Hát nekem eleve nem olyan érzékeny a göndör hajam. Jól viselte a mezei kenceficéket is mindig. Egy néhány hónapja kezdtem el a balzsamot hair foodra cserélni, és szerencsére nem volt átmeneti romlás, csak javulás egyből. Szebben tekerednek a csigáim azóta és a hajam is fényesebb. Remélem, hogy ezt tudom még fokozni
Ahogy mondod. Először akkor tűnt fel, hogy ez milyen idegesítő másnak, amikor párom elkezdett régebben szólni a moziban, hogy ne csináljam, mert nem tud a filmre koncentrálni azóta ha bármikor feltűnik, hogy csinálom, elkezd engem is idegesíteni
Kíváncsi vagyok a te listádra is! Gondoltam az új topikra, de nem tudtam, hogy mennyire lenne népszerű téma, így inkább nem trasheltem a fórumot
És ezt pontosan tudják a gyártók is
Szerintem az enyém sem érzékeny, de sajnos nem fordítok úgy gondot rá, csak megmosom, és ha nem felejtem el, hajbalzsam Milyen hair foodot használsz? Vagy azt pont lecserélnéd egy CGM barátra?
Banánosat és papayásat, ezek cgm barátak. Nem a legfrissebb lista, de kiindulásnak használhatod ezt http://gondorkacaj.hu/2018/09/23/gondorbarat-termekek-listaja/
De jó, nagyon köszönöm
Nincs mit, remélem találsz valamit, ami együttműködik a hajaddal. Sajnos itt is át kell esni az elején a kísérletezős fázison
Ez igaz, itt is igaz, hogy mindenki más Remélem én is, eddig tetszik a lista, főleg mert vannak köztük drogériás lehetőségek is
Januárban veszek valami hair foodot szerintem kezdésnek
Majd írd meg mindenképp, hogy hogy vált be
Feltétlen
Első három pontoddal egyet értek, és én is célomul tűzöm ki.
- Nem veszek pár nap gondolkodás nélkül palettát.
-Egyêb sminket, csak akkor veszek, ha elfogy mondjuk pl egy pirosítóm stb.
-Kiemelt figyelmet fogok fordítani a magyar szépségápolási termékekre és egy-egy hazai kisvállalkozótól szeretnék majd beszerezni ruhát, táskát.
-Nem használt sminktermékeim elajándékozom/eladom.
-Tanulmányozni fogok még rengeteg smink videót.
-Arcápolás terén igyekszem megtalálni a nekem való arckrémet.
Nagyon szuper célokat tűztél ki
A vásárlásra még nem tűzök ki semmit, van pár dolog amit jövőre veszek meg/át de utána tervezek egy kis leállást
Ha mindenki átmegy abszolút racionális vásárlóvá, mi lesz a mániánkkal?
A négy fal közt űzzük diszkréten, ami nincs lefotózva meg sem történt
Ember tervez, sminkisten végez…
Csak tudjam is tartani :D.
Szuper ötlet
Az én terveim között a megszokottól eltérően pont a mániákusság szabadon engedése szerepel
Háát én is inkább azt “tervezem”, hogy amíg megmarad az érdeklődésem, és a pénztárcám is engedi, szeretném megtartani a mániám jövőre is. Igen, azt hiszem, ez a 2021-es tervem!