Annyi kedvenc filmem van, hogy túl hosszú lenne a lista, így talán a 3 nagy- nagy leg-leg még is ezek:
Annyi kedvenc filmem van, hogy túl hosszú lenne a lista, így talán a 3 nagy- nagy leg-leg még is ezek:
Hú az Ádám almái nagyon jó film, szerintem már 3-szor láttam , gyerekként láttam egy hittanórán először, akkor utáltam (mondjuk azért le is nyűgözött), mert ijesztőnek találtam, de most már imádom, mert zseniális egy film .
De jóó már tudom miket fogok nézni .
Hú, keresek valami előzetest :).
Az a kép a falon az apád?
Az Hitler b+!
Kíváncsi leszek, hogy tetszenek e majd, remélem megírod majd.
Amúgy imádom a régi, fekete-fehér filmeket is.
A magyar fekete-fehér filmeket is? :). Nekem azokból a kedvencem a Katyi, a Férjet keresek, Maga lesz a férjem, Köszönöm hogy elgázolt, Dankó Pista, volt egy vonatos is ami tetszett meg még egy csomó , de ezek a nagy kedvencek :). Meg amiben Jávor gonosz operaénekest játszott , a Jávor filmeket általában szeretni szoktam :).
Amúgy megírom majd, hogy tetszettek, amiket ajánlottál :).
Igen, Jávor, Kabos Gyula, Muráti Lili, Ágai Irén…
És még 1 jó film…
Két napja néztem meg az Angol beteg-et és nekem is nagyon tetszett.
Egyik kedvencem nekem is.
Igen. Az angol beteg is egy “többször használatos” film nálam.
Röpke 3 óra, de sokszor ha nézem észre se veszem, mert annyira a hatása alá kerít.
Én is azokat a filmeket szeretem, amiket még ha többször is nézek meg, de mégis mindig ad vmi újat.
Bìborhegy - meg kell nèznem Èn a vajàk első évadot nèztem pàr napja, naaagyon tetszett, most vehetem meg sorra a többi kötetet, el kell olvasnom. Ugyanìgy jàrtam a boszorkànyok elveszett könyvè-vel ( discovery of witches), az első évad megfilmesìtve, végig nèztem, 2. ès 3. Könyvet megvettem. Persze nagyon szeretek olvasni is, de csak akkor tudok, amikor a csalàd alszik, akkor van csend es nyugi.
A szìnes fàtyol, A varrònő - the dressmaker, A hercegnő- the dutchess, ès amikről règebben beszéltünk: büszkesèg ès balìtèlet, èrtelem ès èrzelem, vanity fair- a hiùsàg àra, Emma, bàrmikor meg tudom ezeket nèzni.
Ó a Színes fátyol…azon de bőgtem…Jane Austen meg…
Mi most Az ifjú pápát nézzük pendriveról, amikor épp van rá időnk. Nem láttátok? No és Jude Law is, hmmmmm…
Én láttam, nekem tetszett nagyon. Most megy a 2. évad az HBO-n, az viszont nem jó.