Off topic: Csevegős, barátkozós Krémmániások :)

Hát nekem eleve nem olyan érzékeny a göndör hajam. Jól viselte a mezei kenceficéket is mindig. Egy néhány hónapja kezdtem el a balzsamot hair foodra cserélni, és szerencsére nem volt átmeneti romlás, csak javulás egyből. Szebben tekerednek a csigáim azóta és a hajam is fényesebb. Remélem, hogy ezt tudom még fokozni

1 Likes

Ahogy mondod. Először akkor tűnt fel, hogy ez milyen idegesítő másnak, amikor párom elkezdett régebben szólni a moziban, hogy ne csináljam, mert nem tud a filmre koncentrálni :smile: azóta ha bármikor feltűnik, hogy csinálom, elkezd engem is idegesíteni

1 Likes

Kíváncsi vagyok a te listádra is! Gondoltam az új topikra, de nem tudtam, hogy mennyire lenne népszerű téma, így inkább nem trasheltem a fórumot :sweat_smile:

És ezt pontosan tudják a gyártók is :confused:

Szerintem az enyém sem érzékeny, de sajnos nem fordítok úgy gondot rá, csak megmosom, és ha nem felejtem el, hajbalzsam :sweat_smile: Milyen hair foodot használsz? Vagy azt pont lecserélnéd egy CGM barátra? :slight_smile:

1 Likes

Banánosat és papayásat, ezek cgm barátak. Nem a legfrissebb lista, de kiindulásnak használhatod ezt http://gondorkacaj.hu/2018/09/23/gondorbarat-termekek-listaja/

2 Likes

De jó, nagyon köszönöm :kissing_heart:

1 Likes

Nincs mit, remélem találsz valamit, ami együttműködik a hajaddal. Sajnos itt is át kell esni az elején a kísérletezős fázison

1 Likes

Ez igaz, itt is igaz, hogy mindenki más :slight_smile: Remélem én is, eddig tetszik a lista, főleg mert vannak köztük drogériás lehetőségek is :blush: Januárban veszek valami hair foodot szerintem kezdésnek :blush:

1 Likes

Majd írd meg mindenképp, hogy hogy vált be :blush:

1 Likes

Feltétlen :blush:

1 Likes

Első három pontoddal egyet értek, és én is célomul tűzöm ki.

• Nem veszek pár nap gondolkodás nélkül palettát.

-Egyêb sminket, csak akkor veszek, ha elfogy mondjuk pl egy pirosítóm stb.

-Kiemelt figyelmet fogok fordítani a magyar szépségápolási termékekre és egy-egy hazai kisvállalkozótól szeretnék majd beszerezni ruhát, táskát.

-Nem használt sminktermékeim elajándékozom/eladom.

-Tanulmányozni fogok még rengeteg smink videót.

-Arcápolás terén igyekszem megtalálni a nekem való arckrémet.

8 Likes

Nagyon szuper célokat tűztél ki :+1:
A vásárlásra még nem tűzök ki semmit, van pár dolog amit jövőre veszek meg/át :grin: de utána tervezek egy kis leállást :blush:

2 Likes

Ha mindenki átmegy abszolút racionális vásárlóvá, mi lesz a mániánkkal? :rofl:

8 Likes

A négy fal közt űzzük diszkréten, ami nincs lefotózva meg sem történt :rofl: :rofl: :rofl:

7 Likes

Ember tervez, sminkisten végez… :face_with_hand_over_mouth:

3 Likes

Csak tudjam is tartani :D.

1 Likes

Szuper ötlet :rofl::rofl::rofl:

1 Likes

Az én terveim között a megszokottól eltérően pont a mániákusság szabadon engedése szerepel :slight_smile:

8 Likes

Háát én is inkább azt “tervezem”, hogy amíg megmarad az érdeklődésem, és a pénztárcám is engedi, szeretném megtartani a mániám jövőre is. Igen, azt hiszem, ez a 2021-es tervem! :kissing_closed_eyes:

11 Likes