Legyen 2025 a szeretet, az egészség és a boldogság éve számotokra és szeretteitek számára. Boldog új évet kívánok mindenkinek!
Mindenkinek nagyon boldog Újévet kívánok!!
Sziasztok, új kérdés, van valami tuti módszeretek arra hogy lehet helyrehozni egy eltört mechanikus szemceruzát?
Érdemes megpróbálni a gyufával megolvasztom a letört darab végét megoldást, vagy szerintetek attól nem fog visszaragadni?
Rare Beauty termékeket honnan szoktatok rendelni?
Melyik terméküket ajánljátok?
Köszönöm szépen!
Szia Én majdnem az összes Rare Beauty termékemet a francia Sephorából rendeltem.
A legnagyobb kedvencem ez a highligter, főleg az Exhilarate árnyalat.
Amit még nagyon szeretek azok a folyékony pirosítók (ebből a Worth és Hope a kedvenceim) és a bronzer stick (Bright side).
Hm, köszönöm szépen. Májusban megyünk Barcelonába, remélem addig kibírom valahogy, hogy ne rendeljek.
Nincs mit. Uhh de jól hangzik, a Sephora miatt sem utolsó, de Barcelona fent van a kívánságlistámon.
Majd mindenképp várjuk a beszámolót és a kincses beszámolót
Kislányom most tanult meg mindent is kibontani… Szegény Tammy tanuka pigmentjeim! Jól eldugtam inkább őket ezután. Mondjuk eddig sem tudtam hogy eléri A szája, a padló, és egy csomó arra heverő ruha (mert ugye folyamatosan pakol is valamit) szép csillámos lett. Meg a porszívó belülről utána.
Picit sírt a lelkem, dehát valahol tudtam hogy ez ilyen. Mindig lesznek balesetek, el kell engedni. Csoda hogy a könyveim eddig megúszták, azt állandóan láthat a kezemben.
Egyem meg a kis kezét Majd jön minden, ami elérhető
(nálunk az ő kis könyvei meg játékai álltak jó ideig az általa elérhető helyeken és így nem nagyon voltak “balesetek”. Pesze egyszerűen nem lehet mindent biztonságba helyezni- a babákat sem).
Átvészelitek
Mi is lecseréltük az alsó 70 cm-en a berendezést csupa játék minden. Csak az a baj, hogy egyre nagyobb, egyre messzebb ér a keze, és egyre kitartóbb, így már az asztalon sem lehet hagyni semmit, csak ha nagyon belülre tettük.
sokat megevett belőle?
Neked maradt valami, amit tudsz használni?
Egy keveset össze tudtam söprögetni a földről, az is elég lesz egy életre. Amilyen gyönyörűek ezek a pigmentek, annyira keveset használom őket. Viszont féltve őrizgetem. Így nem sok értelme van.
De az eset után rávettem magam, amire évek óta nem: elkezdtem szortírozni a palettáimat. Be kellett látnom, hogy fölösleges őrizgetnem, elég az a pár darab, amit tényleg használok is. Arra, hogy kislányom tönkretegye, nem kell tartogassam őket. Sminkelős korszakom lezárásának egy újabb mérföldköve.
Ideiglenesen zárod, ugye? Ha nagyobb és önálóbb lesz a Picur és lesz kedved, akkor újra sminkelsz majd? OLyan szépeket láttunk tőled! Mielőtt tanfolyamra mentél, már akkor is egyedi,művészi szinten alkottál
Bizonyos szempontból igen, bizonyos szempontból nem. A tanfolyam sokat adott, de sminkelni nem náluk tanultam meg. Nem vagyok egy őstehetség, sok gyakorlás áll mögöttem, és ennek a művész-verseny szférának nem akarok tagja lenni. Viszont megtanultam, hogy bármilyen sminket elkészíthetek, ha elegendő időm és türelmem és elszánásom van hozzá, így saját kedvtelésből továbbra is fogok sminkelni, esetleg egy-egy menyasszonyi, alkalmi smink lesz még baráti körben. Azt is megtudtam, hogy érvényesülni úgy lehet, ha tolod az insta és tiktok tartalmat, és hogy minden, amit a képernyőn látok, photoshop. A valóságban sosem úgy néz ki, nekem pedig ez a tartalomgyártás nem fekszik, olyan analfabéta vagyok hozzá, mintha kínaiul kéne megtanulnom. De leginkább a varázsa veszett el a sminkelésnek. Ezt azóta is gyászolom.
Most leginkább ezt az érzelmi vonalat búcsúztatom. Próbálom elengedni a fölöslegesen nagy készletet, helyette csak a mininumot megtartani, amit használni is fogok (akár munkára, akár saját magamra). Kislányom mellett kevesebbet sminkelek, azt is nagy szemekkel nézi, a kreativitás kisebb szerephez jut, sokkal inkább maradok a bevált, gyors mozdulatoknál. Azért néha így is elkap a szenvedély, de ennyi paletta akkor sem kell hozzá.
Szólj, ha kiárusítást tartol majd!
Egyébként teljesen megértelek. Én mióta home office-ban vagyok, alig sminkelek. Olyankor szoktam, ha megyek valahová. Ahhoz viszont jól jön, hogy már a kezemben vannak a mozdulatok.
Mondjuk én még nem tudok “megszabadulni” a palettáimtól.
Igaz, az én fiaimtól már nincsenek veszélyben.
Nem tudom hova írjam, lányok akinek van jogsija, de bizonytalan és szeretne gyakorló órákat venni, annak tudok adni ajándékba egy 3 alkalmas ( 2*45 perc egy alkalom) “Vezess Jól” bérletet, mert nekem már nem kell és nem tudják visszaadni a pénzem, de átruházni át lehet. Budapesten belül házhoz jön a sofőr és ott is szállsz ki a kocsiból.
Akit érdekel legyen kedves írjon nekem üzit.