Off topic: Csevegős, barátkozós Krémmániások :)

A főszereplőket jól eltalálták, de az eredetiben a női szereplő nekem mégis hitelesebb volt, Noomi Rapace.
Az amerikaiban meg ott a Daniel Craig ugye…:star_struck:

Amúgy durva film, van az a rész az elején, amikor a csajt kikötözi az az állat felügyelője, nem bírom nézni. :pleading_face:

1 Likes

Thrillert, krimit se bírja az érzékeny kislelkem. :rofl:

1 Likes

Jó színésznő, egy másik filmben a saját ikertestvéreit alakította, ott aztán megmutatta, hogy rengeteg arca van.

A tetovált lány jó film (mondjuk nem tiniknek való az erőszakos részek miatt).

2 Likes

A tetovált lány nekem is nagy kedvencem! Az “Ami nem öl meg” filmet láttátok már? Sajnos még nem sikerült levadásznom… A legtöbb helyen azt írják, ez az amerikai verzió folytatása, de a színészek mások.

1 Likes

Őszintén, nekem az eredetiben sokkal jobban átjön a skandináv hangulat. Hogy némelyik lakás tényleg olyan volt, mintha az IKEA egyik katalógusában lett volna. :slightly_smiling_face:

@Montelino láttam, azt hiszem Hét nővér volt a címe, nagyon tetszett az is.

1 Likes

Tényleg? Nekem olyan kemény csajnak tűnsz! :slightly_smiling_face:

Mondjuk én, aki régen nevettem a horrorfilmeken, mióta a férjem elköltözött, nem mertem egyet sem megnézni… :see_no_evil::see_no_evil:

4 Likes

Ah, dehogy, nagyon érzékeny a lelkem. Es nagyon mélyérzésű vagyok. Nagyon remélem a férfiak nem kemény nőt látnak bennem. Amugy mindegy is, elengedtem ezt a párkapcsolat, családalapítas témát, ami nem megy, nem kell erőltetni.

2 Likes

Ne mondd ezt! Külföldiekkel próbálkoztál már? Persze az sem a tuti siker receptje (én i csak rájuk esküdtem, mégis magyar lett a férjem végül :face_with_hand_over_mouth: ), de hátha… egy bizonyos kor fölött - nőknél úgy 29 - szerintem sajnos igazán nehezített a pálya. Ha van gyereked azért, ha nincs azért, ha szeretnél azért, ha nem, meg azért… Vannak azért jó példák. Nekünk is van több elvált barátunk akik 40 fölött is találtak megfelelő párt. De az tény, hogy ha besokallsz, kell egy pár hónap szünet a keresgélésben, hogy újra friss szemmel, lelkesen tudj neki kezdeni :slight_smile:

Addig is egy igazi női sorozat a Netflixen: Bombay királynői
Nekem nagyon érdekes volt a kulturális különbségek miatt.

3 Likes

Akkor lassan 37 evesen ideje is lehúznom a rolót. Nincs családom, mindig is arra vágytam, hogy jófej ferjem es virgonc boldog gyerekeim legyenek.
Külföldi nálam több okból teljesen kizárt.
Megnézem a sorozatot, köszönöm szépen.

2 Likes

Szerintem ne húzd le a rolót. Manapság a mesterséges megtermékenyítés és a spermabankok korában lehet gyereked férfi nélkül is, ha elég erősnek érzed magad, hogy egyedül neveld fel.
Az semmire se garancia, hogy valaki párt talál. Évek kellenek, hogy az ember igazán jól megismerje a másikat és még így is lelép sok pasi a gyerek születése után. Egy nőnek annyi gyereke legyen amennyit saját maga tud nevelni. Az idősek gyakran mondják, hogy egy nő magának szül. Nem mondanak hülyeséget.
Én teljesen átérzem a helyzetedet.

8 Likes

Oh, nyugi!
Nem jelent semmit. 37 évesen volt férjem, mire 45 lettem meg 19 év házasság után elváltak útjaink.
Ennek ellenére most sem gondolom azt, hogy nem fogok másik társat találni.

