Off topic: Csevegős, barátkozós Krémmániások :)

Nálunk tegnap a férj elindította a Predator-t, nem tom hány K-ban, már nem tudtam követni, az baj? :rofl::grin:

4 Likes

Ajajjj! Nőket és gyerekeket nem öl a Predator (remélem, macskákat se), ha ez vigasztal.:smiley:
Godzillát se lehet nézni!!

2 Likes

Akkor csak a Jurassic park marad. :t_rex: :smiley:

3 Likes

Avagy hogyan pusztította el a Földet pár krémmániás őrült nő.:smiley:

4 Likes

c000f56d82602f4b803420befcf5ae16

B.Ú.É.K. csajok!

15 Likes

Csak szólok, hogy a Mad Max 2021-ben játszódik… :rofl:

3 Likes

Krémben és sminkben gazdag, boldog(abb) új évet mindenkinek!
images (5)

15 Likes

Boldog új évet kívánok Mindenkinek! HAPPY_NEW_YEAR_2019-f4a61e73-3d86-4187-b2d5-4a4b6cf58647

13 Likes

giphy

Boldog új évet kívánok Mindenkinek!

13 Likes

Boldog, sminkekben, kencékben és kisimult bőrben gazdag új évet kívánok! :blush:
71353-szilveszteri-tuzijatek

13 Likes

Boldog új évet Mindenkinek! :champagne:

14 Likes

IMG-00ac5b3d1cf1d5f5add9bfd7c9702faa-V

14 Likes

Boldog új évet kívánok nektek! :slight_smile:

malacka

13 Likes

BÚÉK Mindenkinek!
image

13 Likes

New-Year-Kitten-Images
Nagyon boldog Újévet kívánok Mindenkinek! :tada::slightly_smiling_face:
Tudom, sok mindenkinek embert próbáló év volt a tavalyi, de én minden percéért hálás vagyok, pedig nem csak csupa mosoly és vidámság volt minden perce. Végre sikerült elengednem csomó görcsömet és teljes belső békét teremtenem magamban, ami eddig évek hosszú sora óta rendre kudarcba fulladt, minden próbálkozásom ellenére… Rettenetesen hálás vagyok a Családomnak, Barátaimnak, hogy egészségesek és vagyunk egymásnak.
Kívánok mindenkinek nyugodt, békés, boldog Új Esztendőt, és hitet önmagában! <3

14 Likes

Ez a nyolc sorozat volt a legjobb (szerintünk) 2020-ban! - WMN

2 Likes

Nem emlékeztek véletlenül, melyik topicban volt téma, hogy mik a 2021-es újévi bőrápolási fogadalmaink? Mire összeszedtem a gondolataimat, fogalmam sincs, hova kéne beírni? :thinking: Köszi!

1 Likes

Ez a topik volt @asianlover :slight_smile: ezzel a hozzászólással válaszolok az elsőre, ha sikerül.

1 Likes

Hú, jó régen lehetett, feladtam már a görgetést! :smiley: Köszi szépen!

Szóval 2021-ben fogadom, hogy:

1. Nem mulasztom el a szemránckrémezést!
  2. Az elsővel szintén összefüggésben: tudatosan betartom a rutinom, nem csak érzés szerint lesz pár naponta bőrradír meg pakolás, hanem pontos ütemtervben, nem maradhat ki egy alkalom sem! :nerd_face:
  3. Nem veszek drága rúzsokat! Tapasztalatim szerint semmi értelme, drogériás társaik pont ugyanolyan jók vagy rosszak tudnak lenni. Idén nem dőlök be a nagy márkák varázsának.
  4. Az ajkaknál maradva: sminkem utolsó előtti lépéseként (az utolsó a fixáló púder) szépen, kontúrral együtt kirúzsozom magam, nem csak úgy egy gyors mozdulattal, késében kenek kettőt :joy: Ezt a pontot már volt alkalmam tegnap a gyakorlatban is megvalósítani, szépen akkurátusan készítettem el az ajakfestést is, és divatos módon 2 árnyalattal sötétebbre kontúroztam. Hát, elsőre igen feltűnőnek tűnt, de többen is megdícsérték a sminkem, szóval nem is rossz ez a retro vonal, megtartom ezt a szokást is :wink:
  5. Megcsináltatom a szemöldök tetoválást, terveim szerint soft powder stílusban. Évek óta eszem a kefét, hogy milyen tré módon nézek ki kifestett szemöldök nélkül, praktikus lenne enélkül is esztétikusnak éreznem magam.
  6. Idén még több erőfeszítést teszek, hogy a dekoltázsom ne piruljon le nyáron! Esküszöm, minden nap fényvédőzöm, mégis az a végeredmény nyaranta, hogy az a kb. 3 tenyérnyi terület hamar lepirul és egész szezonban láthatóan barnább/vörösebb, mint a nyakam/arcom/vállam… utálom. Eddig egyedül az It Cosmetics CC kréme volt, ami olyan szintű megbízható vakolatot húzott rá, hogy nem pirult le alatta a bőr, viszont nagyon zavaró volt, hogy minden topom tiszta alapozófoltos lett. Idén mechanikai fényvédőkkel fogok próbálkozni, azt hiszem. De minden tippet szívesen várok a témában :pray:
12 Likes

Az 1,5,6 nálam is játszik.
Már kétszer tetováltattam, régebben, mára teljesen eltűnt és látom a hiányát. Nagyon gondolkodom rajta, szerettem, szép volt és roppant praktikus.

2 Likes