Én nem, de sógornőm igen, a this is redyt, és nagyon szereti. Egész nap el van benne.
(Én kelyhezem + kiegészítésnek mosható betétet használok, ezzel elvagyok.)
Igen, a this is redy-t néztem én is, örülök, hogy neki bevált, így kicsit kevésbé vagyok már bizonytalan. Nagyon gondolkozom rajta, mert tetszik a termék ígérete, de még nem biztos hogy felkészültem ennyit kiadni 3 bugyira.
Van ára, az biztos. A környezetbarát menstruációs eszközök közül talán ez a legdrágább. De jó eséllyel sokáig használni fogod. Nem tudom, hogy számoltad-e, mennyi idő alatt térül meg. Nálam ezek a számítások általában nem mérvadóak, mert olyan rendszertelen a ciklusom, hogy elég hosszú a megtérülési idő (egy évre átlagosan 8 menstruáció jut), de azért bőven van előnye a kehelynek így is. Nem váltanék vissza.
Szerintem nekem sem érné meg számolgatni. Azért gondolkozom rajta, mert abbahagynám a gyógyszert hosszú idő után, és már előre látom, hogy nem olyan gyenge lesz és viszonylag kellemes, mint eddig, az éjszakáktól előre félek. Gyógyszer után ráadásul nekem is biztosan tök rendszertelen lesz, alapból régen nekem is 35-40 napos ciklusaim voltak, úgyhogy pláne nem tudom mennyire érné meg. Abban bízom most egy kicsit, hogyha nem is feltétlenül térül meg gyorsan (már, ha megtérül, fogalmam nincs meddig bírná egy ilyen), akkor is legalább kellemesebb érzés lesz és éjszaka nem kell halálra aggódnom magam…
Uhh, ne is mondd, az éjszaka nálam is mai napig aggodalomra ad okot. Főleg attól rettegek, hogy éjszaka jön meg, és nem ébredek fel rá. Szerencsére nem nagyon volt ilyen az elmúlt években, de pl az első menzeszem tiniként így történt, csak akkor még azt sem értettem, mi történik velem. Több mint egy éve hőmérőzöm reggelente, mert így legalább látom, hogy mikor ovulálok, és ahhoz képest már be tudom lőni, mikor számítsak rá. Nekem hormonmentes Janka sorsfordító volt, nem végeztem ugyan tanfolyamot, de a blogján, illetve youtube-on fellelhető információkból összeraktam ennyit. Vége a meglepetéseknek!
Hű, ez jó ötlet, köszi, rá is nézek! Ez a hőmérőzés nekem is jó ötlet lenne, főleg az elején. Azt olvastam, hogy gyógyszer után van, hogy akár fél évig sem jön meg, ami normális, de ez megdöbbentő és ijesztő. Így aztán ki tudja mikor csap le.
A kiszámíthatatlan a legrosszabb.
Szurkolok neked, hogy gond nélkül le tudd tenni!
Köszönöm szépen
Sziasztok! Arra gondoltam, hogy tennék itt néhány szépségápolással kapcsolatos fogadalmat vagy célkitűzést 2021-re vonatkozóan, hogy legyen nyoma is.
- nem szeretnék többet a limitált kiadások és cuki csomagolások csapdájába esni. Csak olyan sminkterméket szeretnék vásárolni, amire tényleg szükségem van, ami egy fekete dobozban árulva is vonzana
- kicsit emelni szeretném a készletem színvonalát és néhány (számomra) nagyobb márkától szeretnék beszerezni olyan termékeket, amelyeknek a drogériás megfelelője még fejlődhetne Pl. NYX tame and frame vagy Nabla Side by side
- hajápolás téren teljesen át szeretnék térni a CGM-re, mert még nem minden termékem felel meg neki
- szintén hajápolás téren le szeretnék szokni egy kicsikoromtól tartó rossz szokásról, hogy folyamatosan csavargatom a hajam. Amellett, hogy idegesítő látvány, a göndör fürtjeimet is szétszedem vele. Tisztában vagyok vele, hogy milyen rossz szokás, és azzal is, hogy nem lesz könnyű folyamat leszokni egy ennyire legyökerezett szokásról, de muszáj vigyázzak rá, ha később is szeretném, hogy ilyen legyen
Nektek esetleg vannak ilyen fogadalmaitok?
Szuper célok!
Bennem még nagyon érlelődik, de majd írok róla később
Kíváncsian várom majd
Jó ötlet, biztos én is össze tudok szedni párat.
A te 1. pontoddal rögtön egyet is értek.
Fú, én is csavargatom a hajam… valamennyire már sikerült leszoknom róla, de sajnos még mindig előfordul.
Nagyon nagy feketelyuk tud lenni sajnos a csicsás csomagolások világa
Most a páromat ráállítottam, hogy szóljon rám, ha látja, mert néha nem is tudatosul bennem, hogy csinálom
De jó téma!
Én valami ilyesmire gondoltam:
-
Továbbra is tornázni heti 2-3 alkalommal egy órát
-
Kialakítani egy tudatos bőrápolási szokást
-
Eladni/elajándékozni azokat a sminkcuccokat amikből már kiszerettem.
-
Nálad láttam a CGM-et először, el is kezdtem utána olvasgatni, szeretném elkezdeni amint elfogynak a betárazott samponjaim
Hirtelen ennyi jutott eszembe, ha egy mondattal kellene megfogalmazni, szeretnék egészséges szokásokat kialakítani és megtartani őket
Csak samponnal akarsz áttérni vagy mindent cserélsz? Most én is azért vagyok a folyamat közepén, mert egyrészt a meglévő dolgokat nem akarom kidobni, másrészt drága lett volna egyszerre az 5-6 lépéses folyamatomat lecserélni
Mióta kezdted el? Olvastam, hogy nem könnyű az átváltás, eleinte csúnyább is lesz a haj, de gondolom ez hasonló, mint amikor elkezdtem bevezetni a hámlasztást. Igazából valami hasonló tervem van, mint a tudatos bőrápolás elkezdésével. Lépésenként, apránként, a meglévő dolgokat elhasználom, de újat már a CGM szerint vásárolok.
Nagyon örülök, hogy kiírtad ezt, sejtettem, hogy lenne mit a hajamra is kennem, nem csak az arcomra Így már tudom merre és milyen irányba induljak el
Sajnos ez ilyen. Nekem se tűnt fel. Tekergettem, ha ideges voltam, ha csak simán jólesett, kb. mindig.
De jó! Egy külön topicot is megérne: Újévi szépségápolási fogadalmaink 2021
Én is átgondolom és írni fogok!