Off topic: Csevegős, barátkozós Krémmániások :)

Igen, én is észrevettem, hogy ezt a tiltást nem oldották fel a piactér újranyitásával együtt :joy:

Kedves Hellcall666, ha olvasod ezt a topicot, szállj vissza közénk Angel néven, hiányzol! :grinning:

5 Likes

A Harry Potter polcom:

IMG_20200512_185051

:heart_eyes:

17 Likes

Baró! :heart_eyes:

1 Likes

Ez nagyon édes :smiling_face_with_three_hearts:.

Igazi kis varázsló birodalom :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::heart:

1 Likes

Azt a kártyát nem látom, másik boltban volt. De itt is akad sokminden rajongóknak:

https://www.mueller-drogerie.at/search/?q=Harry+potter&ms=true

1 Likes

Vintage sminkeket ken magára, elég súlyos szerintem, akkor is, ha valami bőróvó kencét tett magára.

Valaki kérdezte is egy topicban meddig használjuk a termékeket, azt hiszem ezt a bajnokságot ez a lány nyerte :rofl:

@Isabelle vajon miféle tenyészet lehet ezekben a cuccokban? :rofl: ehhez képest az a 10 éves rúzs a zsibin smafu :smiley:

3 Likes

Jó esetben a bacik is elpusztultak, olyan szárazak a beltartalmak :laughing:
Amúgy marha cukik a cuccok! Kellenének nekem is gyűjteménybe. Az a pirosító milyen édi már! :heart_eyes:

2 Likes

@umpalumpa ilyenek lettek a sütik. :blush:

IMG_20200517_210733

13 Likes

De jópofák! Igazán szépek lettek! Ügyes vagy! :astonished:
Vajas kekszek?

Igen. Nem a saját receptje (ott még ki kell találnom, hogy a cup mennyit jelent emberi mértékegységre lefordítva), ez a sütipecsétesek receptje.

2 Likes

Kép

5 Likes

Jaj, köszi szépen! :heart:

1 Likes

De jól néz ki! Nagyon ügyes vagy :blush:

1 Likes

@Kokapu, @Anheszenamon, ne haragudjatok, de kénytelen vagyok a palettát eladni amit vettem/kaptam tőletek (Kokaputól kaptam, Anheszenamontól vettem.) Nem haszonszerzés a célom, csak nem tudom őket én sem kihasználni. Nincs olyan ismerősöm akinek oda ajándékozhatnám, ezért felraktam egy alacsony összegért krémmánia zsibire a palettákat! Remélem nem bántottalak meg titeket! Már nagyon régóta gondolkodom ezen, de eddig nem mertem felrakni őket.

1 Likes

Semmi gond, az már a tiéd volt!
Amúgy, ha nem írod, én észre sem veszem, mostanában nem néztem a zsibit. :smiley:

1 Likes

Ne viccelj! Semmi baj! Az már a te palettád, te rendelkezel vele. Pl én is eladtam a CP palettát amit Kameától vettem. (Igaz utólag kicsit megbántam mert nem adtam neki elèg időt, hogy kitapasztaljam)

1 Likes

@Szandika tökre megértelek, én anno @Amadea - tól vettem egy Revolution palettát, ami mellé kaptam ajándékba egy Sleek palettát. A Revolution nem vált be, pedig egy ideig próbálkoztam vele, nagyon akartam, de nem sokkal később megérkezett az első Colourpop rendelésem, és hát igen nagy különbség volt minőségben. Végül a Revolution palettát a kishúgomnak adtam, de a Sleeket nem tudtam volna ilyen könnyen tovább adni. Mondjuk azóta is használom, van belőle pár kedvenc színem, szeretem a formulát. Ugyanakkor tényleg nem ez a leggyorsabban használt palettám, és egy időben gondolkodtam is, hogy továbbadjam, de nem volt hozzá szivem. Nem bánom egyébként, a mai sminkem is azzal készült. De az is tény, hogy egyszer, ha valami a mi birtokunkba kerül, akár ajándék, akár vásárlás útján, kezünkben áll a sorsa. Én az ajándékokhoz is úgy állok hozzá, amikor valakinek adok, hogy ő tudja a legjobban, hogyan lesz számára a leginkább hasznos/szeretett. Ha ez azt jelenti, hogy visszaviszi a boltba, vagy eladja, és másra költi, nem tudnék haragudni.

3 Likes

Szerintetek jól tettem, hogy megvettem krémmánián a Physicians Butter bronzerét? Vele álmodtam, egy jelnek éreztem ezt :D. Úgyhogy megnéztem most hogy megvan-e még a darab, aztán megvásároltam. :upside_down_face:

5 Likes

Nagyon is jó tetted! Nem egy aranyrögöt vettél, hogy lelkifurdalásod legyen miatta. :gift:

1 Likes