Off topic: Csevegős, barátkozós Krémmániások :)

Sajnálom, valamelyik összetevő lehet. Pihentesd, aztán próbáld ki újra, ha megint viszket a samponnal van probléma. Nálam nem volt gond.
De most kipróbálok más márkát, ami CGM, de félévet bírtam a Cantuval, ami nálam teljesítmény.

1 Likes

Amúgy a Cantunak sem minden termeke cgm, a sampon úgy tudom, hogy pont nem is az. És esetleg nem lehet, hogy alaposabban kell kiöbíteni, és a rajtamaradt sampon a “korpa” és az viszket ?

1 Likes

Nekem az Olaplex sampon hagy réteget a fejbőrömön (gyorsabban is olajosodik a fejbőröm), pedig keveset használok belőle és öblítési világbajnok vagyok. Most válogatom másik 2 samponnal amíg elfogy.

1 Likes

De lehetséges :), sajna kifogyott a kút vizünk pont akkor és ásványvízzel kellett leöblítenem.

@dyna ezt én is néztem. Tényleg olyan jó? Ez az ETA nem rossz, de azért egy normál porszívótól távol áll.

Unboxing topikban említettem, hogy Nabla palettát kaptam barátomtól, aminek nagyon örültem és meglepetés is volt, vagyis amikor becsomagolva a kezembe vettem, akkor már tudtam, hogy mi az :smiley:

Barátom anyukájától megint Oriflame cuccokat kaptam, mint az utóbbi években. Ajakradírt, arcmaszkokat meg anyukám is kapott tőle ezt-azt, amiket ő nekem adott: univerzális balzsamot és kókuszos kézkrémet. Ja meg Rossmann-os ajándékkártyát is kaptam, ha ez ide sorolható. Nagy valószínűséggel kozmetikumot/piperét fogok venni vele :smiley:

Én pedig anyukámnak adtam ajándékba Nesti Dante szappanokat, ezt:

Oda meg vissza van ezekért a szappanokért, tavasszal szülinapjára is ilyen csomagot vettem, csak a Dolce Vivere összeállításban.

7 Likes

Porszívóból én ajánlom a Miele-t. Olcsóbb, mint a Dyson, de nagyon-nagyon jó.
Nekünk van Dyson morzsaporszívónk. Nem rossz, de szerintem az árát nem éri meg.

2 Likes

Én nagyon szeretem, naponta többször használom (morzsa, zsírkréta-gyurma-radír darabok, cipőből kipotyogó sár…stb.) kisgyermekeseknek hiánypótló. :slightly_smiling_face:
Ami engem megdöbbentett, hogy hatalmas mennyiségű szöszt\pormacskát szed ki a szőnyegből, a hagyományos porszívó után… :face_with_monocle: Pedig korábban is azt hittem, hogy tisztaság van, de ez a forgókefe mindig talál még valamit :laughing:

1 Likes

Én egyébként anyukámnak testápolót és arckrémet fogok adni. (nivea fan, úgyhogy a márka adott.). Meg egy fülbevalót fog kapni. Néhány nem használt sminktermékemet gondolkodom, hogy neki adom pl szempillaspirál, egy pirosító stb ő nagyon minimálisan, ritkán sminkel. Apukám Mülleres narancsos fekete teát fog kapni, meg egy könyvutalványt, amit online vettem volna meg, de a Bookline iszonyat lassú ez ügyben :roll_eyes:. Két tesóm Lorealos tusfürdőt kap, őszintén még nem is hallottam ilyesmiről :D.

Sok sminktermékem oda adtam most egy kis barátnőmnek, aki nagyon-nagyon örült nekik. Úgyhogy tényleg csak a legszeretettebb palettáim maradtak meg :). Kicsit meg is könnyebbültem azóta. :).

Páromtól a már említett táskát kaptam, egy málnás-vaniliás shaket (ami engem nagyon meghajt :D.), ma kaptam egy csodás téli kabátot, ami nagyon levolt árazva, mert rossz volt a cipzárja. Itthon 2 perc alatt megjavítottuk egy csavarkulccsal :). Igazából szeretek a párommal vásárolni menni, mert jó stílusa van, mindig talál nekem szép cuccokat :upside_down_face:. Ja és mindent is megtud szerelni. Főz is, meg takarít ha kell, néha vitázunk mert mindketten szeretnénk főzni. Mostanában megy azért már az együtt főzés is. Szerencsésnek érzem magam :innocent:. Persze emellett velem is jól járt, mert zokszó nélkül betonozok, volt hogy egyszer együtt építettük a kerítést, szóval érdekelnek a tipikus férfias dolgok is.

11 Likes

Ügyesek vagytok pároddal! Tényleg jól lehet vásárolni férfiakkal is, de csak amikor kedvük is van hozzá.

“zokszó nélkül betonozok” -ilyet is ritkán hallani nőtől, pláne sminkes fórumon. :smiley:

3 Likes

@blessed :rofl::rofl::rofl: Köszii :smiling_face_with_three_hearts::kissing_heart:

1 Likes

@blessed, viszont ruhát nem tudok neki venni, mert nagyon válogatós :D.

1 Likes

Annyi baj legyen! :smiley:

1 Likes

En parfumoket, arcapolasi termekeket, orat… es egy hatalmas palettat (Morphe 35H) adtam. Utobbit a hugomnak. Nem vagyok benne teljesen biztos, hogy orult neki. :stuck_out_tongue: En viszont nem gyoztem gyonyorkodni a szebbnel szebb arnyalatokban. Valamelyik nap fel is vakoltam egy sok kekbol allo szemsminket. :smiley:
Kapni szinte csak sminkcuccot kaptam. Erosen megmaradt mindenkiben, hogy iden rakattantam a sminkelos temara.
Orultem is az ajandekoknak. :slight_smile:

5 Likes

Nem tudom végül érdekel-e valakit, de hátha hasznos lesz másnak is: végül rászántam magam és vettem egy pakk this is redy bugyit. Ahh, milyen jól tettem! Ez a legszuperebb cucc, amit eddig valaha próbáltam. :smiley: Már az se érdekel megtérül-e, annyira kényelmes. Ráadásul a hasam sem fáj most, pedig eléggé szokott… Nem tudom van-e hozzá köze, de érdekes. :smiley:

6 Likes

Engem érdekel minden tapasztalatod, én is gondolkodom valami más, kényelmes megoldáson :blush:

1 Likes

Hát ez határozottan kényelmes. Teljesen úgy érzem magam, mint egy “normális” napon most, semmi extra, és végre figyelnem sem kell, hogy jaj vajon mennyi idő telt el, stb. Imádom :smiley:

4 Likes

Én is vettem 3 db-ot, a beszélgetéseken felbuzdulva @dunaimano-val :slight_smile: Egyik ilyen bársonykék, azért oda-vissza vagyok :slight_smile:

3 Likes

Jaj azt néztem milyen jól néz ki :star_struck:
Na és neked milyen, kényelmes? :blush:

De jó, köszi a véleményt :star_struck:

1 Likes