló…

CollageMaker_20200919_184429095

30 Likes

Bizony ám! Nagy a különbség!
Gratulálok a kitartásodhoz! :trophy: :clap: :muscle: :fireworks:

1 Likes