Off topic: Csevegős, barátkozós Krémmániások :)

Utolsó őszi napok a Margitszigeten
IMG_20210926_144316 IMG_20210926_144103 IMG_20210926_143046 IMG_20210926_143254 IMG_20210926_141000 IMG_20210926_135259

18 Likes

@Fiorentina, gyönyörű képek! Imádom a Margitszigetet :)).

2 Likes

Rottweiler VB itthon. Nagyon érdekes volt, a külföldi csapatokban sok női indulóval.
Volt itt minden, angolok, németek, franciák, svédek, hollandok, szlovákok, amerikaiak stb.
Nekem a svédek tetszettek legjobban, én reggel 5 fokban nagykabátban reszkettem, ők pólóban söröztek. :rofl:
Az egyik szlovák lány nagyon ügyes volt a szuper kutyájával, és volt egy jó 60+ hölgy versenyző is, aki kifejezetten jól szerepelt.

IMG_20211016_150953

13 Likes

Egyszer voltam március elején Rómában, nagyon klassz, tavaszias idő volt. Az oroszok pólóban, mi pulcsiban, az olaszok nagykabátban. :laughing:

10 Likes

Két hete próbálom lefotózni a kutyát Nektek, de amint meglát kamerával a kezemben, összeguborodik és igyekszik olyan szánalmasnak láttatni magát, amennyire csak lehet.
Hiába mondom neki, hogy nem akarom eladni
:pleading_face:
Még próbálkozom. Alvós kép is jó lesz ? :rofl:

9 Likes

Klassz lehetett, nagyon szeretem a kutyákat, fantasztikus lények. :slightly_smiling_face:

én ma elszaladtam a közeli boltba, és melegítőben mentem + kabát, mire odaértem már világos volt hogy rosszul döntöttem. :smiley: Pont böjtöltem és ilyenkor előfordul hogy fázom, de ezt benéztem. :sweat_smile: itt kint 15 fok volt.

2 Likes

Jó lesz, a miénkről sem egyszerű. :rofl:

IMG_20210923_121811

20 Likes

Bűnbánó :slight_smile:
Nagyon cuki!

Ő is versenyben volt? Mennyi idős és mi a neve a kis családtagnak?

1 Likes

Ez a nézés. :heart_eyes: Kilóra megvett engem. :heart::grin:

1 Likes

A mai nap egyszerűen csodás volt. :heart: A barátainkkal sétáltunk egy nagyot a gyönyörű napsütéses őszi időben, beültünk egy szuper vietnámi étterembe, ahol nyálcsorgatósan finom leveseket ettünk. :slight_smile: Majd a Frei kávézóban lecsúszott még egy kis süti és kávé csillámos csokigömbökkel. :smiley: Rég éreztem ilyen lelki békét és hálát, nagyon feltöltődtem. :slight_smile:
Nem szoktam teljes alakos fotókat feltenni, de a mai szettet nagyon éltem, ez a kabát nekem a nagybetűs ŐSZ! :heart:
IMG_20211016_130143 IMG_20211016_131935 IMG_20211016_141334
1634397979962

23 Likes

Én is szeretem, de be kell, hogy valljam, évente max. kétszer látogatunk ki. Túl sokan vannak hétvégén, biztosan ez az oka. A Normafához is ezért nehéz kijutni, az az érzése az embernek, hogy ott is többen vannak, mint anno a Váci utcában…

1 Likes

Gyönyörű nap volt ma, igazi őszi, aranyló fényekkel.:slight_smile:
Szuper a kabát, nagyon jól áll!

1 Likes

Nagyon csinos vagy, és klassz a kabát!

1 Likes

Naggyon jó a szetted és a program is szuperül hangzik! :slight_smile:

1 Likes

Nekem csak egy kérdésem van: Reggel ötkor még söröztek, vagy már söröztek? :rofl:

5 Likes

@Amadea, @Kokapu, @blessed köszönöm szépen! :heart_eyes:

1 Likes

De szuper, nagyon csinos voltál, szuper nap lehetett. :slightly_smiling_face:
Melyik ez a vietnámi étterem?

1 Likes

Köszi szépen :slightly_smiling_face: A Madame Pho étteremben voltunk a Corvin sétányon.

Annyira bejött, hogy létrehoztunk egy új hagyományt a barátainkkal, havi egyszer elmegyünk együtt ide. :slightly_smiling_face:

4 Likes

Köszi, hogy az étterem nevét is megírtad. A közelben dolgozom, de még nem jártam itt. Na ezt gyorsan korrigálnom kell, mivel a vietnámi konyhát nagyon szeretem.
A pho-val meg úgy voltunk, amikor Vietnámban jártunk, hogy jó-jó, az első napon majd próbáljuk meg. A vége természetesen az lett, hogy mindennap ettünk, és nem volt olyan hely, ahonnan úgy jöttünk volna ki, hogy ez nem volt olyan jó, mint a tegnapi. Szerencsére itthon is kapható és itt is ugyanolyan finom!

Cserébe én is ajánlok egy éttermet, isteni a konyhájuk:

IMG_20210619_160431 IMG_20210619_151242
9 Likes