Egyébként kolléganőm 40 évesen találta meg az igazit (ráadásul valamelyik társkeresőn), 41 volt amikor összeházasodtak, és most februárban szülte meg, 43 évesen az első gyermekét.
Sosincs késő semmire. :slightly_smiling_face:

12 Likes

Milyen igazad van! 5 éve még a férjem néha mondogatta, hogy legyen harmadik gyerek. Én meg, hogy számomra tökéletes ez a kettő.
Tavaly eszembe is jutott, hogy milyen marha jó lenne most három gyerekkel egyedül, ráadásul úgy, hogy a kicsi még óvodás…

5 Likes

Nemáár…ne mondj ilyeneket. Persze a elmúlt időszak nem kedvezett az ismerkedésnek, de sok ismerősöm csak a “második körben” talált egymásra 35-40 között. A hozzászólásaid alapján magabiztosak és nyitottnak tűnsz, nem mellesleg szép vagy és fiatal, semmi okod, hogy így gondolkozz. :blush:

2 Likes

Ah, nem, Isten ments. Családban kepzelem el a jövőt. Vagy akkor egyedül, kertes házban, kutyával, macskaval. :slightly_smiling_face: Nem vagyok önző ember, nem magamnak szeretnék gyerekeket szülni. :slightly_smiling_face: De teljesen megertem, aki így dönt. A baráti körömben sok jol működő, amde nem tökéletes hazassagot latok. Ez legalább pozitív pelda.

Jajj, de kedves vagy, köszönöm! :slightly_smiling_face:
Volt valakim, kétszer futottam neki, Tündér volt, de nem lettem szerelmes, anélkül nem tudom elkepzelni a családalapítast. Tarskeresőről volt. Onnan volt mar több komoly kapcsolatom is.
Es 1.5 hetig voltam ismet tarskeresőn most. Nem tudom mi van az emberekkel, de sztem kiborította őket a pandemia. Olyanok voltak most, hogy huuu. Ugyh le is regeltem.

1 Likes

Sztem olyan szinten előnyben vagy, hogy vannak gyermekeid. Ez sztem nem hátrány.
Biztos vagyok abban, hogy nem fogsz társ nélkül maradni. Érdekes módon ezt magamon kívül mindenkiről így gondolom. :smiley:

2 Likes

Szerintem semmi köze az önzőséghez, akárhogy is nézzük a gyerekeket a nő neveli fel, a férj pedig társ ebben, amíg társ akar lenni. Ha meggondolja magát a férfi a gyerekek az anyával maradnak.

1 Likes

Remény mindig van, én is a társkeresőn találtam a férjemet :heart_eyes: de az igaz, hogy vannak jobb-rossz periódusok ebben is, ha most nem tetszett, amit láttál, a legjobb döntés volt letörölni magad, majd legközelebb!

1 Likes

Az ember a saját helyzetét mindig borúsabban látja, de a rolót semmiképp sem érdemes lehúzni. :slightly_smiling_face: Mondom ezt úgy, hogy 35 leszek, már nekem is lejjebb van húzva. :slightly_frowning_face: Most tényleg nehezebb mindenkinek, ez a pandémia se a mi malmunkra hajtja a vizet. Gyerek már lehet, hogy nem lesz, de társ még simán jöhet! :slight_smile:

1 Likes

Én több, mint 3 éve vagyok szingli, 35 évesen… egy 4 éves lányom van.
De én nem keresek párt, senkivel nem megyek el randizni, nagyon jól érzem magam egyedül.

Van igazság abban amit a lányok írnak, hogy nem kell a pasi a gyermekvallalashoz…
Mi boldog házasságban éltünk, mindent elterveztünk, az egész terhességem is csodás volt, aztán ahogy hazáértünk a kórházból, a férjem bekattant kifordult magából… Nem volt 1 éves a lányom amikor már szétmentünk… Ma már örülök, hogy megszabadultam tőle. Viszont soha nem mondtam volna meg róla, hogy ez lesz belőle…

6 Likes