Off topic: Csevegős, barátkozós Krémmániások :)

Legyen 2025 a szeretet, az egészség és a boldogság éve számotokra és szeretteitek számára. Boldog új évet kívánok mindenkinek! :heart: :four_leaf_clover: :blush:

image

16 Likes

Kedves Fórumozók!
Boldog új évet kívánok Nektek, a legjobbakat az új esztendőre! :heart: :cocktail:

18 Likes

654e3e58cc4c4f91e84a64edf80873c4

16 Likes

Boldog új évet mindenkinek! Most jöttünk meg a szilveszteri túrából. :champagne:

17 Likes

Mindenkinek nagyon boldog Újévet kívánok!! :sparkles::partying_face:

10 Likes

Boldog új évet minden kedves fórumtársnak! :heart: :slight_smile:

18 Likes

Sziasztok, új kérdés, van valami tuti módszeretek arra hogy lehet helyrehozni egy eltört mechanikus szemceruzát?

Érdemes megpróbálni a gyufával megolvasztom a letört darab végét megoldást, vagy szerintetek attól nem fog visszaragadni?

Rare Beauty termékeket honnan szoktatok rendelni?
Melyik terméküket ajánljátok?

Köszönöm szépen!

Szia :slight_smile: Én majdnem az összes Rare Beauty termékemet a francia Sephorából rendeltem.
A legnagyobb kedvencem ez a highligter, főleg az Exhilarate árnyalat. :heart:
Amit még nagyon szeretek azok a folyékony pirosítók (ebből a Worth és Hope a kedvenceim) és a bronzer stick (Bright side).

1 Likes

Hm, köszönöm szépen. :slight_smile: Májusban megyünk Barcelonába, remélem addig kibírom valahogy, hogy ne rendeljek. :smiley:

1 Likes

Nincs mit. :slight_smile: Uhh de jól hangzik, a Sephora miatt sem utolsó, de Barcelona fent van a kívánságlistámon. :slight_smile: Majd mindenképp várjuk a beszámolót és a kincses beszámolót :slight_smile:

1 Likes

Kislányom most tanult meg mindent is kibontani… Szegény Tammy tanuka pigmentjeim! Jól eldugtam inkább őket ezután. Mondjuk eddig sem tudtam hogy eléri :smiley: A szája, a padló, és egy csomó arra heverő ruha (mert ugye folyamatosan pakol is valamit) szép csillámos lett. Meg a porszívó belülről utána.

Picit sírt a lelkem, dehát valahol tudtam hogy ez ilyen. Mindig lesznek balesetek, el kell engedni. Csoda hogy a könyveim eddig megúszták, azt állandóan láthat a kezemben.

15 Likes

Egyem meg a kis kezét :smiling_face_with_three_hearts: Majd jön minden, ami elérhető :joy: (nálunk az ő kis könyvei meg játékai álltak jó ideig az általa elérhető helyeken és így nem nagyon voltak “balesetek”. Pesze egyszerűen nem lehet mindent biztonságba helyezni- a babákat sem).

Átvészelitek :hugs: :crossed_fingers:

1 Likes

Mi is lecseréltük az alsó 70 cm-en a berendezést :smiley: csupa játék minden. Csak az a baj, hogy egyre nagyobb, egyre messzebb ér a keze, és egyre kitartóbb, így már az asztalon sem lehet hagyni semmit, csak ha nagyon belülre tettük.

1 Likes

:laughing: sokat megevett belőle?
Neked maradt valami, amit tudsz használni?

Egy keveset össze tudtam söprögetni a földről, az is elég lesz egy életre. Amilyen gyönyörűek ezek a pigmentek, annyira keveset használom őket. Viszont féltve őrizgetem. :crazy_face: Így nem sok értelme van.
De az eset után rávettem magam, amire évek óta nem: elkezdtem szortírozni a palettáimat. Be kellett látnom, hogy fölösleges őrizgetnem, elég az a pár darab, amit tényleg használok is. Arra, hogy kislányom tönkretegye, nem kell tartogassam őket. Sminkelős korszakom lezárásának egy újabb mérföldköve.

3 Likes

Ideiglenesen zárod, ugye? Ha nagyobb és önálóbb lesz a Picur és lesz kedved, akkor újra sminkelsz majd? OLyan szépeket láttunk tőled! Mielőtt tanfolyamra mentél, már akkor is egyedi,művészi szinten alkottál :smiley:

2 Likes

Bizonyos szempontból igen, bizonyos szempontból nem. A tanfolyam sokat adott, de sminkelni nem náluk tanultam meg. Nem vagyok egy őstehetség, sok gyakorlás áll mögöttem, és ennek a művész-verseny szférának nem akarok tagja lenni. Viszont megtanultam, hogy bármilyen sminket elkészíthetek, ha elegendő időm és türelmem és elszánásom van hozzá, így saját kedvtelésből továbbra is fogok sminkelni, esetleg egy-egy menyasszonyi, alkalmi smink lesz még baráti körben. Azt is megtudtam, hogy érvényesülni úgy lehet, ha tolod az insta és tiktok tartalmat, és hogy minden, amit a képernyőn látok, photoshop. A valóságban sosem úgy néz ki, nekem pedig ez a tartalomgyártás nem fekszik, olyan analfabéta vagyok hozzá, mintha kínaiul kéne megtanulnom. De leginkább a varázsa veszett el a sminkelésnek. Ezt azóta is gyászolom.
Most leginkább ezt az érzelmi vonalat búcsúztatom. Próbálom elengedni a fölöslegesen nagy készletet, helyette csak a mininumot megtartani, amit használni is fogok (akár munkára, akár saját magamra). Kislányom mellett kevesebbet sminkelek, azt is nagy szemekkel nézi, a kreativitás kisebb szerephez jut, sokkal inkább maradok a bevált, gyors mozdulatoknál. Azért néha így is elkap a szenvedély, de ennyi paletta akkor sem kell hozzá.

4 Likes

Szólj, ha kiárusítást tartol majd! :see_no_evil:

Egyébként teljesen megértelek. Én mióta home office-ban vagyok, alig sminkelek. Olyankor szoktam, ha megyek valahová. Ahhoz viszont jól jön, hogy már a kezemben vannak a mozdulatok.
Mondjuk én még nem tudok “megszabadulni” a palettáimtól.
Igaz, az én fiaimtól már nincsenek veszélyben. :slightly_smiling_face:

4 Likes

Nem tudom hova írjam, lányok akinek van jogsija, de bizonytalan és szeretne gyakorló órákat venni, annak tudok adni ajándékba egy 3 alkalmas ( 2*45 perc egy alkalom) “Vezess Jól” bérletet, mert nekem már nem kell és nem tudják visszaadni a pénzem, de átruházni át lehet. Budapesten belül házhoz jön a sofőr és ott is szállsz ki a kocsiból.
Akit érdekel legyen kedves írjon nekem üzit. :blue_car:

5 Likes