Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek
Boldog Karácsonyt csajok!
Kinek hogy jött be az ajándékozás? Kaptatok/adtatok valamilyen sminkterméket? Én nem kaptam. Csokiból van most elég húsvétig.
Én nagy szeretettel ajándékoztam a Zoeva 12-es szemre való szettet meg egy palettát és 1 spirált, a palettának és a spirálnak örült a célszemély, az ecseteket csak eltette, a neszije tetszett neki. A Zoevás rendelés nem volt egy könnyű dolog, örülök, hogy nem 70 Euro volt.
Anyueknak vezeték nélküli porszívót vettem. Én meg ezt a hajszaritot kaptam 40%-os H&M kuponnal.
Barátnőtől egy nyx rúzst. Apropó Nyx. Állítólag kivonulnak Magyarországról.
Én még parfümöt ajándékoztam meg ruhákat, édességet és egy számítógépes egeret direkt játékhoz. Valahogy azt gondoltam, hogy az ecsetek legalább sikert aratnak, de nem.
A hajszárító egy jó ajándék.
Milyen porszívót vettél? Nézegettem már a Dysont, de nem visz rá a lélek, hogy annyit kiadjak érte. Ha nem tetszik életem végéig emlékezni fogok rá.
Én is már több helyről hallottam, hogy kivonul, de hivatalos forrásból még nem. Majd kiderül…
Könyvet, arcapolasi cuccot kapott még 2 Barátnőm.
Ezt vettem. Nem rossz. Dysonra faj azért a fogam. Nekem pici kecom van, de utalom előszedni a normál porszívót, olyan nyűg. Állítólag a Dyson szív mint állat, de mocsok drága. Ez az ETA sem volt a legolcsóbb. Dysont csak úgy vennék, hogy előtte vhol kipróbalom. Bár ugyse. Aránytalanul drága a többihez képest.
A húgomtól kaptam egy Lush fürdőbombát, elvileg csillámtengerre számíthatok. Illetve a féremtől két Catrice rúzst és egy Becca highlightert. Nagy szerencsémre azzal kezdtem, hogy leejtettem és természetesen össze is tört, de legalább nem ripityára, és ha nem akarom utaztatni, még újra sem kell nyomnom. Csak nem szabad még egyszer leejtenem.
Ajándékba idén én csak apróságokat vettem: szappant, testápolót, tusfürdőt, kézkrémet, testvajat, stb. Yamuna, Yves rocher, Nesti Dante márkáktól.
Pár hete vett kollégám 1-et, v11 absolute extrát, vele voltam a vásárláskor, mindketten nagy Dyson rajongók vagyunk, de én végül elvetettem, mert nekem nehéz a csuklómnak a gép, ő meg pasi ugye, neki teljesen mindegy. Hát félve mondta el nekem, hogy nem akkora durranás használat után, mint gondolta :). Még csak alap dolgokat porszívózott vele és a lakása 50 nm, arra jutottunk, hogy ilyen kicsi lakásba elég egy olcsóbb verzió is.
Azért én egy kicsit morcos lennék, ha kivonulnának. Nem mondom, hogy a kedvenceim, de vannak éppen jó termékeik, amiket vagy online, vagy a szomszédos országból kéne így beszereznem…
Pedig már több helyről hallottam.
Igen, sztem sem éri meg egy Dyson nekem egy 30 nm-es lakasba. Vannak olcsóbb márkák, amik ugyanúgy jók. De most nem is a vezeték nélküli porszívón agyalok. Jelentkeztem Páll Adrienn sminksuliba. Arra kell gyűjtsenem és most tényleg okosan vasarolnom 2021-ben.
Nekem van vezeték nélküli porszívóm, kalap xar. Kb. mint egy seprű, annyit ér. Így utólag egy fillért nem adnék érte. Szőnyeg porszívózásra teljesen alkalmatlan.
Viszont ezt jó szívvel ajánlom, na ez porszívó:
https://www.kaercher.com/hu/haz-es-kert/porszivok/porzsak-nelkueli-porszivok.html
Pár nappal ezelőtt kipróbáltam a Cantu sampont, egyszerűen imádnivaló lenne, mert annyira szép a hajam, puha és kevésbé zsírosodik. A Müllerben kapható fajtát vettem. Viszont fejbőrre nekem nem lesz jó :/. Egyszerűen szétvakarom azóta a fejem annyira viszket :/. Biztos valamire allergiás vagyok vagy nem tudom. Vagy nem értem, nektek nem okozott ilyen problémát? Csak hajhosszra használjam? Mintha korpásodna most.
Nekem is sajnos viszket tőle a fejbőröm, korpásodást viszont egyáltalán nem tapasztaltam.
@Fiorentina, csak azért gondolok korpásodásra mert ilyen fehér darabkák jönnek le a fejbőrömről ha megvakarom a fejem.
Nekünk SpeedPro porszívónk van, kb. 2 éve kaptam a férjemtől. Amikor megtudtam, hogy mennyibe került, ki is akadtam, hogy miért kell ennyit költeni egy porszívóra… Az első használat után mindent visszavontam…
Olyan szintű minőségugrást jelent hatékonyságban és kényelemben, hogy én aki utáltam porszívózni - korábban 90%- ban a férjem csinálta- nem adom ki a lehetőséget, hogy használhassam…(pedig nem szponzorálják a véleményem)
Vágyunk tárgya - egy szuper takarítóeszköz. Na szépek vagyunk, mondhatom. Én kb. 1 éve újítottam egy vezeték nélküli porszívót, régóta birizgálta a fantáziámat, és végül ő lett a kiválasztott: ▷ ROWENTA AIR FORCE SERENITY RH9172 | Te contamos TODO (robotaspiradora.info)
A hagyományos is megvan még mellette, le sem merem írni, hogy ő pedig egy 22 éves AEG Vampyr… Ehhez hasonló, csak egy sokkal korábbi kiadás: aeg vampyr - Bing images
Viszont tökéletesen működik, a mai napig.
Mivel festem a hajam, nem is gondoltam, hogy a sampon lehet a ludas… De igazad lehet, amióta a cantu-t használom, azóta van ez a nem túl kellemes jelenség.